Arama sonuçları: *

• Users: JAGY
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Arc b580 alınır mı?.

Genelde War thunder CS2 valorant gibi oyunlar oynuyorum ve bütçeme en uygun kart b580 gibi geldi kullanmış birisi varsa deneyimini şikayetlerini dinlemek iyi olur diye düşündüm
  2. J

2. el alınan zotac 3060 12gb

2. el bi zotac twin edge rtx 3060 aldım kartta her şey dendiği gibiydi fiyatıda piyasaya göre düşüktü ama bi sorun var fanların birisi tıkırtı yapıyor sesi rahatsız ediyor sizce 900 tl ye yeni fan seti almalımyım yoksa iade edip üzerine koyup başka bi kartmı almalıyım
  3. J

RAM Frekansı artmıyor yarıda kalıyor

Arkadaşlar görev yöneticisine girdim ve ram frekensını 800 olduğunyu gördüm düzeltmek için biosa girip 1600 yaptım fakat windowsta gene 800 dü belki ramlar sorun yapıyodur diye 1333 e çektim fakat bu seferde 667 mhz oldu
  4. J

Mavi Ekran Valorant a giriyorum fakat maça girdikten 5 10 saniye sonra oyundan atıyor

eskiden asus m5a97 anakart kullanıyordum fakat anakart azıralandı fazla param olmadığı için bende gigabyte ga 970a ds3p anakartı aldım hiç bir oyunda sorun yapmıyor fakat valoranta girdikten maçta 5 10 saniye sonra bilgisayar kitleniyor bi süre sonra geri geliyor (işlemci fx8350 ekran kartı gtx...
Geri