Arama sonuçları: *

• Users: ashi01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

3000tl kulak ici kulaklık onerisi

aklımda cmf buds pro 2, samsung buds 3 ve anker soundcore liberty 4 nc modelleri var sizce aralarından hangisi tercih edilir başka önerisi olan var mı? https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-samsung-galaxy-buds-3-fiyati,488278242.html...
  2. A

35K hazır sistem önerisi

ddr5 bir sistem arıyorum, ekran kartı olarak nvidia tercihim, 35k civarı bi bütçem var önerileri bekliyorum
  3. A

1000tl iem kulaklık önerisi

iem kulaklıklar hakkında cok fikrim yok şuan kullandıgım kulaklık razer barracuda x herhangi bir sıkıntısı yok ama günlük kullanım ve ses kasmayı gerekirmeyen oyunları oynamak icin iem bir kulaklık istiyorum ses kartı olmadan tam performans vermez diyorlar wraith sitesinde bu ikisini gördüm daha...
  4. A

Klavye için coiled cable alınır mı

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099629147959&sku_id=17592633610759&_oak_page_source=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=&_x_share_id=971c22dd-29c5-4741-9d5d-34a99116&_x_sessn_id=mzefxfdq2b&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1731527581180_naolf4ptzc&refer_...
  5. A

1500tl gamepad önerisi

pc ile uyumlu bir gamepad arıyorum nintendo switch pro dikkatimi çekti fakat orjinal bulamadım satanların hepsi replika öneriler için şimdiden teşekkürler
  6. A

Wireless çakışma olayı

merhaba şuan elimde güncel olarak razer barracuda x 2022 var ve şuan kablosuz bir mouse almak istiyorum ilk başta furylevel z1 aldım fakat takılma sorunu vardı iade ettim sonradan biraz araştırdığımda bu iki 2.4g dongleların çakışma olayı varmış herhalde bunun nasıl önüne geçebilirim anladığım...
  7. A

2000tl kablosuz mouse önerisi

furylevel z1 almıştım fakat sorun çıktığı için iade ettim vxe r1 pro düşündüm başka öneriler varsa şimdiden teşekkürler
  8. A

razer barracuda x 2022 bağlantı sorunu

son 1-2 gündür kulaklık kendi kendine bağlantıyı kesiyor tak çıkar veya yeniden bağlasam bile 1-2 dakika sonra bağlantı kesiliyor kendiliğinden ondan sonra bilgisayar kulaklığı görmüyor yada kendiliğinden kullandığım hoparlöre geçiş yapıyor kulaklıkla bağlantıyı kesip aynı soruna sahip olan yada...
  9. A

Furylevel z1 takılma sorunu

geçenlerde yine konu açmıştım takılma sorunu ile ilgili desteğe yazdım lod ayarını yükseltmemi ve aim düzleştirme ayarını kapatmamı söylediler ama hâlâ takılma sorunu var bu mouseyi kullanıp aynı soruna sahip olanlar var mı ona göre iade veya değişim isteyeceğim
  10. A

Yardım Furylevel z1 takılma sorunu

kullanalı 10 gün oluyor ilk günden beri bu takılma sorunu var en çok fps oyunlarda kendini belli ediyor ileride düzelir diye düşündüm ama düzelmedi arızalı veya kusurlu ürünlerde değişim veya iade mevcutmuş sizce iade edilmeli mi? sorunun çözümü mevcutsa şimdiden teşekkürler
  11. A

furylevel z1 vs vxe r1

vxe r1 şuan stoklarda yok sizce stok beklenmeli mi yoksa furylevel z1 mi alınmalı başka öneri varsa bütçe 2000tl eğer arada fiyat farkına değecek bir fark varsa 2500e cıkabilirim
  12. A

Kablosuz mouse önerisi

şimdiki mousem razer deathadder v2 mini herhangi bir sorunu yok ama kablosuz mouse'a geçmek istiyorum 2000-2500 arası bir bütçem var lol valo cs r6 tarzı oyunlar oynuyorum
  13. A

2000 TL mouse önerisi

oyun için istiyorum bu fiyata kablosuz var mıdır bilmiyorum varsa önerilere açığım
  14. A

3500tl kulaklık önerisi

kablolu kablosuz farketmez ama kablosuz tercihimdir pedleri sünger olursa daha iyi olur soyulma vb yaşamak istemiyorum çoğunluka oyun için (parasına değecek bi fark varsa 4kya çıkabilirim)
  15. A

razer barracuda x 2022 kendi kendine kapanıyor

ürünü 2 haftadır kullanıyorum ve son birkaç gündür sarjı olmasına rağmen kendini kapatıyor ama geri açınca çalışıyor iade etme şansım var iade etmeli miyim kullanılmayınca kendi kendini kapama olayı var onu biliyorum fakat kullanmama rağmen kapatıyor kendini az önce youtubeda video izlerken...
  16. A

samsung s23 256gb alınır mı?

s23 256gb almayı planlıyorum bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
  17. A

HP Victus 16-R0044NT

bu laptopta kaç ssd slotu var bilen var mı almayı düşünüyorum ama 512gb yetmez ekstra ssd slotu var mı?
  18. A

Razer barracuda x vs steelseries arctis 1 wireless

bu ikisinden birini almayı planlıyorum başka öneri varsa açığım wireless alacağım bütçe max 5k
  19. A

wireless kulaklık önerisi max 5k civarı

aklımda SteelSeries Arctis 7 Plus var ama daha uyguna öneri varsa iyi olur
Geri