Arama sonuçları: *

1. yardımedinss

2.5 inç hdd kasaya nasıl takılır

Arkadaşlar laptopdan 2.5 inç hdd çıkardım, bunu gamepower darkside kasaya takmak istiyorum, slot var ama kablo yok galiba, gereken kablolar neler? Ve bunların nasıl göründüğünü açıklar mısınız? Bir tane L şeklinde vsr ama galiba biri uzun biraz daha kısa iki L olan lazım.
  2. yardımedinss

450 watt psu ya 1650 super

450 watt Asus Tuf gaming psu ya 1650S taksam sorun olur mu? İşlemci i5 9400F
  3. yardımedinss

Yardım Depolama İhtiyacım var

Merhaba! Bana acilen depolama lazım sahip olduğum 256gb sata ssd çok yetersiz, ssd fiyatlari uçmuş gitmiş hdd almayı düşünüyorum 500 gb yeterli olacaktır, fakat nerede baksam hep bi dolambaç var nerden alsam bilemedim her sitede adamlar random marka model gönderiyorlar, 1000 TL civarı iş görür...
  4. yardımedinss

İki mouse arasında kararsız kaldım.

Merhaba, bütçem biraz dar, iki mouse arasında kararsız kaldım: 1- Logitech G203 lightsync 2- Attack shark G3 Not: kasamda type-c giriş yok.( Attack shark G3 type-c mi istiyor?)
  5. yardımedinss

Frisby psu önerir misiniz?

Rtx 4060 msi gaming İ5 9400F için 450 watt asus tuf yeterli olur mu? Heryerde 550 yeter diye buldum cevabımı. FR-PS55F12B 550W 12CM FAN POWER SUPPLY bunu almayı düşünüyorum ama 80+ bronze sertifikası yok, bütçem çok az ne önerirsiniz?
  6. yardımedinss

Acer Nitro 16 hâlâ alınır mı?

AN16-41 modelini almayı düşünüyorum, Victuslarin aksine iyi ekran, Asus Tuf a göre daha iyi fiyat, FHD+ ekran (%100 srgb) 512 gb ssd ( zayıf olduğu bi yön) 16 gb tek kanal ram ( ikinci ram i de 16 yapıp 32 yapmak daha makul bence o yüzden iyi) 16:10 ekran oranı ( bir tık karemsi ama sorun...
  7. yardımedinss

Yardım A05NGEA HP Victus ekran kartı watt

A05NGEA model hp victus a bakıyorum ekran kartı watt değeri bulamadim en son bi yere sorum 75 watt dediler yani 50+25(dynamic boost) demek ki dedim bende ne yapayım akıl verin başka mı bakayım, yoksa bu modelin watt değerini bilen var mi kullanan varmı nerden bakacağını bilen var mı?
  8. yardımedinss

Bu iki birebir aynı laptop farkı ne bilen var mı

https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fb2003nt-a05ngea.html https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fb3008nt-b82n5ea.html Beyler teknik olarak birebir aynılar fark ne, belki soğutma sistemi fln daha iyidir birinin diye düşünüyorum çünkü ikincisi daha yeni model numarasına...
  9. yardımedinss

Yardım 45-50k arası bütçe ile laptop arıyorum.

•A05NGEA -> 4060, r7 8845hs, 1TB ssd, 16 gb ram, 300 nit %62.5 srgb panel, (2024 kasa) - 15.6 inç Fiyat: 42k •7Z581EA -> 4070, r7 7840hs, 512GB ssd, 16 gb ram, 250 nit %45 ntsc panel, (2023 kasa) - 16.1 inç Fiyat: 50k •A05N7EA -> 4070, r7 8845hs, 1TB ssd, 32 gb ram, 300 nit %62.5 srgb panel...
  10. yardımedinss

Hâlâ 4000 serisi ekran kartlı laptoplar alınır mı?

Hâlâ 4070-4060 cihazlar alınır mı?
  11. yardımedinss

Lenovo LOQ 15AHP9 83DX00CLTR 49K ya alınır mı?

Merhaba beni uzun yıllar götürecek bir laptop arıyordum bunu buldum: Lenovo LOQ 15AHP9 83DX00CLTR psref üzerinde özellikleri detaylıca listelenmis ben bir özet geçeyim, rtx 4060 (115 watt 14,6 teraflops) , AMD Ryzen 7-8845hs 8 çekirdek ve 16 thread lik yanlış hatırlamıyorsam 3.8 base clock 5.1...
  12. yardımedinss

F/P mouse önerisi ve mousepad+klavye

Arkadaşlar f/p mouse ariyorum 1000 TL altı olursa sevinirim uzun sure götürsün vs. birde mousepad nerden ne alayim , ayriyeten laptop a klayve alayimmi, ne alayım (%60 istiyorum). ( Daha almadım kafamda setup kuruyorum bişiler yapacaz iste)
  13. yardımedinss

Lenovo LOQ (15AHP9) alınır mı?

Merhaba, bütçeyi çok arttırmak istemiyorum ama beni uzun yıllar aynı performans ile götürecek güçlü bir laptop istiyorum, bu durumda ilk durak tabii ki Lenovo f/p konusunda rakipsiz olduğunu düşünüyorum, fakat 83dx00cltr nolu modeli almayı düşünüyorum ama aklıma sürekli birşeyler takılıyor lütfen...
  14. yardımedinss

Rtx 4060 115Watt + r5 8645hs alinir mi?

Merhaba , https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-loqryzen-5-8645hs8gb-ram512gb-ssd156rtx-4060w11laptop-gri-83dx00cltr-1240730.html bu laptop u almayı planlıyorum herhangi bi kronigi var midir loq serisi sıkıntı çıkarırmı ve render fln gerektiren Ağır islerde kullanabilirmiyim ve...
  15. yardımedinss

Xbox series s için kontrolcü

Merhaba , Xbox series s için bir kontrolcü almak istiyorum ama bütçe sınırlı , yues markasının ürünlerine bakarken yeni yazılımda sadece pc de çalıştıklarını gördüm soluğu burda aldım , bana uygun fiyatlı kontrolcü önerir misiniz series s icin
  16. yardımedinss

Valorant konsol versiyon ve pc beraber girme yolu var mı

Arkadaşlar ben Xbox kullanıyorum , arkadaşım kontrolcü fln bağlayarak benle oynayabilirmi ,bi yolu var mı? Resimde xbox logosu dışındaki logolar kontrolcü ile pc üzerinden oynadıklarını düşündürttü , bu PlayStation logosumu yoksa
  17. yardımedinss

Xbox series s controller

Xbox series s kontrolcüsú rengi beyaz , en çok el değen yerlerin rengi gri-mavi ton olmaya başladı daha çok yeni cihaz ama biraz fazla oynuyorum normal mi
  18. yardımedinss

Xbox series s almak istiyorum

Xbox series s almak istiyorum ama bütçeyi olabildiğince az tutmam lazım internette ve 2. El de absürt fiyatlara satıyorlar bana doğru araştırma hakkında yardım edermisiniz , satmayı düşünen varsa belki anlaşabiliriz (Eskişehir deyim)
  19. yardımedinss

Amerika menşeili Xbox series s Türkiye de kullanılabilir mi

Trendyolda Amerika menşeili bir Xbox series s buldum ve digerleirne nazaran daha ucuz sizce bir sorun yaratırmı
  20. yardımedinss

Gta SA mta oynicam gta sa yı nerden indirmeliyim

Arkadaşla mta gircez ama bende gta san Andreas yok nerden edinebilirim, crackli indirsem olur mu
Geri