Arama sonuçları: *

1. Mehmet Ali KISA

Kemoterapiden kaynaklı saç dökülmesinden dolayı kafa tahrişine ne iyi gelir?

Kankalar selamaleyküm, Anneme yakın zamanda meme kanseri teşhisi kondu, şimdi kemoterapi sürecindeyiz. Öncelikle annem nezdinde tüm hastalar için dualarınızı bekliyorum. Malumunuz kemoterapi saç dökülmesine sebep oluyor, annem de tesettürlü olduğu için baş örtüsü taktığında kafa cildinin...
  2. Mehmet Ali KISA

Bana 25000 lira bandında hazır sistem önerebilir misiniz?

Kankalar selamaleyküm, Arkadaşımın bütçesi bu kadar da benden fikir almak istedi; ben de size soruyorum. Bu bütçede avantajlı bulduğunuz önerilerinizi paylaşır mısınız?
  3. Mehmet Ali KISA

Öneri AM4 platformunun en tepe işlemcisi hangisidir?

Selamaleyküm forumdaşlar, AM4 anakartı olan arkadaşıma işlemci yükseltme yapmak istiyorum. Bilgisayarı kullanma amacı genelde oyun oynamak ama ben sistemi anakart değiştirmeden gittiği yere kadar gitsin, uzun yıllar boyunca kullansın istiyorum. Başlıkta da sorduğum üzere bu platformun en tepe...
  4. Mehmet Ali KISA

Yardım USB 3.0 Soketinin Pinini Yamulttum

Selamaleyküm forumdaşlar, Anakarta USB 3.0 ön port kablosunu takarken zorlandım ve baktığımda altı boş olan üst taraftaki 1 pin içeriye doğru bükülmüş, bunu amatör yolla anakartı nasıl düzeltebilirim? Düzeltmem için anakartı kasadan sökmem şart mı?
  5. Mehmet Ali KISA

Öneri 7900X'e hangi soğutucuyu almalıyım?

Selamaleyküm forumdaşlar, Kendime topladığım beyaz temalı sistemime Ryzen 9 7900X işlemciyi taktım. Bu işlemci için bana önerileriniz ne olur? - Bütçe önemli değil - Soğutma performansı çok iyi olsun - Beyaz olsun - ARGB desteği olursa tadından yenmez - Sıvı veya hava olabilir, farketmez
  6. Mehmet Ali KISA

Yardım Laptoptaki bir donanımın sürücüsünü bulamıyorum

Herkese selam, Donanım kimliği PCI\VEN_8086&DEV_A77D&SUBSYS_8BBE103C&REV_01 olan şey her neyse, aygıt yöneticisinde sürekli sarı dikkat işaretiyle çıkıyor ve bir türlü ne olduğunu bulamıyorum. Bu konuda desteğinizi rica ediyorum :)
  7. Mehmet Ali KISA

Öneri Canlı yayınlar için F/P Android tablet arıyorum

Kankalar selamaleyküm, şu an için belirli bir bütçem olmamakla birlikte amatör olarak spikerliğe başlayacağım. Hem günlük kullanımda beni mutlu edecek, hem de yayın içi verileri ve istatistikleri takip ederken beni destekleyecek bir tablete ihtiyacım var. KRİTERLERİM: 1- Android olması 2- Çok...
  8. Mehmet Ali KISA

Öneri "BUZ GİBİ" çalışan bir oyuncu notebook arıyorum

Selamaleyküm kankalar, daha önceki dizüstü tecrübelerimden dolayı sütten çok fazla ağzım yandı (drop, ısınma vs.); artık bu konuda çağ atlamak istiyorum. Orta ve üst segment bir ekran kartına, besleyebilecek yeterli bir işlemciye sahip, ve buna rağmen "BUZ GİBİ" çalışan bir oyuncu laptopu...
  9. Mehmet Ali KISA

Öneri Kingston Fury RGB ramleri ne kadar OC'layabilirim?

