Arama sonuçları: *

1. M

Bu şarkıyı bilen varmı?

Shazam bile bulamıyor lütfen bilen varmı https://vt.tiktok.com/ZS2h1jntv/
  2. M

Bana 2K monitör önerir misiniz

Arkadaşlar monitör arıyorum.Bütçem maksimum 10K. Aşırı derece ghostik ışık sızması ölü piksel istemiyorum. 2K Curved olması şart yada daha kaliteli modeller olabilir. Ben bunu buldum alıyım mı? 3 ölü piksel çıkarsa iade alırız diyor?
  3. M

Bana Monitör Önerir misiniz?

Arkadaşlar 2K 27 inç 144 hertz curved monitör arıyorum.Üstüde olabilir bütçem 9 bin tl
  4. M

Monitörde sıkıntı çıktı

Arkadaşlar oyunlarda ve masaüstünde garip çizgiler görüntüde bozulmalar oluyordu.Sıkıntı monitörde mi ekran kartında mı kimse anlamadı.Kasayı Hdmı kablo ile monitöre bağlayınca çizgiler oluşuyor.Kasayı Hdmı kablo ile bizim televizyona bağlayınca çizgiler yok oluyor.Kasayı DisplayPort ile...
  5. M

Bu kadar talihsizlik olmaz.

Arkadaşlar oyunlarda ve masaüstünde garip çizgiler görüntüde bozulmalar oluyordu.Sıkıntı monitörde mi ekran kartında mı kimse anlamadı.Kasayı Hdmı kablo ile monitöre bağlayınca çizgiler oluşuyor.Kasayı Hdmı kablo ile bizim televizyona bağlayınca çizgiler yok oluyor.Kasayı DisplayPort ile...
  6. M

Bildiğiniz güzel monitör varmı

Arkadaşlar oyunlarda ve masaüstünde garip çizgiler görüntüde bozulmalar oluyor sıkıntı monitörde mi ekran kartında mı yardımcı olur musunuz. Kasayı Hdmı kablo ile monitöre bağlayınca çizgiler geri geliyor. Kasayı Hdmı kablo ile bizim televizyona bağlayınca çizgiler yok oluyor. Kasayı...
  7. M

Ekranda çok garip çizgiler oluyor

Arkadaşlar oyunlarda ve masaüstünde garip çizgiler görüntüde bozulmalar oluyor sıkıntı monitörde mi ekran kartında mı yardımcı olur musunuz. Kasayı Hdmı kablo ile monitöre bağlayınca çizgiler geri geliyor. Kasayı Hdmı kablo ile bizim televizyona bağlayınca çizgiler yok oluyor. Kasayı...
Geri