Arama sonuçları: *

• Users: brttt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

YURT DIŞI CİHAZ ALIMI

Yurt dışı cihaz alma düşüncem var ancak her yerde yazmasına rağmen yapay zekayla konuştuğumda kullanım süresinin 4 ay olduğunu söylemekte ben 8 ay olarak biliyordum ben mi yanlış biliyorum düzenleme falan mı geldi bilen biri aydınlatabilir mi bir de kapalı kutu almayı düşünüyorum ancak dikkat...
  2. B

Laptopun Kendi Kendine Isınması

2 gündür birden ibre ısınmaya ve fan açmaya başladı sizce neden olabilir ondan öncesinde ısınma fan açma gibi bir problem yoktu bir işlem sağlamadığımda ama şu an kendi kendine bile birden bire 2 gündür ısınıyor neden olabilir (laptop yeni sayılır ort 3 ay oldu alalı) 1737575248 Laptop pil...
  3. B

2050 Ekran Kartı Renk Ayarı

denetim masasında renk ayarı nasıl yapılır denetim masasında gözükmüyor
  4. B

LAPTOPTA OYUN OYNARKEN

Laptopta oyun oynarken batarya sağlığı ve laptop sağlığı için şarja takılımı oynamak gerekir takılı oynamak gerekirse doluykenmi boşkenmi şarja takılı olması gerekir.
  5. B

Kablosuz mouse öneri

1000TL bandında f/p kablosuz mouse önerisi alabilir miyim?
  6. B

Wireless mouse önerisi?

1000TL bandında f/p iş görücek mouse arıyorum tavsiyeniz nedir?
  7. B

2 Laptop arasında kaldım yardımcı olur musunuz?

İkini el laptop alacağım sahibinden üzerinden, iki seçenek arasında kaldım birazcık benzer laptoplar ve fiyatlarıda aynı. 1. İ5 1135G7 MX350 2. İ7 1065G7 MX330 Geri kalan özellikler aynı ikisi arasında fiyatta aynı denecek kadar yakın hangisini tercih etmem beni daha memnun eder?
Geri