Arama sonuçları: *

1. A

Ekran kartı hata veriyor

arkadaşlar daha geçen yeni bir bilgisayar aldım ilk günler days gone oynuyordum ilk bir haftadan beri oynuyorum kasma donma olmadan 75 FPS oynuyordum ama bu gün oyunu açtığımda kayıt yerinden devam ettim sonra oyundan attı böyle bir hata aldım youtubedeki ayar videolarını izledim bu hatayı...
  2. A

Kali linux sanal makinede kali

sanal makinama kali linux kurdum ama service apache2 start komutunu çalıştırdığımda çalışıyor firefox üzerinden dosyayı ve siteyi görüntülüyorum ama googleden denediğimde bu siteyi görüntüleyemiyorum yardım edermisiniz
  3. A

Laptop açılmıyor şarj olmuyor

Arkadaşlar laptopla oyun oynuyordum ve kapattım oyun oynarken hiç bir sıkıntı yoktu Ama laptopu tekrar açmaya geldigimde açılmadı şarja taktım şarjda olmadı yardım ederseniz sevinirim
  4. A

Bilgisayar dondu kilitlendi ekranı

Laptop kullanıyorum ama bazen laptop kilitleniyor o an ekranda ne varsa öyle kalıyor her zaman yapmıyor ama yapıncada kolay kolay düzelmiyor ve fazlasıyla ısınıyor ve fan hızlanıyor
  5. A

Redmi şebeke sorunu var

Merhaba redmi 12c marka bir telefon kullanıyorum ve şebekede çarpı var ne yaptıysam gelmedi format bile attım bu arada cihaz bilgisi kısmımdanda yapamadım lütfen yardım edermisiniz
  6. A

GeForce Now da valorant varmı

Merhaba türkiyede oyun oynamaya çalışan bir gencim fakat bilgisayarım çok eski GeForce Now sayesinde cs 2 de 60 FPS ile oyun oynuyorum ama valorant oynayabilir miyim ne ki kadar arasamda valorant oynayamadım ama GeForce Now sitesinde valorant test videoları var çok fazla bilgim yok cevap...
  7. A

merhaba vmbox ana makineye dosya atmıyor

merhaba sanal makinemde kali linx var ama misafir makinadan ana makineye dosya atamıyorum yardım edermisiniz
  8. A

Dacia Duster gösterge ayarı nasıl yapılır

Dacia Duster 2022 bir araç var boş paket gösterge panelindeki ekranda saat vb. ayarlar açılmıyor yardım edermisiniz
  9. A

Merhaba bilgisayarım devamlı donuyor

Merhaba benim bilgisayarım 4gb ram 2gb ekran kartı var ama valorant vb. Online oyunlar ve YouTube'dan video izlediğimde kasıyor normal singleplayer oyunlarda sıkıntı yok biraz yardım edin lütfen
  10. A

merhaba assetto corsada bir mod indirdim ama start diyince kapanıyor

merhaba assetto corsada mod indirdim ama start diyince kapanıyor
Geri