Arama sonuçları: *

• Users: Uluntrak16
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Uluntrak16

One Drive sebebiyle dosyalarım bozuldu.

Bu iki fotoğrafta gördüğünüz gibi onedrive sebebiyle dosyalar gözükmüyor, yanlarında çarpı işareti falan geliyor. Ne yapabilirim?
  2. Uluntrak16

Yardım Nvidia sürücüsü yükledim ve Laptop çöktü

Özet geçicem. Arkadaşımın yaşadığı bir olay az önce. Birkaç aydır driver güncellemesi yapmıyor. Bugün benim dememle beraber yaptı ve sonrasında pcsi çöktü. Eski başka bir driver indirdi ve sonrasında bir daha çöktü. 1650 Laptop GPU'ya sahip
  3. Uluntrak16

Bilgisayarım sürekli bu şekilde çöküyor

Bu videodaki gibi oluyor yardım edin sürekli bu oluyor.
  4. Uluntrak16

Bluestacks mouse kitleme

Bazı fps olarak oynanan oyunlarda mouse'a basıp sürekli çekmem gerekiyor bunu nasıl düzeltebilirim? Örnek:Granny
  5. Uluntrak16

Öneri Bluetooth kulaklık içi kulaklık önerisi

Silikonlu ve bassları iyi verebilen bir kulaklık arıyorum. TAT2206 kullanıyordum ve memnundum ama bozuldu. Mikrofon olarak da iyi olsa güzel olur
  6. Uluntrak16

Yaz için hangi parfümü ve muadili almalıyım?

Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum Jean Paul Gaultier Le Beau Yves Saint Laurent Y For Men Louis Vuitton imagination Creed Aventus Aklımda bu parfümler var. Bunların kalıcı ve güzel muadilleri hangileri ve sizin de bir öneriniz varsa açığım.
  7. Uluntrak16

Discord Yayın açtığımda görüntü yırtılması oluşuyor.

Normalde pc'de olan bir sorun ama az sıklıkla yaşanıyor. Bu durum discordda arkadaşlarla yayın açtığımda dehşet derecede artıyor ne ile alakalı olabilir?
  8. Uluntrak16

OCCT testini nasıl yapmalıyım?

Arkadaşlar bundan önce bir konu açtım. Discordda yayın açtığım sırada pc bir anda donuyor ve BIOS ekranına giriyor. Bunlardan hangisini yapmalıyım?
  9. Uluntrak16

PC bir anda donup Biosa giriyor

Arkadaşlar son iki gündür bilgisayarda takılırken bir anda her şey donuyor. Sonra pc bir anda kapanıp biosa giriyor.Resim donduktan bir dakika sonrası çekildi ve gördüğünüz gibi görev çubuğu mavi oldu. ne yapabilirim?
  10. Uluntrak16

İşlemcime termal macun sürmeli miyim?

İşlemci bu durumda.
  11. Uluntrak16

Öneri HS80 iCUE vs Dolby Access

HS80 kullanıyorum ama hangisi daha iyi ses verir bilmiyorum. Genellikle müzik için kullanıyorum ve arada rekabetçi giriyorum.
  12. Uluntrak16

Yardım HS80 için yazılım yardımı

Arkadaşlar iCUE uygulamasında yapmam gerekenleri tek tek söyler misiniz böyle bir sorun var da. Eski rampage kulaklığımın sesi daha iyi geliyor şu an.
  13. Uluntrak16

Yardım Çağrı sonlandırıldı hatası

Acil yardım lazım birisini ararken çağrı sonlandırıldı diyip kapıyor telefon aramayı. Xiaomi 14T alalı 1 hafta oldu.
  14. Uluntrak16

Öneri 2X8 DDR4 3200 Mhz ram önerisi

Cl16 iyi olur. Ayrıca tek kanal 8 ramlerden tane almak daha mantıklı gibi.
  15. Uluntrak16

Yardım Monitör bazen karıncalanıyor

Attığım videodaki gibi olmaya başladı monitör. Monitörde mi sıkıntı var? Model: VX2758A-2K-PRO
  16. Uluntrak16

Kasamı argb yapabilir miyim?

Videoda gördüğünüz gibi ARGB bir kasaya sahip olsam da kasamdaki fanların rgb kabloları sanırım farklı bir yere bağlı. Bağlı olduğu yerler sanırım anakartın argb portuna bağlı değil. Mystic light'dan yaptığım renkler işlemci soğutucu ve ekran kartına etki ediyor fakat kasanın fanlarına etki etmiyor.
  17. Uluntrak16

Nvidia APP mikrofonu kısıyor.

Normalde NVIDIA'dan kayıt yapan birisiyim. bazen video kaydı açıyorum ve sesimin gelmediğini farkediyorum. Alt+Z'ye basıyorum ve karşılaştığım şey mikrofon oranımının %50-60 arasına çekildiği. Ne yapabilirim?
  18. Uluntrak16

MSI maestro 300 vs HS80

Aklımda aslında HS80 var ve onu almayı planlıyorum fakat MSI'ın kulaklığından bir farkı var mı?
  19. Uluntrak16

"Yeni Belge Oluşturma Hatası" adlı hata nasıl düzeltilir?

365 uygulamalarının hepsinde böyle bir hata alıyorum ne yapabilirim?
  20. Uluntrak16

Dosyalardaki resimler gözükmüyor.

Aldığım ekran görüntüleri bu şekilde gözüküyor. SSD ile alakalı olabilir mi?
Geri