Arama sonuçları: *

• Users: harunberke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. harunberke

YouTube Para Kazanmayı Açar Mı?

Agalar Selam, Belki aranızda yapanlar vardır diye sormak istedim. Bu yayınlardan, yayıncılardan kesitleri alıp YouTube 'da paylaşan kanallar var. Bunların Para kazanmaları Tekrar eden içeriğe düşmüyor mu? Para kazanmaları açık mıdır? Deneyimli olanlar varsa aydınlatabilir mi? İyi Forumlar,
  2. harunberke

Öneri İOS Bırakıp Android'e geçeceğim. Cihaz Önerileriniz Nelerdir?

Arkadaşlar Selam, Eskiden android kullanırdım fakat sonrasında İos'a geçtim. Uzun yıllardır da ios kullanıcısıyım. Şu anda bende İphone 11 mevcut fakat cihazımı artık yenilemek istiyorum. Yeni İphone cihazları deli para ve hak etmediğini düşünüyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim. İş ve...
  3. harunberke

Kulaklık önerilerinizi bekliyorum..

Agalar Selam, Kullandığınız, memnun olduğunuz ya da önerebileceğiniz kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Bütçe maksimum zorlasam 5K bir bütçem var ama daha uygun F/P olursa sevinirim. NOT: Artık aktif olarak FPS oyunlar oynamıyorum. Çok ses kasmalık bir olayım yok. Bass seven birisiyim...
  4. harunberke

Film & Dizi izlemek için tablet önerilerini bekliyorum.

Selam Dostlar, Başlıktan da okuduğunuz gibi film ve dizi izlemek için ve bazı işlerimi halletmek için bir tablet almayı düşünüyorum. 10K'ya kadar bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum.
  5. harunberke

5+1 Ses Sistemi Önerir Misiniz?

Dostlar Selam, Odama 5+1 ses sistemi almayı düşünüyorum fakat dün akşam şöyle bir bakınmak istedim, amma pahalanmış ürünler. F/p ürün tavsiyelerine ihtiyacım var. İçinizde 5+1 kullanan ve şu anda memnun olan, bana önerebileceğiniz bir ürün var mı? NOT: Bass seven biriyim. Bazı 5+1...
  6. harunberke

EKİPLİ OYUNLAR İÇİN YENİ ARKADAŞLAR ARIYORUZ.

Selam Dostlar, Genel olarak ekipli oyunlarda daha çok eğlenildiği ve vakit geçirildiği için yeni dostlar edinip hep birlikte kendi ortamımızı oluşturmak istiyoruz. Goose Goose, Feign, Gtav playlist vb. daha sayabileceğim bir çok oyunda sistemi yetsin ya da yetmesin yalnız kalan dostlarımı...
  7. harunberke

OYUN / YAYIN EKİBİ KURUYORUZ. GELMEK İSTEYENLER DM

Arkadaşlar Merhaba, İş durumumdan dolayı genellikle akşamları ve hafta sonları daha sık olmakla birlikte oyunlar oynuyoruz, sohbetler ediyoruz. Ve mümkün oldukça yayın açıyorum. Benimle beraber bir dostum daha var ve artık aramıza yeni arkadaşlar katarak kendi grubumuzu oluşturmak ve arkadaş...
Geri