Arama sonuçları: *

1. yagizdutdut

Yardım Wi-Fi sürekli kopuyor lütfen yardım.

Selam bu konu biraz uzun olacak kusura bakmayın öncelikle, bu sorunun bilgisayar kaynaklı mı yoksa Türk Telekom kaynaklı mı öğrenmek için yaşadığım süreci anlatmak istiyorum: Yaklaşık 1 ya da 2 ay öncesine kadar Türk Telekom Wi-Fi bağlantım aralıklı olarak özellikle geceleri kopuyordu...
  2. yagizdutdut

Excalibur G770 için 2000 TL'ye SATA SSD önerisi

Evet hocalarım selam, Excalibur G770 bir bilgisayarım var. 1TB Kingston M.2 SSD taktım içine ama bana yetmiyor SATA SSD'ye ihtiyacım var 2.5 inç SATA SSD uyumlu oluyor diye biliyorum, ya 500 GB ya da 1 TB bir SATA SSD'ye ihtiyacım var sizin önerilerinize göre hareket edeceğim fiyatlandırmalardan...
  3. yagizdutdut

Öneri 2000TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Selamlar. Mikrofon kalitesi önemli olmayan gerekirse mikrofonu olmayan 2000TL'ye kadar bir oyuncu kulaklığı arıyorum, CS Valorant tarzı oyunları normalde oynamam ama başlamayı düşünüyorum. Genel olarak arkadaşlarımla sohbet muhabbet eder veya kendi çapımda yayınlar yaparım. Bu kriterlere uygun...
  4. yagizdutdut

Öneri 2.000TL'ye kadar mikrofon önerisi

Selam dostlar, bir platform üzerinden yayın yapıyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum, fiyat performans bir mikrofona ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?
  5. yagizdutdut

Excalibur G770 Laptop için soğutucu önerisi

Arkadaşlar iyi günler, laptopum 17 inç destekliyor ve bütçem de 800, taş çatlasın 1000'e çıkarım laptopum zaten 2-3 senelik. Bir soğutucuya ihtiyacım var. Sizden istediğim sırf ışıklı diye kalitesiz şeyler önermemeniz, fiyat performans olsun isterim araştırdım biraz ama Rampage Mistral S45...
  6. yagizdutdut

500TL'ye kadar USB çoğaltıcı önerisi

Arkadaşlar laptop kullanıyorum ve Logitech G102 fare ve Rampage KB-R52 klavyem var. USB çoğaltıcıya ihtiyacım var, 500TL bütçem var. Yardımcı olur musunuz?
  7. yagizdutdut

2500TL Klavye mouse önerisi

Arkadaşlar 2500 lira bütçem var ve genelde oyun oynuyorum ama öyle aşırı FPS oyunları oynayan birisi değilim, genelde arkadaşlarımla indie oyunlar oynarım nadiren de bazen CS gireriz, bana uygun klavye mouse arıyorum MSI almayı düşündüm sizin de öneriniz varsa alabilirim.
  8. yagizdutdut

Yardım Windows 11 Redmi Buds 6 kulaklığı algılamıyor

Dostlar selam, bugün Redmi Buds 6 aldım (active, Lite veya play değil dümdüz Redmi Buds 6) ve telefonumda gayet güzel çalışırken bilgisayarıma da bağlamak istedim ama bağlamaya çalıştığımda cihazlarda gözükmedi, "tüm cihazları göster" butonuna basınca gözüktü lakin tıkladığım zaman kulaklık...
  9. yagizdutdut

Xbox oyun kayıt dosyaları nereye kaydolur

Xbox'da PC üzerinden oynayabilmek için Life is Strange true colors oyununu aldım ama ekstra DLC ile beraber indirimle geldiği için satın aldım, daha önceden kuzenim ile bu oyunu PlayStation üzerinden bitirdim ve DLC'yi oynamak için oyunu bitirmem gerektiği yazıyor, tekrar saatlerimi vererek aynı...
Geri