Arama sonuçları: *

• Users: Alphium
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Laptop için Ram Öneri

Merhaba, ben laptop kullanıcısıyım. Şu an 1 adet 8 GB lik Samsung bir ram var 2. Slot için yükseltmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla JEDEC vb. uyumlu olması gerekiyormuş, bu JEDEC nedir ve uyumluluğunu nasıl anlayabilirim ayrıca MHZ lerinin uyumlu olması gerekiyor mu? Bunların yanında da...
  2. A

F1 Manager 24 nasıl başlanmalı?

Merhaba, ben yeni F1 Manager 24 aldım fakat daha önce hiç deneyimim olmadı. Benim de merak ettiğim şu; takım kurmaya çalıştığımda tesis kalitesi, bütçe, Menajer Tecrübesi vb., istersem çok düşük istersem de en yüksek şeklinde ayarlayabiliyorum. Bu kalite, bütçe gibi ayarlanabilir seçenekleri...
  3. A

Notebook için sizce hangi Ram almalıyım?

Merhaba, ben oyuncu laptopuma sahibim ve onun için ekstra ram almayı planlıyorum. Hali hazırda 8GB takılı ram var, ekstra slotuda değerlendirmek alına arıyorum ve bu ikisini buldum. 16 gb ram arasında 200-300 tl var fakat zaten laptop olduğu için gerek görmedim...
  4. A

Kingston NV3 1TB NVMe M.2 SSD düşük performans sorunu

Merhaba başlıktaki ssd yi yeni aldım ve bir performans testi yaptım SSD aldığımda 6000 mb okuma 4000 mb yazma olduğu söylendi fakat testte 3000 mb okuma 3000 mb yazma çıktı. Normal midir veya bir sorun mu var?
  5. A

SSD Laptopa zarar verir mi?

Merhaba, ben yakın zamanda sıfır laptop aldım, ve ssd almak istiyorum. Diyelim ki aldığım ssd bozuk vb. gibi durumlar oluştu laptopa zarar verir mi?
  6. A

Windows 11 Laptop ekranda bir köşede beyaz çizgiler oluşup ekran gitti

Merhaba, ben laptobumda windows 11 kullanıyorum, laptopa bakarken bir anda ekran kapanıp belli bir yerde beyaz çizgiler oluştu sonra tamamen gitti, kapatıp açınca düzeldi. Bunun sebebi nedir?
  7. A

IPhone 13 Araç Takımlarında Fotoğraflar Uygulaması Gözükmüyor

Merhaba, 3-4 aydır iphone kullanmaktayım, ilk aldığımda başlangıçta ekranda bulunan araç takımlarında anılarımı gösteren Fotoğraflar uygulaması için bir araç takımı bulunuyordu. Bu araç takımı içinde hem takvim hem anıları barındırıyor, aşağı kaydırınca değişim gerçekleşiyordu. Aynı zamanda...
  8. A

IPhone Fotoğraflar Uygulaması Widget

Merhaba, 2-3 ay önce iphone aldım. İlk aldığımda anıları gösteren fotoğraflar uygulaması için Araç Takımı (Widget) vardı, olduğu zamanlar ios 17 sürümündeydim. Sonradan ios 18 beta sürümüne geçtim. İos 18 ile mi gitti emin değilim. Yeni güncellemeyle mi bu özellik kalktı? Ve geri getirme şansım...
  9. A

Garanti Biterse Ne olur? Asus

Asus laptopum var, garantisi bitti. Yaşayabileceğim en büyük sorun ne olur? Servis, onarım gibi şeylerin ücretlendirilmesi dışında nasıl bir sorun yaşarım?
  10. A

Asus TUF Gaming F15 Laptop Fazla Isınma Sorunu

Merhaba 7-8 ay önce aldığım Asus TUF Gaming F15 laptopum var, fakat yeni olmasına rağmen Bilgisayar yeni başladığında 60-70 dereceleri gösterdiği oluyor ve hiç bir zaman CPU sıcaklığını 50 altında göremedim. BİOS göstergelerine baktığımda ilk defa orda 40 derecelerde bir şeyler gördüm fakat...
Geri