Arama sonuçları: *

• Users: hipokrat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Öneri Juo Yeti 2200RPM alınır mı?

Arkadaşlar merhaba iyi gunler herkese, 2 gun once Casper Excalibur G870 Siparis verdim ve oyuncu bilgisayari oldugu icin normal olarak isinacagini dusundugumden dolayi sogutucu da alacagim. İnternetten kaliteli iyi sogutan modelleri arastirirkan llano V12 diye bi marka model sogutucu...
  2. H

Öneri 33-34k bütçe laptop önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle kolay gelsin, Size son 1-2 haftamı anlatacam ve laptop önerisi isteyeceğim. En baştan başlayim ayın 21inde bonus kartımın limiti yenileniyordu o aralar laptoplara bakıyordum. 32.899TL'ye Acer Nitro 5 rtx 4060 i7 12700H buldum ve almayı planlıyordum. Limit...
  3. H

Yardım rtx 4050(140w) vs rtx4060(75w)

Arkadaslar merhaba, bir iki haftadir laptop bakiyorum kendime aslinda Nitro 5 i7 12700H, 140w 4060li versiyonunu cok begendim 33bine bulmustum fakat o an henuz karttan alabilecek musaitlige sahip degildim. O yuzden o secenegi kaybettim. şu ikisi arasinda kaldim. Gigabyte G5-KF RTX4060(75w)...
  4. H

Toplama PC vs GencerGaming Hazır Sistem

Arkadaşlar Merhaba, Yeni PC toplayacaktım kendim fakat birkaç gün önce gencer gaming'de daha uygun bi hazır sistem gördüm birkaç değişiklik yapıp sistemi yükselttim aşağıdaki gibi oldu sistemler. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hazır Sistem; Gen XX DDR5 (İşlemciyi Ryzen 5 7600X, SSD'yi 1TB...
Geri