Arama sonuçları: *

• Users: Morchies
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Morchies

Klavye önerisine ihtiyacım var

4.500tlye kadar bütçem var. şu zamana kadar Akko 5075B Plus Ajazz AK820 Pro ve Attack Shark X85 araştırdım ama x85'in keycapsleri diğer ikisine göre daha hoşuma gitti sizce hangisi alınabilir? veya sizin bu tarz creamy sesi olan klavye öneriniz var mıdır? kablosuz olursa daha iyi olur
  2. Morchies

Icloud depolama almıyor ?

Whatsapp messengeri kendisi depoladığını iddia ediyor ama saklama alanında 10 gb gözüküyor bunu nasıl düzeltebşlirim? eskiden gayet de kendisi saklıyordu telefonda değildi
  3. Morchies

Sesim ve konuşmam youtube kanalı için iyi mi

Buraya bir ses kaydı atıyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
  4. Morchies

Nickname önerisine ihtiyacım var.

Açacağım korku temalı podcast kanalında kullanabilmek için yabancı bir nick arıyorum, şimdiden fikirde bulunan, okuyan herkese teşekkürler
  5. Morchies

iphone klavyem donuyor ?

arkadaşlar merhaba iphone 7 32gb cihazım var 24 gb kullanıyorum 8gb boş bir alan var, pil ömrüm de %100 ona rağmen sadece instagramda yorum yazarken klavyem çok kasıyor bastığım harfler ekrana daha yavaş ve geç gidiyor ama dm mesajlarda bu sorun yok neyden kaynaklı olabilir
  6. Morchies

bu anakart gt730 darboğaz yapar mı

Arkadaşlar merhaba, Core 2 Q9550 İşlemcim var. İkinci el GT730 satın almayı düşünüyorum, Gigabyte EP-45-DS3 model anakarta sahibim internet üzerinde anakartımın ve gt730 ekran kartının uyumlu olduğuna dair bir haber göremedim herhangi bir problem yapar mı ?
Geri