Arama sonuçları: *

• Users: cevahir34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Acer nitro 16 16an-42 işlemci 35watti geçmiyor

başlıkta gördüğünüz gibi acer Nitro 16 modelli laptop oyunlarda 35watti geçmiyor haliyle oyunlarda düşük fps veriyor laptop performans/turbo modda Driverler güncellenmiş, Rtx 4060 ekran kartı seçili. YouTubede ki bazi incelemelerde bunun 41 li olan modelinde böyle sorun yok ve daha düşük...
  2. C

Hp victus 15 vs hp victus 16

Arkadaşlar şu modeller arasında kaldım ikiside aynı fiyatta kampanya ile hangisini alayım sizce biri 15. Seri biri 16...
  3. C

Laptop karşılaştırması (tek fark işlemci)

Arkadaşlar şu modeller arasında kaldım tek farkı işlemci. Birinde ryzen 5 7640hs diğerinde i5 14500hx oyun ve daha sonra yazılım ile uğraşırim o yüzden aliyom hangisini tavsiye edersiniz. Bide şuanlik ryzen 5 li sisteme bütçem yetiyor Karşılaştırma linki...
  4. C

Laptop

Laptop
  5. C

küçük çocuklar olan filmlerde sinir krizi

arkadaşlar bi tek bendemi film dizilerde çocukların ağlaması, bağırıp çağirmasından sinir krizi oluyorum. bendemı sorun var yoksa herkestede böyle mı
  6. C

gameloop pubgda yuksek fps ama kasıyor

allah aşkına şunu çözelım 80fps üstu almama rağmen oyunda aşiri kasma oluyor nerdeyse oynanmayacak şekilde drop yiyorum nasıl çözebilirim 1723920031 işlemci i5 10400 ekran kartı rtx 4060 16 gb ram m2 ssd de yuklu oyun
  7. C

gameloop pubg mobile arada fps drop

arkadaşlar gamelooptan pubg oynamak istiyorum ama arada fps donma yaşiyorum aslında fps duşmuyor ama kasıyor hiçbir şekilde düzeltemedim yeni ekran karti aldım bile işlemci i5 10400 gpu rtx 4060 16gb ram m2 ssd de yüklü oyun
  8. C

Garantiye Gidip Gelen HDD Hala Çalışmıyor yardım

Arkadaşlar 7 ay önce 2tb hdd aldım az kullandım sorun yoktu sonra oyunlarda kasmaya başladı bı baktım boşta bile 100% çıkıyor, pc açılma süresi yavaşladı (m2 ssd kullanıyorum) garip seslerde çıkarıyor, garantiye gönderdim 1 ayda geldi arıza tespiti yok sağlam diye göndermişler bugün pcye taktım...
Geri