Arkadaşlar merhaba hangisini almalıyım hemen hemen hepsinin özellikleri aynı hangisini önerirsiniz ben bloody olanı aldım beni daha çok tatmin etti. İyi değil ise iptal edeceğim teşekkürler.
Merhaba, yeni monitor aldım ama monitoru masanın önüne çekince klavyede farede bir tuşa falan basınca bazen de kendi böyle oluyor. Acaba sorun DP kablosunda mı?
Arkadaşlar merhaba ben şu anda https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-4g-spatulali-yuksek-perf-termal-macun-pm-HBC000004ZS0Y bu macunu aldım sahte olma ihtimali var bunun gelince bakacağım sahteyse bu aldığımı iade edip...
Arkadaşlar merhaba, şu anda Razer BlackWidow V3 TKL kullanıyorum ve memnunum, ancak çok sesli. Membran bir klavye almayı düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz? Benim almayı düşündüğüm model Razer Ornata.
Merhaba arkadaşlar, geçen haftalarda HyperX Cloud 3 kulaklık aldım. Genelde oyun için kullanıyorum ama dışarıda da kullanmak istiyorum. Dışarıda kullanmamda bir problem olur mu?
Kule tipi soğutucu sökmeyi beceremedim yardım eder misiniz fotoğraf gönderemiyorum site izin vermiyor yanda bir mandal gibi bir şey var ona bastırıcazmı kendimizemi çekeceğiz.
Arkadaşlar, merhaba! Yeni bir sistem aldım, ancak ekipman alacak param kalmadı. Mecburen idare edecek bir mouse almam gerekiyor. Hangi modelin daha iyi olduğunu önerirsiniz...