Arama sonuçları: *

• Users: çıfteli
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. çıfteli

YOUTUBE'DA 1080P VİDEO İNDİRME ÜCRETSİZ

Beyler youtube videolarını nasıl 1080p indirebilirim çoğu site 360p ile indir diyor 1080p indirmek için uygulamamızı yükle falan diyorlar da bu sitelerin uygulamalarını pc ye indirmek ne kadar güvenli bilmiyorum bu yüzden bildiğiniz güvenli yollar neler youtube da 1080p video indirmek için?
  2. çıfteli

Alt Yapı Sorunu ve İnternet Hızı Çelişkisi

Şimdi bizim mahallede alt yapı yok kablonet uydunetten adresimi sorgulatiyorum çıkan kampanyalarda 100mbps internet çıkıyor Türk telekoma gittim sizin mahalle en son 24mbps kaldırıyor dedi Uydunet yalan mı söylüyor yoksa başka ne yapacağım aydınlatın bı la
  3. çıfteli

Yardım Eve Wi-Fi bağlayamıyorum.

Beyler kaç aydır uğraşıyorum eve wifi bağlayamadım altyapı yok diyorlar port yok diyorlar bu yüzden internet gelmiyormuş bizim eve ama bakıyorum en alt komşumuz eve internet çekebilmiş adamların evinde modem var türktelekomdan wifi çekmişler hemen yan binamız eve modem bağlamış wifileri var ne...
  4. çıfteli

Beyler iyi okuyun :D

Az önce otobüs durağındayım biri geldi kardeş yabancıyım buraları bilmiyorum bir dal sigara ver dedi reels izliyorum suratina bakmadım verdim sonra telefonla konuştu baktım Arapça kojusmaya başladı az çok araya Türkçe kelimeler cümleler de sıkıştırdı anladım. Kendisi Urfalı iş arıyor, telefonu...
  5. çıfteli

Technopat dan kaçmıştık allahtan

Burasıda cidden bayıltıyor adamı ha bune la :D bunlar böyle giderse artık sadece anlaşmalı olduğumuz markaları önermeyen de direkt banlanacak demeye baslayacaklar beyler, bir tanidigim var uzun bir adam bakkal yönetiyor malum şahıs oda aynı stralejiyi uyguluyor bunlar da yavaş yavaş ona...
  6. çıfteli

Ardahan 24 dereceymiş Ardahanda yaşayan var mı anlatsın biraz

Beyler ardahanda olan var mı havayı anlatsın biraz 23 derecede yaşamak nasıl bir şey uff çok sıcak falan diyor musunuz burda hava 53 derecede merak ettim biraz.
  7. çıfteli

Donanım Arşivi Yavaş Yavaş Ölüyor Mu?

Artık Aktiflik de yok kullanıcı sayısı da azaldı, ben bile girerken buraya artık isteksiz giriyorum maksat gene dönüp dolaşıp technopata düşmeyelim diye buraya giriyorum vallahi yoksa zerre uğramak bile istemiyorum buraya ne olacak beyler buranın hali?
  8. çıfteli

CV BÖYLE YAZILIR : D

Gidek 20 gün orda 20 gün burda çalışak çıkak ya sabır ya allah :D
  9. çıfteli

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ YARIN BİTİYOR HANGİ OYUNLARI ALDINIZ

Yarın akşam 8 de indirimler bitiyor beyler hangi oyunları aldınız?
  10. çıfteli

GENE ZAM GELDİ HAYIRLI OLSUN

Ekmek 12₺ oldu parlament sigara 92₺ vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Emin olun size komik gelebilir ama ülke düzgün olsaydı varya sigaranın paketi 4-5₺ ekmeğin tanesi 50krş ortalama ev kiraları 1000-1500₺ arası ortalama araba 20k-50k arası şuan 90k ya aldığınız telefonlar 2k asgari ücret...
  11. çıfteli

MAHALEDE ALT YAPI YOK AMA MİLLET WİFİ ÇEKEBİLMİŞ

La beyler 2 aydır uğraşıyorum eve internet bağlamak için ama bir türlü bağlayamadım. Bakıyorum millet takır takır çekiyor eve interneti mesela en alt katımız çekmiş eve wifi ama biz gidince altyapı yok diye çekemiyormuşuz bu nasıl oluyor en alt kat nasıl çekti ozaman.
  12. çıfteli

TYT Kolay-Orta-Zor kaynak önerileri

Sa beyler, avel avel dönüp dolaşıp iş aramaktan bıktım bu sene artık son defa TYT hazırlanıp 300+ puan almam lazım polislik için. Başka da çarem kalmadı mecbur artık bu mesleği kovalamam gerek yoksa ilerde ya fabrika yada inşaatta sürünüp gideceğim. TYT de bildiğim ne varsa hepsini unuttum gitti...
  13. çıfteli

100k yı telefona bağlayan erkek

He vala
  14. çıfteli

ChatGPT'nin kritik seviyede bilgi eksikliği var.

ChatGPT Gerçekten de artık dayanılmaz hale geldi siz de fark ettiniz mi bilmiyorum ama çoğu soruları hep yanlış cevaplıyor. Gerek gündem gerek iş gerek ders.... 2022 de takılı kaldı tamam web araştırması yapıyor ama onda da bir halt çıkmıyor, direkt cevaplarının neredeyse hepsi yanlış acaba ben...
  15. çıfteli

Technopat gereksiz yere ban atıp duruyor

Birisi büyük harflerle yazmış sırf bağırma lan yazdım şaka yaptım diye ban yedim :D bu receplerin hepsi mi aynı olur la :D
  16. çıfteli

Tonfang kasa PCler Monster'in günah keçisi mi

Beyler tamam clevo kasa monsterleri hepimiz az çok biliyoruz da, Tonfang kasa Monsterler de mi hiç alınmayacak derecede? 36-37k bütçem var MONSTERİN DE ŞÖYLE BİR PC Sİ VAR 16gb ama özelleştirden 32gb yapacağım PC Tonfang kasa RTX 4060 ve 1TB ssd var 32gb yapınca PC 36.300₺ oluyor ki bu fiyata bu...
  17. çıfteli

Yeter agliyacam artık 25k Gaming laptop önerin 2024

Arkadaş her şeye onu alma bunu alma diyorsunuz Allah icin siz bı önerin bakalım neler çıkacak
  18. çıfteli

Ben bu PC yi alacağım son kararım sizde bakınız lütfen

Arkadaşlar bakıyorum bakıyorum bu paraya en iyi PC bu ısı sorunu var diyorlarda oturup akşama kadar oynamayacagim ki öyle 3-4 saat bı GTA 5 girip çıkacağım mantıklı değil mi bu PC yi almak Link...
  19. çıfteli

pc alacam da GTA 5 i nasıl indireceğim o kadar internetim yok

Arkadaşlar para biriktiriyorum işte Asus Tuf a15 alacam almasına da şimdi pc yi aldıktan sonra ben bu bilgisayara nasıl GTA5 indireceğim ? bizim evde wifi yok nasıl ettikse getiremedik bi port yok diyorlar bi kutu yok diyorlar uğraştık uğraştık saldık artık babam dedi başlarım wifisine de...
Geri