Arama sonuçları: *

• Users: Mnazimkky
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Sistemim ne kadar eder?

Esenlikler, bir sistemim var 2. el piyasasını hiç bilmediğimden sizlere sormak istedim ne kadar tutacağını. Amacım direkt elden çıkartmak değil ama olası bir durumda satmam gerekebilir haber bekliyorum. Özellikleri: - İşlemci : Amd Ryzen 9 9950x (Fg var 1.5 yıl) - Anakart : Msi...
  2. M

Hangi Ekran kartını almalıyım?

Esenlikler, bilgisayarımda genelde Arma Reforger, Squad, War Thunder, Hell Let Lose oynuyorum bunlar için bir ekran kartı alacağım. Bilgisayarı asıl 3d yazıcı programları için kullandığımdan ekran kartına fazla önem vermiyordum ama artık sıkıntı yaşamaya başladım benim yadigar 3060ti ile...
  3. M

9950X alınır mı? 9800X3D ile arasında kaldım

Esenlikler, kendime işlemci alacağım (şu an kardeşimden dızladığım 7500f var) aklımda benzer fiyatları olan 9800x3d ve 9950x var. 3d baskı ile uğraşıyorum ve lychee slicer + Autodesk Netfabb + ilerde olursa 3d modelleme vs. programları kullanıcam bilgisayarda. ama bilgisayarda çoğu zaman oyun...
  4. M

İnternet paketimi yükseltmek istiyorum

Esenlikler. evde fiber altyapım var ama 20mbps paket kullanıyorum galiba ondan hızlı hiç almadım. Babamla yükseltmek için konuştuğumda neyine yetmiyo deyip sallıyodu beni şimdide ben yükselttim onu 100 yaptım diyor ama hız hala 20 ama artık bıktım. para sıkıntı değil tek istediğim fiber...
  5. M

Figür boyamak için tavsiyeleriniz

Merhaba, sla yazıcıdan figür basıyorum ama boyama işine geldiğinde çok feci çakılıyorum. Türkiye'de bu işi yapan çok az içerik üreticisi var ya da çok az izlendiğinden bulamıyorum. Yurt dışından takip ettiğimde kullandığı boyaların hiçbirini Türkiye'de bulamıyorum. En çok kullanılan marka...
  6. M

Aula F75 win ve alt tuşu yer değiştirme

Merhaba klavyenin win ve alt tuşunun yerleri farklı alt tuşu win tuşu görevini yapıyor War Thunder oynarken en çok kullandığım tuş alt tuşu ve her bastığımda alta atıyor. Geldiğinde fn tuşuyla biraz oynamıştım acaba ondan mı oldu sizde de aynısı mı yoksa. Eğer klavye hakkında bilgiye sahip...
  7. M

9800x3D 21.000 e almak mantıklı mı?

Merhaba sizce şuan 9800x3d i 21k ya almak mantıklı mı. 1 ay içinde düşer mi 19-20 lere?
  8. M

Yardım 9800X3D Ne zaman alınmalı

Merhaba 9800x3d satışa açıldı sizce ne zaman alınmalı? bir de pazar yerlerine ne zaman düşer vade farksız taksit yapıyorlar genelde o yüzden orayı bekliyordum çok geç gelir mi?
  9. M

Bu Sıvı Soğutma alınır mı

https://www.trendyol.com/pd/deep-cool/deepcool-le720wh-360-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-beyaz-sivi-sogutucu-p-856393819?boutiqueId=61&merchantId=121110&gads=true Merhaba beyaz bir sistem topluyorum beyaz soğutucu lazım bunu buldum sizce nasıl. Şimdiye kadar almamamın sebebi garanti durumu...
  10. M

MSI G272QPF E2 Yanında Dragons Dogma 2 ile alınır mı?

Merhaba MSI G272QPF E2 monitörü az önce sipariş verdim 8099 tl 5 taksit ile. Msi bu monitörü alanlara yanında DD2 oyununu hediye ediyor. sizce alınır mı incelemesine denk gelmedim. Cihazı kağıt üstünde inceleyince fiyatına göre iyi duruyor. Fikirleriniz nelerdir. Monitörüm yok şuan o yüzden acil.
  11. M

Bağlantınız gizli değil hatası

İnternete bağlandığımda bağlantınız gizli değil hatası alıyorum. Oyunlarda ağa bağlanmıyor internette sayfalara girmiyor. Sorunun çözümünü internetten baktığımda biri hariç hiçbiri işe yaramadı işe yarayanda geçici bir durum yeniden başlattığımda yada bazen kendiliğinden aynı hataya düşüyor...
Geri