Arama sonuçları: *

1. M

Çözüldü✓ Hangi ekran kartını almalıyım

iyi günler ben 4060 ti 16 gb ekran kartı kullanıyorum bunu yükselticem satıp ya 5060ti 16 gb yada amd 9070xt sormak istediğim şey şu ben hep nvdia kullandım ama performansa bakınca 9070xt daha iyi gibi amd kullanılırmı çok yabancıyım ben bu kartlara
  2. M

Ekran kartı fan ses sorunu

hayırlı akiamlar ben msı ventus 2x rtx 4060 ti 16 gb kullanıyorum bende fan 1300 rpm gelince ufak bi rahatsız edici fan sesi oluşuyo normal mi o ses yoksa bi sıkıntı mı var
  3. M

Yeni gelen güncelleme sorunu

nvida yeni bi güncelleme yayınlamış çoğu kişi sorunlu diyor banada yeni geldi 4060 ti kullanıyorum çoğu kişi 5000 serisinde sıkıntıyı görmüş acaba güncellemelimiyim yoksa dursun mu banada yansırmı sorunlar
  4. M

Logitech klavye hangisini almalıyım

[H3 id='LOGITECH+G+PRO+X+TKL+LIGHTSPEED+yoksa+logitech+g915+mi+beyaz+sistem+diziyorum+ben+logiceht+markasn+sevdiim+iin+mausumda+kulaklmda+bu+marka+klavye+olarak+hangisi+daha+iyi+olur+bilemedim+nerdeyse+ayn+fiyata+sahipler']LOGITECH G PRO X TKL LIGHTSPEED yoksa logitech g915 mi beyaz sistem...
  5. M

Vram mı yükseltiyim yoksa mhz yi mi

selamlar benim 16 gb ramım var 3000 mhz cl16 warzone snowruner gibi bazı oyunalarda kaplamalar geç yükleniyor sizce ramı mı yükseltiyim yoksa mhz yimi işlemci; ryzen 7 5700x ekran kartı ; nvida rtx 4060 ti 16 gb ram ; 16 gb 3000mhz cl16
  6. M

Hangi monütör daha iyi

[H3 id='SAMSUNG+32+ODYSSEY+G5+1Ms+180Hz+2K+IPS']SAMSUNG 32" ODYSSEY G5 1Ms 180Hz 2K IPS [/H3] [H3 id='ASUS+27+ROG+STRIX+XG27ACS+1Ms+180Hz+2K+IPS']ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS[/H3] [H3 id='ASUS+27+TUF+GAMING+VG27AQL5A+0.3Ms+210Hz+QHD+IPS']ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz...
  7. M

Asus tuf monütör alınır mı

[H3 id='ASUS+Tuf+Gaming+VG27AQ5A+almay+dnyorum+daha+nce+asus+modeli+almtm+24+in+ve+biraz+piman+olmutum+nk+hafif+ghost+olmutu+bu+nasl+olur+alnrm+yada+bunun+fiyatna+zelliklerine+denk+montr+nerirmisiniz']ASUS Tuf Gaming VG27AQ5A almayı düşünüyorum daha önce asus modeli almıştım 24 inç ve biraz...
  8. M

Warzone sniperler xp kasılmıyor

iyi günler ben warzon hakkında tam bilgi sahibi değilim ama yeni gelen call of duty black ops 7 güncellemesi sonrasında bazı eski silahlar xp kasılmıyor sebebi nedir ama bazılarıda kasılıyor
  9. M

Internet yeterli ama yetmiyor türk telekom

50 mbps internetim var oyunlara felan baya yetiyor ama pc den film izlemeye yetmiyor neden olabilir
  10. M

Bilgisayarı uzaktan telefonla nasıl açarım

bilgisayarı dışardayken uzaktan google ile ulaşabiliyorum acaba bunu bilgisayarı açmak ve kapatmak içinde böle bişey varmı
  11. M

Bilgisayarınızda geçerli saat doğru olmayabilir sorunu

bilgisayarınızda geçerli saat doğru olmayabilir sağ alt tarafta ağ sorunu tanıla dediğimde sürekli bu yazı geliyo bu ne olabilir internetimi etkilermi çünkü bu yazı çıktı çıkalı sanki internetim zayıfladı
  12. M

Işlemciye overclock nasıl yaparım

iyi geceler hem işlemcim hemde ekran kartıma nasıl basit ve sorunsuz bi şekilde oc yapabilirim
  13. M

Maus önerisi beyaz 80 gr üstü

bana 90 ile 100 gr beyaz maus önerir misiniz? hafif kullanamıyorum ben
  14. M

Razer barracuda x chroma aldım 7.1 ve THX Spatial Audio nasıl etkinleştirecem

kusura bakmayın bana razer kulaklık önerildi bende çok yabancıyım bi baktım bir sürü driveri var ne yapcamı bilemedim yardımcı olurmusunuz
  15. M

Razer barracuda x chroma alınır mı

hayırlı günler ben önceden kaplosuz kulaklık olarak logitech g733 düşünüyodum sonra bu kulaklığı gördüm (razer barracuda x chroma) sanki bu daha iyi gibi geldi ama ben hep logitech kullandığım için razer veya herhangi bi markaya yabancıyım sizce alınır mı bu kulaklık yoksa onun fiyatına şunu al...
  16. M

Xbox uygulama başlatırken güncelleme hatası

xbox uygulama başlatırken güncelleme hatası alıyorum formattan sonra oldu ne yaptıysam xbox desteğe bile yazdım onlar bile tam yardımcı olamadı ne yapmam lazım
  17. M

Xbox açılmıyor güncelleme sorunu

xbox açılırken güncelleme hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim acaba
  18. M

Kumaş pad yıkanır mı

logitech g pro x kulaklığım var kumaş pad kullanıyom yıkanırmı bu padlar yıkanıyosa nasıl yıkarım
  19. M

Işlemci değiştirdim droplar giriyor

işlemci değiştirdikten sonra droplar gişrmeye başladı neden olabilir anakart: asus prime b450m-k ekran kartı : rtx 4060 ti işlemci ryzen 7 5700x
  20. M

Fs 25 otomatik yükleme modu

fs 25 otomatik yükleme modu varmı
Geri