Arama sonuçları: *

• Users: Zangetsuu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zangetsuu

Ekran kartı ped macun değişimi sonrası muazzam değişim

MX 6 NEW FORMUL ICE DRAGON 17M KW THERMAL PAD SONUÇ ESKİ HALİ 78 DERCE TEMP 107 DERECE HOT SPOT
  2. Zangetsuu

Termal pad önerisi rx6600xt

termal pad önerisi rx6600xt
  3. Zangetsuu

400tl bütçe termal macun önerisi

mx 4 mü almalıyım mx 6 new formül mü
  4. Zangetsuu

Rust " fps ve sıcaklıklar iyi mi sizce

5. Zangetsuu

Beyler engelilik raporu alıcam ama bi kaç sorum var

SGK NIN VERMİŞ OLDUĞU ORANLAR BÖYLE BENİM DURUMUM DA ŞU DOSTLAR : AKCİHERDEN 5CM CİVARI ALINDI PLEVRA DA ALINDI EKSİZYONU DA AYNI ŞEKİLDE ÇIKARTILDI + OLARAK DİĞER CİHERİMDE PASİF KİST VAR VE TOPLAM 3 KERE AMELİYAT OLDUM AĞIR KALDIRAMIYORUM SOL TARAFIM BAYA ACIYOR BELLİ Bİ SEVİYEDE KONDİSYONUM...
  6. Zangetsuu

WİN 11 İLLET ETTİRDİ YARDIM

metin belgesi açmaya çalışıyorum hata veriyor uygulama yüklemeye çalışıyorum hata veriyor bakın şimdi
  7. Zangetsuu

Hounds The Last Hope Hatırlayan Var Mı

Hounds The Last Hope Hatırlayan Var Mı veya bilen
  8. Zangetsuu

Windows 10dan 11 geçme zorunluluğu

Windows 10dan 11 geçme zorunluluğu şimdi bana bir çok kişiye gelen 1 yıl daha ücretsiz destek al kısmı gelmedi mecbur 11 geçmem gerek yoksa 1ton hata ve bir ton saldırıya maruz kalma şansım var düşükte olsa microsoft sitesinden direk ücretsiz 11 geçiş var sizce mantıklı mı bide pro sürümü mü...
  9. Zangetsuu

Bu sıcaklıha bios ayarı ile mi ulaşılmış

rdr2 de /65 cpu yükünde 46 derce şaka mı bu nasıl bu kadar soğuk çalışıyor
  10. Zangetsuu

Amd apu kod:43 hatası herşeyi denedim

amd apu kod:43 hatası herşeyi denedim yardım edermisiniz sürekli yazılımsal sorun oluştu diyip crash veriyor ve ünlem çıkıyor apu da bi test edemedim eskiden oluyordu ddu fln herşeyi denedim ne yapabilirim
  11. Zangetsuu

Elektirik gitti sürekli bios a atıyor pc

elektirik gitti sürekli bios a atıyor pc m2 görmüyor aradan 40dk geçti sürekli bios a atıyordu bende exıt diyip orda bekletiyordum oyle goruyor bu olay 2 kere yasandı neden boyle oluyo sonradan goruyor
  12. Zangetsuu

Ekran kartında böyle bir şey mümkün mü ?

nedense çok mantıklı geldi sormak istedim harici dışa doğru uzunlamasına 3 tane alimnyum plaka koysak ısıyı ortadan sona iletipısıyı büyük oranda düşürmez mi ?
  13. Zangetsuu

MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı ses sorunu

MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı bildiğiniz ses var kasa kapalı iken bile nasıl derseniz ya böyle rulman sesi ya da elektirik bu ne RİSK! var mı bu nedir ürün 0 1 2 ay oldu alalı
  14. Zangetsuu

Monitör ü pc görmüyor saçma bişi çözemedim

2 monitörüm var hatırlıyorum eskiden burda yazardı isimi şuan yazmıyor o yüzden de monitör hoparlörünü kullanamıyorum lütfen yardımcı olcak var mı
  15. Zangetsuu

Amd software adrenalin edition buga girdi acil yardım

amd software adrenalin edition hem açılmıyor tıkladıhımda açılıncada örnek veriyorum oyun oyunyorum hiç bi ayar yapamıyorum hepsini kendi yapıyor image sharpening istemiyorum mesela veya herhangi bir şey kapatmama izin vermiyor hiç bir ayarı da açamıyorum buga girdi galiba nasıl düzeltcem
  16. Zangetsuu

Termal macun önerisi

lanet olası çöp mx6 harici 300tl mx4 8gr var sizce ekran kartı ve işlemci için alınır mı öneriniz var mı
  17. Zangetsuu

Thermal macun mx6 bayat kıvam sorunu

thermal macun mx6 bayat kıvam sorunu mx 6 satın almıştım kıvamı tuğla gibi idi yine de kullandım ama baya kötü olduhunu farkettim hepsiburada orjinal ürün bu arada mx4 daha mı iyi kıvam olarak bu aşırı kötü kıvamlı sürülmesi zor riski büyük bi macun olmuş mx4 sizce alınır mı
  18. Zangetsuu

RX6600XT XFX 210 VAR OLAN EN İYİ UNDERVOLT İHTİYACI OLAN DENESİN

performans kaybı %1 daha önceki sıcaklıklarım oyunda temp 72-76 hot spot 95-105 undervolt ile 58-66 sabit %30 40 fan devri ile mükemmel değerler maximum grafikler oyunun sunduhu en yüksek fps ile denedim buyrun ihtiyacı olan kullansın ayarları çok araştırdım her detayına kadar / NOT BUNLAR...
  19. Zangetsuu

Alt yapı çektirmek mümkün mü ücreti ile

olduhum yerde alt yapı yok 12mbps 550 ödüyoruz ücreti ile veya ücretsiz alt yapı çektirmenin imkanı var mı merak ediyorum
  20. Zangetsuu

Pc 2 ekran kartını kullanıyor ama apu ekran kartından wat çekiyor sadece

pc 2 ekran kartını kullanıyor ama apu ekran kartından wat çekiyor sadece çok saçma boşa wat çekiyor kendini /0 kullanıyor ne yapmalıyım
Geri