Arama sonuçları: *

1. Arda_Kahraman73

GTA V Enhanced İle Fivem'e Girebilir miyim?

arkadaşım bana GTA V ENCHANCED yükle olur demişti ve yükledim fakat daha fivem yüklemedim çünkü hikaye modunu bitirmeye çalışıyorum şuan. Fivem açar mı dedim bana dedi açar ama onda legacy yüklü. Sizce fivem açar mı enchanced silmeme gerek var mı?
  2. Arda_Kahraman73

Çözüldü✓ Arızanın ne olduğunu bilmiyorum

Oyun indirirken discorda girdim internetim rezalet derecede kotu oyun inerken discorddayken boyle oldu alt tab yapinca duzeldi youtube da da oyle oldu oyun indimten sonra hata düzeldi ama hala bi tereddüt ediyorum sizce bu hata nedir? Sistemim daha 3 aylık itopyadan aldım
  3. Arda_Kahraman73

Çözüldü✓ Ekran Kartı Yük Altındayken Cızırtı Sesi Geliyor

Oyun oynarken kulaklık taktığım için sesi duymadım ama hoparlörden oynayim derken bir cızırtı sesi duydum. ekran kartım yük altına girince rahatsız edici cızırtı sesi geliyor az da değil aynı şekilde güç kaynağından da geliyor ve bu durum beni gerçekten de sinir etti. her ne kadar kulaklık takıp...
  4. Arda_Kahraman73

Yardım Türk telekom binaya kutu koyup gittilerr

Öncelikle selam arkadaslar yeni bir binaya taşındık bina neredeyse 1 senelik. Bina yeni olduğu TT kutusu toktu fakat geçen hafta gelip kutuyu yerleştirip gitdiler fakat evlere herhangi bir sekilde kablo çekilmedi. Bu durumda benim ne yapmam lazim ve bu fotoğraflardaki kutu bana kac mb verir?
  5. Arda_Kahraman73

Yardım Sistem kapalı ama psu dan ses geliyor

Konu başlığında da belirttigim gibi kesin olarak sistem kapali olmasina rahmen psu da. Tiz bir ses geliyor kulak cinlamasi gibi düşünün. Sistemi daha yeni aldim kulaklık ile oynuyorum oyunlari onceden var mıydı bilmiyorum dikkat etmemiştim. (Perşembe günü bana gelmişti)
  6. Arda_Kahraman73

Rtx 4060 sıcaklığı normal mi?

Asus dual rtx 4060 v2 modeline sahibim. Sistemi daha yeni aldim bostayken 38-40 arası yük aktina girince max 70-72 dereceyi gördüm sizce bu sicaklikkar normal mi?
  7. Arda_Kahraman73

Fazeon F11 kasa fanları sesli çalışıyor

Fazeon F11 modelli kasam var ama fanlar gürültülü bir şekilde çalışıyor sistemı daha bugün yeni teslim aldım boşta olmasına rahmen gürültülü çalışıyor sizce sebebi nedir?
  8. Arda_Kahraman73

Monitörde çizgiler oluştu? Acil Yardım

bu hata neyden kaynakli
  9. Arda_Kahraman73

(2024)Hyundai i20 1.0 jump arka koltuklar yatırılabiliyor mu?

Hyundai i20 almayi dusunuyoruz. Jump modelinde koltuklar yatirilabiliyor mu acaba bagaj kapasitesini artırmak anlamında.
  10. Arda_Kahraman73

Ram slotu çalışmıyor

Anakartim gigabyte h61m-s modelidir kasayi satacagimdan dolayi temizleyim dedim fakat 1. Ram slotu nedense calismiyor 2 adet ramim var ve 2 side 2. Ram slotuna koyunca calisiyor ama 1. Ye gelince çalışmıyor. Ram slotunu ne kadar temizlesemde sonuc ayni veya iyi temizleyememisimdir. Onerilerinizi...
  11. Arda_Kahraman73

Çözüldü✓ Sistem calisiyor ama görüntü yok

5 dk once ekran kartimi cikarip tozunu aldim islemcinin (intel) fanini cikarip termal macununu yeniledim ve onun da tozunu aldim. Daha sonra ramlari xikarip onlarinda tozunu aldim ayni sekil ssd ve hdd nin de tozunu aldim. Sistemi taktigimda hersey duzgundu fakat goeuntu gelmiyordu. Ram...
  12. Arda_Kahraman73

6K ya monitör önerisi acil!!!

