Arama sonuçları: *

• Users: baymit2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Arctic LF 3 240mm kullanan varmı

bu soğutucuyu almayı düşünüyorum. üst düzey bir işlemci ile birlikte kullanan varsa test ve oyun sonuçlarını paylaşabilir mi?
  2. B

Thermalright frozen edge 240 vs phantom spirit SE

14700kf için bakıyorum. Kasam 360 desteklemediği için 240 bakmak durumundayım. Sadece oyun için bakınca ikisi de gayet yeterli sonuçlar verebilecek gibi. Frozen edge için deneyimi olan varsa yazabilir mi?
  3. B

14700KF için Hava soğutma önerisi

Merhaba. Şu anki soğutmam yetersiz kaldığı için 14700KF için bir hava soğutma arıyorum. AK620 modelini beğendim ama o bütçeye başka ne alınabilir? Kasa: Cougar MX440 mesh (170mm hava soğutucu desteği var elimdeki kitapçığa göre) RAM: Crucial Micron 32 GB DDR5-5600 rdımm 2RX8 CL46 Ayrıca şu anki...
  4. B

14700KF işlemci değişikliği tavsiye

Merhaba, aktif olarak bir 14700KF kullanıcısının ancak gerek sıcaklık değerleri gerekse 4060 Ti ile fazla darboğaz yapması sebebiyle (BF1 oynarken GPU %50-60 CPU %15-20 bandında) işlemci değişikliği yapmak istiyorum. 2 sorum olacak: 1-Elimdeki işlemciyi 2. el olarak ne kadar fiyata satabilirim...
  5. B

PC için edit program önerisi

Shorts ve Instagram'daki gibi editör yapma yönünde bir isteğim var. YT'de birkaç video izledim ama yeni başlayan biri için hem basit hem de efektif bir program önerebilir misiniz?
  6. B

1000tl kablosuz kulaklık önerisi

Merhablar. 1000tl ye kadar kulakliçi kablosuz kulaklık arıyorum. silikon uçlu ve rahat olması önemli benim için. önerileriniz nelerdir?
  7. B

intel 14. nesil işlemci değişikliği

merhabalar. i7 14700kf işlemciyi 240 mm bir sıvı soğutucu ile kullanıyorum ve takdir edersiniz ki yük binmesi halinde yetersiz kalıyor. bunun için i5 14600kf ve 13600kf e geçmeyi düşünüyorum. bu işlemcilerde de stabilizasyon sorunları var mıdır? yoksa soğutucum bunlara yeter mi? en kötü i5...
  8. B

1500 1800 tl bandı gaming kulaklık önerisi

Merhabalar. 1500 1800 TL bandında kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum. Benim için rahatlık ve mikrofon kalitesi önemli. Kaliteli bir 7.1 olsa iyi olur. Asus tuf h3 7.1 modelini beğendim. Sizce başka ne alınabilir?
Geri