Arama sonuçları: *

• Users: Advocate
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Advocate

Gank.com.tr'den Ürün Almayın!

12.11.2025 tarihinde Gank.com.tr üzerinden Machenike KT84-B84W Tri-Mode Gateron Yellow Switch LCD RGB Siyah ENG Q Gaming Klavye ve Machenike L8 Pro Tri-Mode 2K Siyah 26000DPI Ultralight 83Gr RGB Charging Dock Gaming Mouse siparişi vermiştim. Ürünler geldi. Klavyeyi denedim ilk başta bir problem...
  2. Advocate

Gank.com.tr'den Ürün Almayın!

12.11.2025 tarihinde Gank.com.tr üzerinden Machenike KT84-B84W Tri-Mode Gateron Yellow Switch LCD RGB Siyah ENG Q Gaming Klavye ve Machenike L8 Pro Tri-Mode 2K Siyah 26000DPI Ultralight 83Gr RGB Charging Dock Gaming Mouse siparişi vermiştim. Ürünler geldi. Klavyeyi denedim ilk başta bir problem...
  3. Advocate

8000 TL'ye Kadar Sessiz Klavye Önerisi

Max 8 bin TL ye kadar sessiz, switchlerinde kronik sorun olmayan, HUB yazılımı olan (mouse klavye tek yazılımda kullanabileceğim) tercihen minimum TKL ya da 80 tuşları birbirine yakın olmayan mekanik ya da mantetik klavye arıyorum. Bilgi ekranı olursa daha iyi olur tabi :) Not: Aula ve Ajazz'ın...
  4. Advocate

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

PXN'in yeni VD serilerinin en uygun fiyatlı üyesi VD4 Euas Teknoloji tarafından satışa çıkarılmış. Moza R3'e göre daha fazla tork, (4nm Sabit 5nm Peak) 24 Bit encoder ve fren performans kiti ile öne çıkıyor. Giriş seviyesi bir direksiyon düşünenlerin kesinlikle 20.000 TL fiyatı ile Moza R3...
  5. Advocate

Öneri MSI MAG 274UPDF 4K Dual MiniLed Kullanıcı İncelemesi

Ürün stoklarda kalmamış ama maşallah alan arkadaşlar zahmet edip fikirlerini paylaşmamış :D Ben kendimce deneyimlerimi anlatacağım. Monitörü 2 gündür kullanıyorum. Samsung G65B VA monitörden geçtim. Öncelikle tepki süreleri IPS bir panele göre muazzam. Samsung'un VA panelleri iyi olmasına...
  6. Advocate

Çözüldü✓ Hoparlör veya Soundbar Önerisi

Uzun yıllardır hoparlörü olmayan bir monitör kullanmadım. Şuan hangileri iyidir pek fikrim yok. Samsung G65B monitör kullanıyordum ve içindeki hoparlör gayet iyiydi. MSI Miniled monitör aldım ama Allahın belası MSI hiç bir monitörüne hoparlör koymuyor. 1500-2000 TL'ye kadar az da olsa bass...
  7. Advocate

2. El Direksiyon Seti Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz!

2. El direksiyon seti alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatan kısa bir video. TR altyazı ile izleyebilirsiniz.
  8. Advocate

PXN VD6 Direct Drive GELDİ!

PXN'in yeni VD serilerinden yurtdışı incelemelerde en başarılı bulunan modeli VD6 önümüzdeki hafta gibi Gelbura.com üzerinden önsiparişe açılacakmış. İlk başta uçakla 20 adet kadar deneme amaçlı getirecekler, satışlara göre daha sonra gemi ile toptan alış gerçekleştireceklermiş. Fiyat olarak...
  9. Advocate

Öneri 21. Yüzyılda G29 alınır mı?

Reddit'te dolaşırken söyle bir video gördüm. Sizce G29 alınır mı? Aynı zamanda masaj da yapar mı?
  10. Advocate

Full-Size Manyetik veya Sessiz Mekanik Klavye Önerisi (Max 5K Bütçe)

Şuan halihazırda Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch klavye kullanıyorum. Genel olarak switchlerinin sesinden hissiyatından memnundum ama alalı 1 yıl oldu numpad 0 tuşu ve A tuşu takılı kalıyor. Tuşları kaldırıp temizledim ama sorun devam ediyor. Yine klavye ile birlikte Asus'un Rog Gladius 3...
Geri