Arama sonuçları: *

• Users: bleed_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

PCIE KİLİDİ KAPALI MI?

Ekran kartımı yeni taktım çok belirgin bir tık sesi alamadım takarken sizce tam oturmuş mu kilidin fotoğrafını paylaşıyorum. !
  2. B

Yardım ANAKART PCIe yuvası kilidi kapalı mı ??

Ekran kartımı yeni taktım çok belirgin bir tık sesi alamadım takarken sizce tam oturmuş mu kilidin fotoğrafını paylaşıyorum. !
  3. B

ANAKART EKRAN KARTI KİLİDİ KAPALI MI ?

4. B

ANAKARTA VİDA DÜŞTÜ !

Ekran kartımı temizleyip yerine taktım. Montajını yaparken ilk vidayı yerleştirdim, ikinci vidayı iise yerleştirmeye çalışırken vida anakartın üstüne düştü. ( ssd yuvasının yani ekran kartının altına görseldeki yere düştü ) 10 cm lik bir yerden düştü kasanın fişi bile takılı değildi bir sorun...
  5. B

SIVI SOĞUTMA İŞİNİ YAPIYOR MU ?!

Yeni sıvı soğutma aldım 3 gün oldu ve işlemcim r 5600x. Bir sorun var gibi hissettiriyor. standart fan modunda kullanıyorum ama bazen kendi kendinin rpm ini arttırıyor soğutucu. Valorantta poligonda sınırsız fps de (700 850 fps civarı) 68 civarı derece. Rocket leaugede ise yine 700 900 fps...
  6. B

4060 pin kararma normal mi ?

Ekran kartımın pcıe giriş yuvasındaki birkaç pin böyle gözüküyor , korkmam gereken bir durum var mı
  7. B

PCIe YUVASINDAKİ PİN NORMAL Mİ ? YARDIM!

Ekran kartımı çıkardım ve ekran kartı giriş slotunun en sağ alttaki pinin diğerlerinden farklı olduğunu gördüm ve eskiden çektiğim bir fotoya göre 3 aydır böyle kullanıyormuşum anakartına erişimi olan bir kişi bakabilir mi ? bu normal mi yoksa fiziksel hasar mı? (kilit kısmına yakın olan pin en...
  8. B

PCIE PİN YAMULMA VAR MI NORMAL Mİ ACİL YARDIM ?!

Ekran kartımı çıkardım ve ekran kartı giriş slotunun en sağ alttaki pinin diğerlerinden farklı olduğunu gördüm ve eskiden çektiğim bir fotoya göre 3 aydır böyle kullanıyormuşum anakartına erişimi olan bir kişi bakabilir mi ? bu normal mi yoksa fiziksel hasar mı? (kilit kısmına yakın olan pin en...
  9. B

ANAKART PCIe PİN PROBLEMİ ACİL YARIM !!

10. B

PCI EXPRESS PİN YAMUK GİBİ GÖRÜNÜYOR!!!

Ekran kartımı temizlemek için çıkardım ve ne olur ne olmaz diye pcı express yuvasına ışık tuttum bakmak için . Sonra en sağdaki kilit kısmındaki alt pinin diğerlerine göre farklı durduğunu farkettim. Sizce normal mi ? Kendiliğinden böyle olan bir şey olabilir mi ?
  11. B

4060 FURMARK DEĞERLERİ NORMAL Mİ

Kartımı alalı 1 ay oldu . Zotac 4060 8gb. chat gpt kartın furmark puanının biraz düşük olduğunu söyledi. sizce değerler normal mi? https://www.gpumagick.com/scores/1138388
  12. B

4060 ekran kartı tutucu !!

Ekran kartım hafif olsa bile kasa büyük olduğu için ekran kartının zamanla sarkacağını düşündüm ve böyle bir aparat aldım. Sizce uymuş mu, ekran kartını fazla mı yukarı kaldırmış??
  13. B

4060 PCIe Bus Interface sorunu

ekran kartım 16x destekliyor diye biliyorum ama gpu z böyle gösteriyor. Sorun ne ?
  14. B

4060 malzeme kalitesi normal mi ??

4060 zotac ekran kartım resimde gördüğünüz gibi vidalı bölümden uzakta olan tarafı diğer tarafa hiza ile kasa ile arasında açıklık var ve elimle itince içe göçüyor diğer taraf sapa sağlam. Bu normal mi ? Şuan kasasının yanında olan biri hemen bi ekran kartının sol alt tarafını içe bastırıp içe...
  15. B

4060 ZOTAC SARKMA PROBLEMİ VAR MI ??!!

Kart 700 gr gözümle anlamaya çalışsam da sarkma problemi var mı yok mu anlayamadım, kendim bir çubuk koydum ama kart hafif ztn diye geri aldım. Sizce fotoda bir problem var mı, var ise ne yapmalıyım??
  16. B

LG ULTRAGEAR MONİTÖR ÇERÇEVE AÇIKLIK PROBLEMİ!!

Cihazım LG ULTRAGEAR 24 inç 180 hz modeli , cihaz yeni ve cihazın alt çerçevesinde sol tarafının sağ tarafına göre milimetrik olarak daha açık olduunu gördüm ve açık olan kısım baskı yapınca diğer tarafa göre daha çok esniyor . Bunlar normal mi ?
  17. B

LG ULTRAGEAR ÇERÇEVE AÇIKLIK!!

Cihazım ( LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR ) çerçevesinin sol tarafı sağ tarafına göre milimetirk olarak daha açık ve açıklıkk olan kısma baskı uyguladığımda esneme oluyor diğer taraf sabit ve çok çok az esniyor bu normal mi ? aynı monitörü olan bir bakabilir mi
  18. B

CX 750 corsair psu rahatsız edici ses

Cihaz başlıkta yazıyor 80+ bronze sertifikalı bir psu. Yeni aldım alalı 3 hafta oluyor. Aldığımdan beri var ses ve ufak da olsa azaldı ama hala odaklanınca rahatsız ediyor . Ayrıca ses yük altında kayboluyor . Ses bir titreşim sesi gibi burdan sesi dinleyebilirsiniz vidyo benim
  19. B

CORSAİR CX 750 80+ BRONZE SES SORUNU

Cihazım zaten başlıkta yazıyor. Boşta titreşim gibi bir ses çıkartıyor ve cihaz yükte iken ses kayboluyor. sesi burdan dinleyebilirsiniz
  20. B

CORSAİR CX 750 PSU SES SORUNU ÇIKARTIYOR

Cihazım corsair cx750 bronze 80 plus psu ilginç bir ses çıkartıyor dikkat kesilince rahatsızlık veriyor bu adresten sese bakabilirsiniz. Mikrofonu kasanın tam altına koyunca boşta böyle ses çıkıyor
Geri