Arama sonuçları: *

• Users: Sqervz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sqervz

Havit gk60 pro mu yoksa gk63 pro mu

Hangisini almalıyım arkadaşlar hangisi daha iyi görüntüsü ve ses kalitesi yada bu fiyata 2k yı aşmıcak fiyata bişey varsa önerebilir misiniz?
  2. Sqervz

Kasa önerin psusuz 4500tl ye

Atx kasa öneri bütçe max 4500tl pususuz
  3. Sqervz

Max 4500 tl ye psusuz kasa önerin akvaryum istiyorum

Bu fiyata akvaryum kasalar ismi bilinmedik garip markalar ama akvaryum yerine lianli msi asus markalarını mı tercih etmeliyim ATX KASA OLMALI
  4. Sqervz

R7 9850x3d ile rtx3060 12gb olur mu

Hali hazırda rtx3060 12gb var 5 5600x r7 9850x3d alcam daeboğaz falan olur mu
  5. Sqervz

Tavuk döner 8saat normal dolabımda beklese bozulur mu

çekmeceğe koysam 8 saat beklese bozulur mu buzdolabı değil dönerciden aldığım lavaş tavuk döner
  6. Sqervz

Cs2 de bıçak almak istiyorum

Arkadaşlar 70 dolarlık bi bıçak alırım yada 80 dolar ben her hafta 10 dolar yatırarak alacam bu bıçağı sizce 10 dolarlık skin alıp kenara atmalı mı yapayım yoksa direk para biriksin mi bu 7-8 haftada ne yapmalıyım
  7. Sqervz

165hz takılma yaparken 100hz yapmıyor

Arkadaşlar 165hz kullanıyordum acer markalı yan monitör olarak msi pro mp225 100hz ıps panel monitör de oyunlar takılmıyor cs2 valo falan normal hikayeli oyunlar falan ama 165hz olan monitörüme gelince renk olarakta daha kötü ve takılma kasma yapıyor ayrıca bunun sebebi ne
  8. Sqervz

Steam de pazara ve envantere giremiyom

Baya bekledim saatlerce yine düzelmedi steam i aç kapa yaptım olmadı nasıl çözecem bunu
  9. Sqervz

Steam e 20 dolar yatırsam kaç tl keser

Kartım ziraat bankası ben 20dolar yatırsam kaç tl keser yarın yatıracam yardım ederseniz sevinirim
  10. Sqervz

Monitörde haraket ettirirken mouse takılma sorunu

arkadaşlar 2.monitörü takınca mouse takılma sorunu oldu haraket ettiriken iki monitörde de mouseyi haraket ettirirken takılıyor nasıl çözecem
  11. Sqervz

Yan monitör için öneri

Maks 3k param var
  12. Sqervz

Yan monitör için feazon f24f100 iyi mi

Arkadaşlar ana monitörüm 165hz yan monitör içinde 100hz yeterli diye düşünüyorum feazon f24f100 alınır mı tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 3k dan fazla çıkamam
  13. Sqervz

7 7800x3d alacam ana kart önerisi

Arkadaşlar ama kart olarak msi b650m gaming plus wi-fi yeterli mi dir yoksa MSI b850m gaming plus ATX wi-fi mı almalıyım
  14. Sqervz

Stealseries qck performance spedd mouse pad nasıl sizce

Arkadaşlar nasıl mouse pad bumu daha iyi yoksa wrahit mousepdlar mi
  15. Sqervz

Hangi termal macun thermal grayzi vs mx-6

Thermal grayzi 1grm haydront mu yoksa mx-6 mı almaliyim işlemci R5 5600X
  16. Sqervz

Mx6 alacam işlemci kaç derece görür max

İalemci R5 5600x kule tipi fan var couldpower 6 bakır 3fanlı bide mx6 alacam oyunlarda Max kaç derece olur islemci
  17. Sqervz

Bana R5 5600x için termal macun onerisi

Termal macun onerisi
  18. Sqervz

Kule tipi fanim doğru mu takili

Oklar kasanın ön tarafına doğru gösteriyor kuletipi fanimin doğrumu egzoz fana doğru mu olmasi lazim
  19. Sqervz

Kule tipi fan ok yönleri hangi tarafa bakmalı

Arkadaşlar bende couldpower 6 bakır 3fanlı var oklar ön fanlara doğru yanlismi egzoz fana mı doğru bakılmalı oklar
Geri