Arama sonuçları: *

1. E

Çözüldü✓ PS 5 DualSense PC'de çalışır mı?

Öncelikle herkese selam dostlar. PS5 DualSense kolu almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak Steam, Epic, Ubisoft, EA'de tam fonksiyonlu çalışıyor mu? PlayStation accessories diye bir şey çıkmış sanırım onunla beraber sorunsuz oynayabilir miyim? Herhangi bir ayar yapmam lazım mı? Titreşim vs...
  2. E

İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Evimde güncel olarak Kablonet kullanıyorum ancak son zamanlarda hele ki akşamları internet hızında inanılmaz bir düşüş var ping çıkıyor YouTube üzerinden video izlerken donuyor aynı zamanda interneti çok da kullanıyoruz ben oyun oynarken babam TV'den...
  3. E

Marvels Spider-Man Remastered Türkçe yama

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Epic Games üzerinden Marvel's Spider-Man aldım. Türkçe yama kurdum ancak her defasında Türkçe yama siliniyor sanırım virüs programımla alakalı önerebileceğiniz bir Türkçe yama var mı acaba?
  4. E

Huawei Matebook 14 alınır mı?

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşımım için laptop arayışı içindeyim. Asıl amaç okul ama arada minecraft, stardew walley, sims gibi oyunlar oynanayacak iş görür mü? Alternatifleri var mı? Bütçe 37 civarı not: panel tipi, ağırlığı ve boyutu önemli şeyler...
  5. E

ASUS VİVOBOOK 14 PRO OLED ALINIR MI

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Kız arkadaşım için bilgisayara bakıyorum vivobook 16x modelini düşünmüştüm ekranı berbattı bu yüzden oledlere yönelme kararı aldım, zira asıl amaç okul, oyun ikinci planda. Bu modeli buldum sizlere de sormak istedim alınır mı? Cs valo gibi oyunları oynatır mı...
  6. E

asus vivobook 16x (i5 4050) kaç watt

öncelikle selam dostlar kız arkadaşım için hem okulda hem oyunda rahatça kullanabileceği laptoplara bakıyorum bir tane buldum ancak ekran kartı watt değerini bilmediğim için bi tık çekingenim siz biliyor musunuz veya nereden öğrenebilirim şimdiden teşekkürler model...
Geri