Arama sonuçları: *

• Users: ICEFLASH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ICEFLASH

Gamepad mı almalıyım klavye mi?

Arkadaşlar şu an kararsız kaldım wraithesports da kampanya bırlestrerek bayağı ucuza urün alabılıomusuz bende kacırmadan almak ıstıyorum daha once hiç gamepad almadım tecrübemde yok genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum ama nisan alma olarak coğu kişi gamepad i kotuluyor yani gene cogu oyunda...
  2. ICEFLASH

Android Eski tableti android tv box nasıl yapılır

arkadaslar elımde eskı tablet var hereyı calısıo suanda androıd tv box ıstıyorum ama malesef maddı acıdan param yok oyuzden bunu tv box yapmak ıstıyorum nasıl yapbılırım ınternete pc yı yapanlar var ama atablet yapanlar genelde hdmı tak kulan dıo ama yavas oldu ıcın zevk vermez ben dırekt...
  3. ICEFLASH

Arçelik 7 serisi 55" 4K UHD Google TV alınır mı?

Arkadaşlar biz taşınacağız o yüzden ev eşyaları alıyoruz arcelıktende alısverıs yapınca dedılerkı bu TV 16 k ya geliyor buradan bellı bır ucretı gecen alısverıs yaptınız ıcın dendı bizde TV'yi sonraya bırıkıcaktık boyle dedıklerı ıcın buyuk ıhtımale alacağız sızce ıyımı alırsak pişman olur muyuz...
  4. ICEFLASH

VXE R1 vs ATK A9 hangisi alınmalı

Arkadaşlar kararsız kaldım sizce hangisini alamaliyım VXE R1 derseniz SE+ la ne farklari var 300 TL'ye deger mi butcemi biraz aşıyor da.
  5. ICEFLASH

300 tl ye mouse onerısı

arkadaslar merhaba ben normalde r1 alıcaktım ama ben her hangı bır rekabetcı oyun oynamıyorum yanı ortalama bır mous ısımı gorur sımdıkı mouse herherı kırık zor calısıo ben ucuza mouse arıyorum bıldınız bı kampanya varmı kampanyayla daha ıyı bır mouse varsa alırımbırde cok once atılmıs forumda...
  6. ICEFLASH

Spiderman 2 OTOmatıkag bırakma ozelıgı nasıl kapanır

spiderman 2 otomatık ag bırakma ozelıgı nasıl kapanır bır turlu bulamadım oyuda yama var turkcesı nedır soylermısısnız
  7. ICEFLASH

XMP'yı açtım gene de hız degısmedı

Arkadaşlar anakarıtım [H3 id='Gigabyte+H610M+S2H+V2+5600MHz+DDR5+soket+1700+M.2+HDMI+DP+D-Sub+mATX+anakart']Gigabyte H610M S2H V2 5600MHz DDR5 soket 1700 M.2 HDMI DP D-Sub mATX anakart[/H3] RAM'ın tam adını bılmıyorum ama Manufacturer partnumber Speed. 17179869184 a-data Technology...
  8. ICEFLASH

Oyunlardan aldım ekran goruntulerı

umarım begenırsınız
  9. ICEFLASH

GÖREV YÖNETİSİNİ AÇINCA CPU KULANIMI DUSUO

GÖREV YÖNETİSİNİ AÇINCA CPU KULANIMI DUSUO acılır acılmaz 90 gozukuo onra 11 e ınıo bırde normalde 90 fln olunca fan seı gelıo oyun oynarken fln fan nomal ama
  10. ICEFLASH

Vıruslu dosya ındırdım ama acmadım

akadaslar vıruslu dosyya ındırdım zıp ten cıkarmadan vırus tottelde taratım W32.Bilgi Hırsızı.Lumma Truva.Agent.exiy bu uyarıları verdı sıldım bısey olurmu https://github.com/killkimno/MORT bunu ındırdım
  11. ICEFLASH

2000 tl ye oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar muhtemelen bu fiyatalra yoktur eğer bildiniz bir kampanya varsa yazarsanız sevinirim
  12. ICEFLASH

Bios ekranı gelmiyor

merhaba ben msı monıtor kulanıom pc acılamdan monıtore ekran gelmıo oyuzden bıosekranıda gelmıo bıos acılıyor ama goruntu yok yardım edın lutfn
  13. ICEFLASH

Hi fi rush türkçe yama hiç mi yok

Merhabalr baydır denemk istedim oyun ama yama yok lütfen biliosanız yazın baya merak ediom oyunu
  14. ICEFLASH

15 yaşında saftirik okumak normalmi

Merhaba 15 yaşındayım kitap okumayıda pek sevmem daha çok oyunoynar dizi izlerim ama saftirik okumayı çok seviyorum. 2 yıldır okumuyorm şimdi kaldığım yerden devam edicem ama çevrem o hep çocuk kitabı diye yargılıyo sizce normalmi ?
  15. ICEFLASH

Steam Yaz indirimlerinde hangi oyunları bekliyorsunuz?

Merhaba, biliyorsunuz ki Steam yaz indirimleri 20.00'da başlıyor. İndirime girmesini istediniz oyunlar hangileri?
  16. ICEFLASH

Ajaz 159 pro alınır mı?

ajaz 159 pro vergızız 22dolara gelıomus mouse bakıodum sızce laınırmı bu mu yok wxe r1 se mı alım
  17. ICEFLASH

Takaslık oyun ve sınırsızxbox

takaslık paylasımlı hesap oynları ve sınırsızxbox isteyen yazsın
  18. ICEFLASH

1000 tl ye akadr mouse onerısı

max 1000 tl yecıkarım o bıle fazla cunku gamapad alıcam bıde onerılerınızı beklıyorum
  19. ICEFLASH

Takaslık sınırsız xbox gamapass hesabı

Takslık sınırsız xbox gamapass hesabı hesap oyun vs. takası olur
  20. ICEFLASH

GAT 5 İNDİRİMDE Alınır mı?

GTA 5 şu an Epic Games'te 370 TL'ye dusmus bayadırda ındıreme gırmesını bekliyorum 3710 TL'ye alınır mı? Daha da ındırıme gıremı hızlı cevap verırsenız sevınırım cunku okul ıcn sehır dısına gideceğim Eğer hemen oynamam lazım.
Geri