Arama sonuçları: *

• Users: bobobora12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çok acil!! Lutfen Gigabyte Aero x16

Arkadaşlar Gigabyte in Aero x16 5070li ve işlemci olarak ryzen aı 7 350 olan modelini indirimde 57k ya buldum almanayadayim şuan ve 2 günüm var özellikleri olarak 32 ram 1tb SSD ama ekran kartı 85W ne kadar fark yaratır 115W ile
  2. B

Hangi Laptobu almalıyım acil

merhabalar gamegarajın 2 adet rtx 5070 versiyonu arasında kaldım https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008SKAGF ve...
  3. B

Playstationumu kaça satabilirm

Merhaba arkadaşlar benim bir ps5 fat kasam var dijital sürüm (slimler şuan 38k civarı) garantisi yeni bitti çizik dahi yok 2 tane kolum var sorunsuz Bir sürü satın aldığım oyunlu hesap(Lego star wars skywalker saga Psnde 2500 tl, Crash bandicoot n-sane trilogy psn de 1750tl, ctr nitro fueled 400...
  4. B

Rtx 5070 laptop degermi

Selam arkadaslar ben bir laptop alacağım ve güçlü olsun istiyorum rtx 5070 ideal gibi ve gamegarajin iki tane modeli var birtanesi i7 işlemci ve 180 Hz ile 63k diğeri ryzen 8945hx ve 300 Hz ile 70k sizce Alınır mı? ve fiyat farkına degermi
  5. B

bedava oyun indirten steamsunlocked guvenlimi

merhaba bir site buldum steamsunlocked.org bütün oyunların crack verisyonu var güvenlimi virüs varmı
  6. B

playstation 5 imi satmalımıyım

merhaba benim bir adet ps5 im var 1 senelik kusursuz hiç çizik yok bişey yok ben bunu geçen sene aldım ve çok ta kullanmadım oyunlar pahalı geldi açıkçası seneye yeni bir pc toplayacagım canavar gibi 4080 superli falan o yüzden ben bu ps5 i kullanmam diye düşünüyürum ama pc min yanında bir de...
  7. B

buzdolabının kokusu gitmiyor

1 aydır şehir dışındaydım ve eve geldigimde şalter atmıs ve buzdolabındaki bütün yiyecekler bozulmustu ev çok kötü kokuyordu hersekilde temizlemeyi denedim kokusunu götürmeyi başardım ama hala buzdolabı kokuyor tavsiyeniz olursa yazarsanız çok sevinirim :) teşekkürler
  8. B

kasa nın egsoz fanı yok

merhaba ben bir kasa alacagım linki de bu https://www.incehesap.com/gamepower-warcry-edge-1x-black-fan-type-c-gaming-kasa-fiyati-72339/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwn9y1BhC2ARIsAG5IY-74NHhhot_4fVygi7AeQLdRn3lszWt2QS3HTgHwv9RwBdeGKVC5ehkaAqVGEALw_wcB ve bu kasa izledigim videolara ve...
  9. B

ekran kartım kasaya sıgarmı

merhaba ben bir sistem toplayacagım içindeki ekran kartı rtx 4080 super pny nin ama begendigim kasa gamepower in warcry modeli çok bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  10. B

sistem toplama için yardım

merhaba ben 100 bin tl lik bir sistem toplayacagım bu parçalardanda çok anlamam sadece oyun için kullanacagım 4k oynarım genelde bide incehesaptan alınmlaımı guvenlimi sorun yasarmııym cunku 100 bin tl ye iyi bir şey almak istiyorum teşekkürler
Geri