Arama sonuçları: *

1. A

Furylevel Z1 alırmı?

Kasa mousenin hemen yanında arasında 1 metre bile olmaz ben oynarken. Sizce alınır mı kopma vesaire yapar mı?
  2. A

4060Tİ 16 GB alınır mı?

Selamlar. Arkadaşlar bugün babamla vatan bilgisayara gittik. Orada abi bana bir sistem önerdi 29 bin tl toplamda sistem şu şekilde: 4060ti 16gb vram+16 gb ram+Ryzen5 5600x+1tb anakartı hatırlamıyorum. Bu fiyata iyi midir? sizce ve yazılım vesaire yapacağım babam yolda giderken "oğlum 8gb olanı...
  3. A

Maksimum 30 bin tl hazır sistem önerisi

Selamlar. AMD ekran kartı istemiyorum yeni aldığım bilgisayarda ekran kartında sorun çıktığı için iade ettim. NVİDİA olursa sevinirim önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  4. A

30 bin TL hazır sistem önerisi

Selamlar hala Bilgisayar arıyorum. AMD ekran kartı istemiyorum ancak işlemci amd olabilir şimdiden teşekkür ederim.
  5. A

R5 5600 Palit rtx 4060 ti sistem alınır mı??

Selamlar bu sistemde ekran kartını değiştirip 16 gb ekran kartını seçip alıcam sisce değiştirilmesi gereken bir parça varmıdır? sistem: https://www.gamegaraj.com/urun/nebula-5a/
  6. A

4060 ekran kartlı fiyat performans oyuncu bilgisayarı önerisi

Selamlar. Aklımda bir bilgisayar var ancak yine de iyice araştırmak istiyorum önerileriniz için teşekkür ederim.
  7. A

XPG LANDER 500 Mid tower kasaya uygun kule tipi soğutucu önerisi

Selamlar. Başlıktaki kasaya kule tipi soğutucu almak istiyorum ancak güzel bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca işlemci Ryzen 5 5600. Buraya kasanın linkini bırakıyorum. Kasanın linki: https://www.tebilon.com/xpg-lander-500-650w-80plus-rainbow-fanli-mid-tower-bilgisayar-kasasi/
  8. A

Donanım Arşivi youtube kanalındaki Tebilon ile toplanmış sistem alınır mı?

Selamlar. Forumda yeniyim kurallara olabildiğince uyarak yazmaya çalışıyorum. Videoyu izleyenler varmıdır bilmem linki de bıraktım bakmayanlar bakabilirler. F/P bir bilgisayar ararken Donanım Arşivi videosundaki bu bilgisayara bakmak istedim güzel ve baya hoş. Ekran kartı özellikle çok hoşuma...
Geri