Başlıkta da belirttiğim gibi max 6k ya kadar bütcem var 5k olursa iyi olur ama 6k ya kadar çıkabilirim. Kriterlerim ise 24.5-25 inç büyüklüğü ve yukarısı olmasıdır kavisli veya düz fark etmez yenileme hızı en düşük 165 çözünürlüğü ise 1920x1080 olursa iyi olur. Marka soracaksanız eğer tercihim...
  13. Arda_Kahraman73

300-600 TL ARASI mousePAD ÖNERİR MİSİNİZ?

mousePad Boyutu 100x50 Cm Olursa İyi Olur Çünkü Masamın Tümünü Kaplamasını İstiyorum.
  14. Arda_Kahraman73

Yardım Taşınabilir İnternet Tavsiyesi İstiyorum

Konu başlığında da belirttiğim gibi taşınabilir ev interneti arıyoru. Aklımda türk telekom magnet ve turkcell superbox var fakat fiyat olarak biraz fazla geldi bana açıkcası. Komşumun kullandığı Antwifi adlı taşınabilir ev interneti ile görüştüm ve bana 16mb dowland ve 2 upload için 450 tl...
  15. Arda_Kahraman73

Altyapı yok fakat internet kablosu var ne yapmalıyım?

Şuan oturduğum bina yaklaşık 5-6 aylık daha yeni yapıldı binanın mütaitinin dediğine göre binaya altyapı getirdim fakat internet kutusunun olmadığını söyledi(bı arka sokağımda altyapı mevcut)internet sitelerinde altyapı sorgulattigim zaman altyapının olmadığı gözüküyor fakat mutait getirdigini...
  16. Arda_Kahraman73

1000TL Mekanik Klavye Önerir Misiniz?

Bütçem 1000TL duruma göre yukseltebilirim mekanik klavye olmasını istiyorum boyutu mini klavye veya %80 olabilir switch olarak da fark etmez birde klavyede anti-ghost özelliği olursa iyi olur.
  17. Arda_Kahraman73

VX2428 Monitörüm açılınca TAK sesi geliyor

Baslikda da belirttiğim gibi PC yi açınca Monitörümden TAK sesi geliyor aynı şekil oyuna girincede Tak Tak sesi çıkarıyor bir süre sonra gidiyor tabi sadece PC açılınca ve oyuna girinxe oluyor dahili hoparlörü var monitörün
  18. Arda_Kahraman73

RX 570 4gb Almam mantıklı mı

Sarı sitede Sapphire rx 570 4gb nitro+ buldum ve 1.5k istiyor. Onu almam mi mantıklı yoksa 900tl ye GTX 960 almam mi
  19. Arda_Kahraman73

RX 570 Gigabyte H61m-s Anakart İle Uyumlu Mu?

Sistemimde şuan GT 730 kullanmaktayım ve GTX 750 ti almayı düşünüyorum fakat bazı arkadaşlar AMD ye yönel dedi ve 250 TL fazla bı fiyatla Asus RX 570 4gb modelini buldum. Sizce bu kartı almam mantıklı mı eğer alırsam 350w psu yeter mi ve anakartim ile uyumlu mu? SİSTEM ÖZELLİKLERİ(kullandığım)...
  20. Arda_Kahraman73

Çözüldü✓ Gtx 750 ti li sisteme 350w psu yeter mi?

Şuan sistemimde GT 730 kullanmaktayım fakat ekran kartım günümüz şartlarına yetersiz kaldığı için bütçeme uygun 2.el GTX 750 ti almayı düşünüyorum fakat güç kaynağım yeterli olur mu olmaz mı bilmiyorum. SİSTEM ÖZELLİKLERİ(kullandığım) GT 730 gddr3 4gb İ5-3330 (stok soğutucusu dahil) 2x4...
Geri