Arama sonuçları: *

• Users: Mstfslnn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

2015 Peugeot 208 1.2 Puretech Gt-Line 110 Hp Eat6 Şanzıman Model alınır mı ?

Başlıkta belirttiğim şekilde 150 bin km de bir araç buldum. Bakımlı ve özenle kullanılmış bir araç, fiyatı da 690 bin. Km'si biraz yüksek gibi ama onun dışında sorun yaratabilir mi bilmiyorum pek bildiğim bir araç değil. Bilgisi olanlardan fikir bekliyorum.
  2. M

2. El Oyun Bilgisayaraımı en hızlı ve risksiz nasıl satabilirim.

Başlıkta belirttiğim gibi elimde orta halli az kullanılmış bir sistem var. Vakit ve ihtiyaçlardan dolayı satmak istiyorum ama en hızlı sorunsuz, güvenli şekilde nasıl satabilirim.
  3. M

Elimdeki Sistem Kaç TL satılabilir 6 aylık kutulu sistem

Arkadaşlar merhaba. Elimde yeni sayılabilecek 6 ay kadar önce topladım tüm parçaları kendim birleştirdiğim bir pc var. Satmayı düşünüyorum kaç tl aralığında satabilirim. Birde nerden satmamı önerirsiniz sorunsuz şekilde. Sistem şöyle Anakart : ASROCK A620M Pro-Rs Wifi AM5 İşlemci : Ryzen 5...
  4. M

Knight Online Uzaktan Erişimde Tıklanamama Problemi

Merhaba arkadaşlar . Teamviewer ile uzaktan bağlanıp kullanıyordum ancak bugün evdeki diğer pcden bağlanmam gerekti. Ancak oyun ekranı açılıyor herhangi bir yere tıklamıyor. Sanırım monitörün kapalı kalmasıyla ilgili bir sorunmuş sanırım. Pcde de çift monitör kullanıyorum ve monitörlerin 1 açık...
  5. M

LOL'de FPS DROP SORUNU

Oyuna girdiğimde ve oynarken herhangi bir problem yok sabit fps 239 da oynuyorum. Ancak klavye üzerindeki volume +- tuşlarından yada müzik değiştirme tuşlarından birine bastığımda inanılmaz bir şekilde fps ani düşüyor takılmaya başlıyor daha sonra 4-5 sn içinde düzeliyor. Sebebi sizce ne olabilir.
  6. M

Yeni sistemde Lolde Fps problemi

Sistemi yeniledim. Lole girdiğimde oyun başlarken 400 500 fps leri görürken devamında bir anda 150 160 fpslere düşüyor ve sürekli hareketli bu da oyunda kasmalara takılmalara yol açıyor. Driverları güncelledim ama sebebi nedir sizce ?
  7. M

Çözüldü✓ Sizce Psu nun durumu nedir ?

Psu girişi bu şekilde sizce yanmış mı ? Kullanılır mı ?
  8. M

Çözüldü✓ Ekran Kartımda yan yana 2 farklı 8 li pin var. 2 sinede takmam gerekiyor mu ?

Eski ekran kartımda tek 8 li pin vardı o yüzden farklı geldi sormadan da bişey yapmak istemedim. Aldığım ekran kartı Sapphire 7800XT yan yana 2 tane 8li pin var üzerinde. Aldığım Psuda da 2 tane PCIE pini ve kablosu mevcut ikisinide ekran kartına takmam gerekiyor mu ? yoksa sadece 8 li tek...
  9. M

Yeni sistemime Kasa önerisi

Yeni bir sistem kuruyorum PSU suz ferah havalandırması düzenlemesi güzel olan kasa önerilerinizi bekliyorum. Anakart; Asrock A620M Pro RS WiFi 90-MXBLX0-A0UAYZ Gaming Ekran Kartı; Sapphire Radeon RX 7800 XT Pulse 16GB GDDR6 256 Bit PSU; MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Full Modüler
  10. M

PSU takınca şalter attı

Merhaba, iyi akşamlar arkadaşlar. PC me yeni parçalar aldım PSU da güncelledim 750w bi psu aldım. Parçaları psu yu taktım sorunsuz gibi görünüyordu. Daha sonra kasaya sadece güç kablosunu takıp çalıştırdım. Hiç bir sorun yoktu her parça çalışıyordu fanlar da filan sorun yoktu. Daha sonra kapatıp...
  11. M

Eski kasama yeni parçaları takmak istiyorum sorun oluşturur mu ?

Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Yukarda yazdığım kasa eski bi kasa ama elimde şuan bu var. Parçalarımı yeniledim Anakart, Ekran Kartı, İşlemci, İşlemci soğutucu, Ram ve Psu aldım. Anakart vs. uyumlu sadece kafamda 2 konu var. 1. Psu uyar mı. bunun için standartlar neler...
  12. M

Çözüldü✓ RX 7800 XT 550W PSU ya takılır mı ?

Merhabalar. Elimde 7800 XT Kartım var, Psu 550w Anakart B650 Gaming Plus. Anakart için uyumlu takabiliyorum ancak Psu muhtemelen yetersiz gelebilir. Anakart, Psu, İşlemci siparişi de verdim ancak henüz elime ulaşmadı. Gelene kadar takarım diye düşündüm ama sorun çıkaracak gibi. Ne yapmalıyım...
  13. M

B sınıfı Ehliyet İle Kullanılabilecek Motor

Merhabalar. Yukarda yazdığım gibi sıfır veya yüksel modelli Scooter tarzı arıyorum. Eşim ile beraber kullanacağız ve çok bir bilgimiz de yok konuyla alakalı. Ona göre öneride bulunursanız sevinirim.
  14. M

ASROCK A620M-HDV Anakart Hakkında

Elimde Rx 7800XT ekran kartı ve Ryzen 5 7600 İşlemci, DDR5 6200mhz 32GB(2x16GB) ram var. Anakart olarak ASROCK A620M-HDV ya da MSI B650-S Wifi alacağım ama aralarında 3k civarı fiyat farkı var. Bütçeyi aşağı çekersem elimdeki kasayı da değiştirme ihtimalim var. Kasa aynı kalsın B650-S mi alayım...
  15. M

Bu sistemi kaça satabilirim.

Kasa içinde - MSI B550 A-Pro, AMD Ryzen 5 3500X, MSI Radeon RX5500XT MECH 8G, GeIL 16 GB(2x8GB) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Kingston 480GB A400 Okuma 500MB-Yazma 450MB SATA SSD - Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa. - Kasada PowerBoost 550W Fury 80+ Güç...
  16. M

RX 7800 XT KARTA ÖNERİ İŞLEMCİ VE ANAKART

Merhaba forum. Yeni Bi sistem kuruyorum elimde RX 7800 XT kartım var. Ryzen 5 7500F düşünüyorum Anakart olarak ise B650-S wifi düşünüyorum. İkisi için 12 k civarı butcem var. Farklı önerilerinizi bekliyorum.
  17. M

Yeni 9. Nesil Ryzen 5 alınır mı ?

Yavaş yavaş piyasaya giren Ryzen 5 9600X işlemci için ne diyorsunuz. Ryzen 7 7800X3D yerine alınır mı ? Yoksa eski işlemciden devam mı ?
  18. M

Yaklaşık 50K İle Bu Sistem alınır mı ?

Elimdeki sistemi satıp aşağıdakine benzer bir sistem alacağım, 35k civarı ekleyip üzerine. Önerilerinize açığım Anakart; Asus Prime B650M-K 6400 Mhz (AM5, DDR5) İşlemci; AMD Ryzen 5 7500F + Thermalright Assassin Spirit 120Plus V2 İşlemci Soğutucu Ekran Kartı; Asus Dual Radeon RX 7800XT 16G Ram...
  19. M

Kullanmış olduğum PCmde bulunan parçaları güncellemek mi? Hazır Sistem Almak mı?

Merhabalar. Elimde güncelliğini bir miktar yitirmiş bir sistemim var. Ekran Kartı İşlemci gibi parçalarımı değiştirmeye karar verdim ancak mecburen Anakart, Ram ve PSU da değişmesi gerekiyor uyumluluk ve darboğaz yaratmaması için. Kafamda belirli modeller parçalar mevcut ama hesapladığım 30-35 k...
Geri