Kankalar varsayılan değerlerde (XMP'de) 1.35V'ta 3600 MHz CL17'de çalışıyor ama RAM OC'lamayı bilmiyorum(değerleri). Benim bebeklerin maksimum çıkabileceği değerler nedir ve nasıl çıkarabilirim?
  10. Mehmet Ali KISA

Öneri Sıvı Soğutma Konumlandırma

Selamaleyküm kankalar, kendi topladığım sisteme NZXT Z63 taktım (daha iyileri sizin olsun inşallah), fakat konumlandırma hususu bi kafama takılmadı değil. Sizce taktığım yer doğru mu, yanlışsa nereye takmalıyım? Önerilerinizi beklerim, sevgiler :)
  11. Mehmet Ali KISA

R5 5600 Güç/Performans Denge Sorunu (İşten Anlayanlara)

Selamaleyküm kankalar, daha önce trilyon kere işlemcimle alakalı konular açtım (ilgilenip cevaplayan herkese teşekkürler). Şimdi şöyle bir husus var: İşlemciyi Cinebench R20 testine sokunca 4200 civarı puanlar alıyorum ve işlemci voltajı otomatikte 1.30-35 arası çekiyor. Tam değerler ise şöyle...
  12. Mehmet Ali KISA

Öneri Ryzen 5 5600 Cinebench R20'deki sıcaklık vs. değerler normal mi?

Kankalar, birkaç kere işlemcimle alakalı geçmişte konular açtım (OC, kasma vs.) bundan dolayı biraz evham yaptım kendimce; TH360 sıvı soğutmayla ve Lian Li kasamla değerler aşağıdaki gibi geldi. İşlemciye +200 MHz verdim ve Curve Optimizer'dan negatif all core 12 olarak ayarladım.
  13. Mehmet Ali KISA

Yardım Prime95 + Furmark yapınca drop ve mavi ekran alıyorum

Selamaleyküm gençlik. Başlıkta da belirttiğim üzere bilgisayarı her iki teste birden soktuğumda sürekli droplar, mavi ekran hatası alıyorum. Tek başına ekran kartını Furmark’a sokunca ise bir sıkıntı olmuyor. Tek başına Prime95’i çalıştırınca da sistem bi tıkanıyor. Fare imleci hareket etmiyor...
  14. Mehmet Ali KISA

Yardım İşlemcime OC yapmak istiyorum ama tecrübesizim

Selamaleyküm cümleten, aşağıda yazdığım sistemi kendi kendime topladım -İnşallah daha iyileri sizin olur- OC merağım var ama daha önce hiç yapmadım, çünkü ilk masaüstü sistemim bu oldu. Bu hususla alakalı iki sorum var: 1- Sistemim için OC gerekli mi? 2- Gerekliyse nasıl yapabilirim, rehber...
  15. Mehmet Ali KISA

Yardım İşlemci 0.52 GHz’e çakılıyor

Selamaleyküm gençlik. Ryzen 5 5600’lü bir sistem topladım kendime. İşlemci ara sıra kendi kafasına göre başlıkta yazdığım gibi hızını kendi kafasına estikçe düşürüyor. Bilgisayarı kapatıp açınca normal hızına geri dönüyor ama belki sistemi 1 ay olmadı toplayalı ve bu günaşırı başıma geliyor. Bu...
  16. Mehmet Ali KISA

Adreslenebilir RGB Sabit Renk Sorunu

Selamaleyküm kankalar, yeni bir bilgisayar topladım (daha iyileri sizin olsun inşallah) ama kasada ARGB ne var ne yoksa sabit kırmızı renkte kaldı ve Armoury Create’ten falan bir türlü değiştiremiyorum. Sadece Wraith Prism soğutucunun rengini ayarlayabiliyorum. Anakartım ROG Crosshair VIII Hero...
  17. Mehmet Ali KISA

(YARDIM) Camtasia 9 Render Hatası

Arkadaşlar selam. Bugün YouTube kanalıma video atmak için bir CS:GO videosunu şu programdan montajladım, yapmaz olaydım! Bu programla son 2 render denememde hata verdi, üstüne üstlük render aldığı dosya C diskinde yer kaplamasına rağmen bu dosyayı bilgisayarda bulamıyorum. 256 GB SSD'nin hepsi...
  18. Mehmet Ali KISA

Öneri i5-3350P için Ekran Kartı

Selam, güzel kardeşim. Sana bir sorum var. Kuzenimin bir masaüstü bilgisayarında i5-3350P işlemcisi var. Ekran kartını yükseltmek istiyor. En yüksek hangi ekran kartlarını darboğaz yemeden kullanabilir? Ayrıca bunun için kaç watt güç kaynağı kullanmalı?
  19. Mehmet Ali KISA

Yardım Bilgisayarımda CoD:Warzone açılmıyor

Gençler, 120 GB'lık bu oyunu 2 gecede anca indirmeme rağmen şu ekranda tıkalı kalıyor, sonra da oyun kendini aniden kapatıyor. Ne yapmam lazım?
  20. Mehmet Ali KISA

İnceleme Corsair M55 RGB Pro Beyaz İnceleme

Gençlik, farenin inceleme videosunu yutuba koydum, yararlı mı değil mi? Görüşlerinizi beklerim.
Geri