Arama sonuçları: *

• Users: blood_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Fortnite İle İlgili Sorun

fortnite a giremiyorum bir hata veriyor hatayıda görsel olarak bıraktım bilenler yardımcı olsun dosyaları doğruladım geçmedi
  2. B

Valorant İçin Çözünürlük önerisi

arkadaşlar valorant için hem gözüme hoş görüncek hemde adamların büyüyeceği çözünürlüğü söylermisinz
  3. B

W 60 kullanıyorum ama tuş ayarında sorun var sanırım

Klavyede @ koymaya çalıştığımda Windows açılıyor alt tab yapınca win tab oluyor biri yardımcı olsun
  4. B

Raft oyunu su üretimi

arkadaşlarla raft oynamaya başladıık ama su üretme şeyini kullanmıyoruz tahta koyuyuyoruz ama yanmıyor
  5. B

Windows 10 hakkında bilgi

arkadaşlar ben fivem ve valorant gibi işlemci üzerine oyunlr oynuyorum ve fivem şu sıralar fps im nomale göre çok düştü bende windows 10 geçmeyi düşünüyorum 1-2 arkadaşıma sordum aynı oyunlarda 20 fps fark yaşadığını söyledi sizce doğrumu bende geçmelimiyim yoksa format atrıp tekrar mı denemeliyim
  6. B

Bilgisayarım bir anda kapandı?

arkadaşlar 9060xt 5 7500f kullanıyorum bir anda bilgisayar dırrrrrrr etmeye başladı ve dondu neden olabilir
  7. B

Fivem'için fps yükseltme tavsiyeleri

arkadaşlar bana fivem oyununda fpsimi yükselecek olan ayarları söylermisinin (oyun içi ayar değil) winows için
  8. B

Bilgisayar anlamsız crash

9060 xt 5 7500f kullanıyorum az önce bilgisayarı bu gün ilk kez açtım ve valorantı başllatıtım alt tab attım ve dızzzz diye bir ses geldi bilgisayarım kendine reset attı nedeni ne olabilir veya hangi parçadan dolayı olabilir
  9. B

Forza4'de fps sorunu

arkadaş 9060xt 5 7500f ile forza4 oynarken daha bu sabah 200 ila 180 arası fps alıyordum ama şimdi hem 100 fps ile 160 fps arası alıyorum hemde oyunda inanılmaz şekilde drop yiyorum acil yardım edebilecek varmı
  10. B

Sapphire RX 9060 XT RGB Işığı Yanmıyor

arkadaşlar 9060 xt 16 gb versiyonunu kullanıyorum ekran kartının önündeki shapphire yazısı ışıklı olması gerekiyor ama bende yanmıyor yardımcı olabilecek varmı [H3 id=''][/H3]
  11. B

2 monitör arasında kaldım lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar bu monitörü almaya düşünüyorum MSI MAG 255XF 24.5" (FHD) 16:9 FLAT IPS 300HZ 0.5MS (GTG) ADAPTIVE-SYNC 1920 × 1080 LCD Monitör bunun öncesinde Asus 270 hz aldım hdmı hatalı çıktı iade ettim yine Asus mu almalıyım yoksa msi mı inceleme videosunu bulamadım
  12. B

ASUS TUF Gaming VG249QM1a 23.8" 1 ms Full HD IPS 270 Hz

arkadaşlar ben bu monitörü daha dün aldım montajını flan yaptım ama bir süre kullandım 3 saat flan bişe yoktu ondan sonra monitörü geriyo doğru eyimini ayarlayım derken görüntü gitti farklı kablo ile denedim yine gitti bir yerden sonra görünütü vermiyor ama monitör düz hale gelince görüntüde...
  13. B

8 bin tl mönitör önerisi

ana moniöt olarak kullanıcam bide möitör standı alıcam o yüzden vesa desteğide olması gerekiyor ips olsun
  14. B

Hazır sistem önerisi

9060 xt 16gb dual ekran kartı olan 5 7600 işlemcisi olan ve kule tipi fanı olan bir hazır sistem önerir misiniz? (saydığım özellikleri özellşeitirme yapsam da olur
  15. B

33 BİN 34 BİN TL ARASI pc önerisi

max çıkabileceğim fiyar 34 bin tl 1tb m2 ve 7600xt ve 5 7500f olsun içinde böyle bir sistem önerirseniz sevinirim
  16. B

Hk 10 pro Max kadran yardımı

Merhaba Watch 10 pro Max aldım ama nike kadran yapmak istiyorum nasıl yaparım lütfen yardım edin
  17. B

RYZEN 5 7500F ASUS RADEON RX 7600 dual dar boğaz yermi

RYZEN 5 7500F ASUS RADEON RX 7600 dual dar boğaz yermiyim ve kaç fps alırm ve en başta stock fan kullanıcam sorun olurmu 1723536024 ve 27 bin tl ye güzel bunun gibi bir sistem önerirseniniz güzel olur amd işlemci nvdia ekran kartı şimdiden tşk
Geri