Merhaba yüksek grafikli oyunlar oynayınca fps drop yiyorum.Normal fps de çok düşüş olmuyor ama %99 fps değerinde ani çakılmalar oluyor yani sorun %99 fps değerinde.Normalde 180 fps alırken bir anda 30-20 fpslere düşüyor.Youtubedeki bütün videolara baktım takılma sorunu çözüm videolarındaki bütün...
Hogwarts Legacy oynarken grafik ayarını ulturaya alıyorum ama ekran kartım nedense stabil çalışmıyor bazen %100 çalışırken bazen %50-70 arasına düşüyor buda fps droplanmasına sebep oluyor ekran kartımda çok ısınmıyor 60-65 dewrecede çalışıyor sorunu nasıl düzeltebilirim
Sistem bilgileri
rx...
Bilgisayarımın bozulduğuna inanıyorum oyunlarda gereksiz drop kasma takılma sarboğaz oluyor ve bende sistemimi tek bir uygulamadan bütün parçalarını test etmek yani bozuk olup olmadığını test etmek istiyorum böyle bir uygulama varsa adını söylermisiniz?
oyunu oynarken fps 100 gösteriyor ama oyun sanki 30 fps deymiş gibi oluyor bu neden oluyor.Düşük ayarları alıyorum tekrardan aynı sorunu yaşıyorum bildiğiniz bir şey varsa yardım edebilirmisiniz?
Rx7800xt
amd ryzen 5 7600
Gigabyt b650m s2h
32 gb ram
Herhangi bir oyun oynarken özellikle büyük bütçeli oyunlarda pikselleşmeler oluyor yakından bakınca pikselleşmeler yok olsada biraz uzaklaşınca pikselleşmeye başlıyor fsr fln da açık değil monitörüm 1080p olduğu içinmi böyle yoksa donanımsal bir problem mi var yardımcı olursanız sevinirim...
https://www.pttavm.com/rebelx-zenith-masaj-ozellikli-kumas-oyuncu-koltugu-p-1176140639 yeni bir koltuk almak istiyorum ve böyle bir koltuk buldum sizce alınır mı? alınmazsa bana bu fiyat aralağında ne önerebilirsiniz bütçe 4000
bütün bilgisayar parçalarımda bir sorun olup olmadığını gösteren bir program yokmu dün biosda optimizasyon sorunu yaşadım bilgisayar 1 gün boyunca açılmadı sonra tekrar deneyim derken açılmıştı şuan bir sorun varmı yokmu bilmek istiyorum
Bilgisayarda dolanırken kulaklığıma güncelleme geldi ve güncelledim güncelledikten sonra yeniden başlattım açıldıktan bı 5 dk sonra ekran kendi kendine gitti ve sinyal yok dedi bilgisayarı açıp kapattım ama bir türlü düzelmedi bilgisayarım çalışïordu ama ekrana görüntü gitmiyordu sonra...
https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-asus-dsl-ax82u-5400-mbps-xdsl-fiyati,1204333271.html bu modem bugün alınır mı? mantıklımı fiyatına göre iyi mi? alırsam ortalama kaç mbps görürüm onu sadece oyun indirirken bide oyun oynarken kullanacağım
Herhangi oyun oynarken mafia dyl2 gibi oyunlar oynarken hz otomatikmen sınırlanıyor freesync yi monitörde kapattıktan sonra düzeliyor oyunda 130 alsam bile ben 60 fpsde görüyorum sence bunun sorunu nedir
Mafia oynarken nedense fpsim 60 da kaldı ne oyunun ayarlarındanda fps limit diye bir şey yok ayarlardan Dikey Senkronizasyonu kapattığım halde aynı sorunu alıyorum
rx 7800 xt
amd 5 7600
Gigabyt B650M s2h
G-skill 32 gb 5600mhz
Kingston 1 tb 6000/4000
2 k da oynuyorum oyunu
Tüm ağır ve iyi oyunlarda mesela god of war, Red dead redemption 2 gibi oyunlarda sanki fsr açmışım gibi oluyor ve buda kötü görüntü oluyor ama fsr fln açık değil bu neyden kaynaklanıyor olabilir oyundaki grafik ayarlarındanmı bir şey yapmam gerekiyor yoksa ekran kartımda donanımsal sorunmu...