Arama sonuçları: *

• Users: Bozkurt*
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bozkurt*

MAX 500/550k civarı Japon markalardan araç önerisi

Merhaba arkadaşlar, Belirttiğim fiyat bantlarında japon marka araçları araştırıyorum varsa fikirleriniz belirtirseniz sevinirim. Anket açtım oradan işaretleyebilir varsa başka öneriniz detaylandırabilirsiniz. Aklımda ki araçlar şunlar ; -Nissan - Micra / Note -Mitsubishi - Colt -Hyundai -...
  2. Bozkurt*

Silindi.

silindi.
  3. Bozkurt*

Yaşlılar için telefon önerisi

Selam herkese, Evde büyüklerimizin kullanması için f/p telefon arayışındayım. 2 adet alacağım. 1- İlk alacağım kişinin sosyal medya video gibi şeylerle hiç işi yok, sadece arama yapma ve whatsapp kullanabiliyor. 2- İkinci alacağım kişi youtube whatsapp pinterest gibi sosyal medya...
  4. Bozkurt*

DERBİ MAÇINDA SKANDAL OLAY

Selam herkese, Bu akşam oynanacak olan derbi de yabancı hakemin yönetmesiyle alakalı skandal kararlar yaşanır mı sizce? Yoksa tüm iddialara rağmen hakem aslanlar gibi maç yönetir mi?
  5. Bozkurt*

:)

silindi :)
  6. Bozkurt*

FC24 Ultimate Team RİVALS Gamepad Sorunu

Selam arkadaşlar, Normalde FC24 sürekli oynuyorum hiçbir sorun yaşamadığım gamepad ile , Ultimate Team rivals kısmından online maça girdiğimde hiçbir şekilde çalışmadı.. Sebebi ne olabilir?
  7. Bozkurt*

İğrenç espriler yapın da eğlenerek mesaiyi bitirelim

Vakit geçmiyor saçma iğrenç espriler yapın da azıcık okuyup eğlenelim:p
  8. Bozkurt*

1.000.000$ CASH ile Uyanmak

Selam arkadaşlar :) Saban bir uyandınız banka hesabınızda bu para var :) Ne yapardınız? Nasıl değerlendirirdiniz?
  9. Bozkurt*

Fotoğraf Makinesi Önerisi PLSSS

Merhaba arkadaşlar, Başlangıç seviyesinde hobi amaçlı kullanacağım fotoğraf makinesi istiyorum ancak malumunuz bütçem kısıtlı. Önümüzdeki ay yurtdışına çıkacağım fiyatı orada uygun olursa orada da alabilirim. Fiyat/Performans 5-10k arası bir makine var mı önerilere fikirlere açığım.
  10. Bozkurt*

**Forumcu Anketi** (Katılan herkese teşekkürler..)

Selam herkese, Herkes nereden foruma katılım sağlıyor merak ettim.. Cevaplarınızı bekliyorumm👐
  11. Bozkurt*

TOD 1 ay ücretsiz üyelik devam ediyor mu?

TOD kapak ile 1 ay ücretsiz üyelik devam ediyor mu ? Son kullanma tarihi ne zaman bilgisi olan var mı ?
  12. Bozkurt*

Yurtdışına İlk seyahat BELGRAD-SIRBİSTAN

Merhaba arkadaşlar, Aralık ayında Belgrad seyahatim olacak. İlk kez yurtdışına çıkacağım. Gitmeden önce genel tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca orada nereleri gezip görmeliyim ? Neleri mutlaka yemeliyim ? Sizlerden genel bir tavsiye öneri bekliyorum.
  13. Bozkurt*

AİRPODS PRO CIZIRTI HATASI

Merhaba arkadaşlar, Apple AirPods Pro kulaklık kullanıcısıyım. Sorunsuz kullanırken sebebini bilmiyorum (yere düşürmüş vb. olabilirim net hatırlamıyorum ) ama kulaklığı kulağa takıp oynatınca veya kulaklık takılı haldeyken konuşunca çok cızırtı geliyor. Gürültü engelleme modunu kapatınca sorun...
  14. Bozkurt*

Şampiyonu Tahmin Ediyoruz !!

Oy kullan.. Haydi takımını destekle ..
  15. Bozkurt*

ŞARJLI DİKEY SÜPÜRGE TAVSİYELER

Merhaba arkadaşlar, Şarjlı dikey süpürge arayışındayım ancak bildiğiniz üzere dyson fiyatları çok yüksek. Daha makul fiyat performans ürünü arıyorum. Tavsiyelerinizi beklerim..
  16. Bozkurt*

RAMS PARK Kategori ve Koltuk seçimi hakkında bilgi

Merhaba arkadaşlar, Galatasaray taraftarı olarak ilk kez maça gitme şansım oldu, Ama hangi kategoriden bilet alırsam hem fiyat olarak beni üzmez hemde sahayı futbolcuları net gözlemlerim bilemiyorum.. Bilet fiyatı olarak da maks 2-3k civarı bir bütçem var. Sizce hangi kategoriden bilet...
  17. Bozkurt*

TOD BEİN CONNECT vb. Maç izlemek için hangisi önerilir?

Merhaba arkadaşlar, Uygun fiyatlı kampanyalı kullandığınız bildiğiniz paket var mı? (İPTV ya da kaçak yayın olmayan)
  18. Bozkurt*

DİK SÜPÜRGE ÖNERİSİ F/P

ARKADAŞLAR MERHABA, EVDE DİK SÜPÜRGE İHTİYACIMIZ DOĞDU MALUM KABLOLU ESKİ TİP SÜPÜRGELERLE ZOE OLUYOR.. GÜZEL FİYAT/PERFORMANS DİK SÜPÜRGE ÖNERİLERİNE AÇIĞIM.. BÜTÇE MAKS : 7/8
  19. Bozkurt*

Çözüldü✓ ASUS TUF GAMİNG M3 AURA MOUSE TEKERLEĞİ SORUNU

MERHABA ARKADAŞLAR, MOUSE TEKERLEĞİYLE AŞAĞIYA İNMEK İSTEDİĞİMDE SAYFA 2 AŞAĞI İNİYOR 1 YUKARI ÇIKIYOR, YA DA TAM TERSİ 1 AŞAĞI 2 YUKARI GİBİ SAÇMA HAREKETLER YAPIYOR.. MOUSE ALALI 1 YIL OLMAMIŞTIR DAHA AMA GARANTİ BELGESİ NEREDE BİLMİYORUM.. SİZCE NE YAPMALIYIM ÇÖZÜMÜ VAR MI ? YOKSA ÇÖP MÜ...
  20. Bozkurt*

EN UYGUN BOL GB İÇEREN TARİFE ÖNERİSİ İSTİYORUM

MERHABA ARKADAŞLAR, TAAHHÜTÜM BİTTİ YENİ BİR TARİFEYE GEÇMEM GEREKİYOR EKONOMİK BOL GB LI TARİFE ÖNERİLERİNE AÇIĞIM
Geri