Arama sonuçları: *

1. A

13 mini mi se 2022 mi daha mantıklı

Se 2022 12 k kutu fatura mevcut 86 pil yanlarda ufak cizij var sadece Iphone 13 mini takasta yd mi 11 t + 18.5k 87 pil kutu fatura yok Faturasi olmiyan cihaz Alınır mı? emin olamadim Arada yaklasik 12 13 k bir fiyat farki var sizce degermi ikiside ayni islemciye sahip kamera olarak youtubedaki...
  2. A

Sizce hangisini almaliyim

Oncelikle bu olay ile ilgili fazla konu actim kusura bakmayın en sonunda secenekleri 2 ye indirgedim fikrinizi belirtirseniz sevinirim 1. Secenek iphone se 2022 64 gb degisen yok pil 86 2. Seçenek iphone 12 mini 64 gb yenilenmiş 12 minide 6 taksit var aylik 3100 e gelcek se icin ise kredi...
  3. A

İPHONE SE 2022 ALİNİRMI

Cihaz se 3. Nesil siyah pil 86 degisen yok 64 gb fiyat 12.500 tl nasil sizce Alınır mı? acikcasi ben se 2020 dusunuyordum ama 5 k farka 2 sene fazla guncelleme ve a 15 bionic gibi bir islemci cok cazip geldi
  4. A

HANGİ TELEFONU ALMALIYIM

Şimdi önümde 4 tane seçenek var 1.yenilenmiş iphone se 2020 7-8k arasi 6 taksit imkani var 2. Yenilenmiş iphone 12 mini 20 k 6 taksit imkani var 3. 2. El bir 12 mini o ise 15 k civari hatasız ama pil 77 4. 2. El iphone se 3 12 k Ekran boyutunun kucuk olmasini istiyorum zaten bir ipadim var...
  5. A

İPAD EKRAN ÇALİŞMİYOR

Hicbirsey yokken birden dondu algilamiyor ses acma kapama sonra kapatma tusu deniyorum yine olmuyor ne yapabilirim
  6. A

TYT NETLERİMİ NASIL YÜKSELTEBİLİRİM

Öncelikle simdiden fikir ve gorusleriniz icin tesekkur ederim TYT netlerim cidden tıkandi ve cok dalgali bu bana ciddi bir moral bozuklugu olarak yansiyor oncelikle biraz netlerimden bahsedeyim Limit 40 Aromat 65 Ens 73 Çap 45 Krallar karmasi 55 Branslar karmasi 65 Fuul yayinları 65 Hız ve...
  7. A

345 ayt matematik şimdi çözülürmü

Elimde 2025 ayt matematik var ama cozsemmi ondan once araya kolay bir kaynakmı sıkıştırsam emin olamadim seviyesi nedir ilk kaynak olarak cozulurmu emin olamadim
  8. A

Tyt Paragraf İçin Öneri

ilk kaynak olarak hiz ve renk cozdum Suan 0 risk cozuyorum ve okul acilacak pdf formatinda cozdugum icin ya sabahin korunde kalkip tabletten cozup oyle okula gidecegim ya da bilgi sarmal paragraf alip hafta ici onu hafta sonu digerini cozecegim 0 riski birakmak mantikli gelmiyor cunku cozulmesi...
  9. A

Tyt matematik kaynak onerisi

Oncelikle tyt geometride temelim cok yok mikroorjinal almayi dusunuyorum eyup b nin kampindan gidecegim nasil olur sizce Tyt mat kisminda ise konu eksigim cok yok eyup b den gittim 3 d tyt vdd deki soru tiplerini taramis oldum lakin kendim cozmedim + olarak 345 cozdum tam nizami cozmedim...
  10. A

32 inc monitor 1080 p alınirmi

Oncelikle iyi aksamlar samsung m 5 modelini alacagim gerek boyut gerek cihazla ilgili iki konu acmistim sagolsunlar arkadaslar aklimdaki soru isaretlerini yok etti ama yeni birsey merak ediyorum bir arkadas 32 inc 1080 p de piksellerin sayilacagini ve bunun rahatsiz edecegini soylemis bu...
  11. A

Samsung smart m 5 alınır mı?

Sabah aslında benzer bir konu acmistim ama tam emin olamadim oncelikle bu monitor Alınır mı? sizce bilgisayara baglamiyacagim veya oyun oynamayacagim dizi film ders youtube icin monitorun icindeki donanimi kullanacagim asil sorumda 32 inc sizce fazla buyuk gelirmi masa basinda oturacagim ve...
  12. A

27' vs 32' (samsung m 5) Acil

Arkadaslar oncelikli sorum samsung m 5 smart monitor Alınır mı? bilgisayar olmadan sadece ders videolari icin youtube dizi film icin kullanacagim oyun icin degil bir bilgisayara baglamiyacagim ikinci sorum ise 27 inç mi 32 inç mi daha mantikli sizce 27 4500 32 5800 civari arada cok bir fark yok...
Geri