Arama sonuçları: *

• Users: Daisys
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

YENİ FATURALI TARİFEYE İHTİYACIM VAR

40 gb 440TL ödüyordum vodafone şuan 30 gb 550 TL öneriyorlar türkcele geçmek istiyorum tarife öneriniz var mıdır
  2. D

Feyonord Fenerbahçe Maçı İçin S Sports Üyeliği

feyonord fenerbahçe maçı için 1 aylık s sports üyeliği almak istiyorum. 1 aylık paket var mı varsa kaç tl olduğunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  3. D

❗❗❗❗RDR 2 575 TL❗❗❗❗

epic gameste rdr2 %75 indirimde 575TL oluyor İndirim 12.06.2025 saat 18:00'da bitiyor.
  4. D

2 SİSTEMDEN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ

https://www.itopya.com/taa-raw-intel-core-i3-14100f-asus-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-gefor_h25521 https://pckolik.com/tavsiye-sistem/kerem-gok-v1-intel-sistem-tavsiyesi-i5-13400f-msi-geforce-rtx-4060ti-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz...
  5. D

BU SİSTEMİ ALIYORUM KONTROL EDER MİSİNİZ PSU YETERLİ Mİ

bu sistemi alacağım kontrol eder misiniz psu gücü yeterli midir monitör öneriniz varsa onu da yazar mısınız
  6. D

30 K BU SİSTEMİ ALACAĞIM ALINIR MI

Merhaba yeni bir sistem alacağım 30k bütçem var bu sistemi düşünüyorum önerir misiniz bu bütçeye daha farklı bir sistem önerisin olan varsa açığım teşekkürler
  7. D

35-40K SİSTEM ÖNERİSİ BEKLİYORUM

merhaba dostlar 35-40k fiyat aralığında sistem önerir misiniz şimdiden teşekkürler
  8. D

İŞLEMCİM ÇOK ISINIYOR SOĞUTUCU ÖNERİ

Bilgisayarım bu arkadaşlar kasayı değiştirmiştim 'MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL AUTO RGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA' bu kasayı kullanıyorum bu soğutucuyu almayı düşünüyorum anakartım ve kasama uyar mı bu soğutucuyu kullanabilir miyim eğer olmuyorsa hangi soğutucuyu önerirsiniz...
  9. D

Yardım İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU ALACAĞIM ÖNERİ

Bilgisayarım bu arkadaşlar kasayı değiştirmiştim 'MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL AUTO RGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA' bu kasayı kullanıyorum bu soğutucuyu almayı düşünüyorum anakartım ve kasama uyar mı bu soğutucuyu kullanabilir miyim eğer olmuyorsa hangi soğutucuyu önerirsiniz...
  10. D

Yardım AKSİYON KAMERASI ÖNERİ VAR MIDIR

merhabalar halısahalarda kalecilik yapıyorum kafama aksiyon kamerası takıp video çekip paylaşmak istiyorum. atlamalı zıplamaları pozisyonlarda görüntünün bozulmayacağı güzel bir aksiyon kamerası almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. kameranın mikrofonu olursa çok iyi olur.
  11. D

LENOVO FREEDOS LAPTOPA WİNDOWS YÜKLEYECEĞİM YARDIM

arkadaşlar yeni laptop aldım lenovo. freedos olarak aldım içine windows 10 yükleyeceğim bana aşama aşama yardımcı olabilir misiniz. ilk defa böyle bir işlem yapacağım.
  12. D

Yardım BU 3 SEÇENEKTEN HANGİ LAPTOPU ALMALIYIM

merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu 3 laptoptan birini almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptoplardan hangisi iyidir? bu fiyat bandında daha iyisini...
  13. D

Çözüldü✓ BU LAPTOPU ALACAĞIM DAHA İYİ BİR ÖNERİNİZ VAR MI

merhaba laptoplardan pek anlamıyorum arkadaş önerisi üzerine bu bilgisayarı almayı düşünüyorum şu an sadece ofis için kullanılacak bilgisayar excel vb. benim için önemli kriterler laptopun hızlı olması ve bataryası sizce bu laptop iyi midir yoksa bu fiyat bandında daha iyisini bulabilir miyim...
  14. D

Öneri OFİS LAPTOPU ÖNERİ SIFIR YADA 2. EL 17.000TL BÜTÇE

Merhaba arkadaşlar sadece hılzı bir şekilde excel kullanabileceğim laptopa ihtiyacım var oyun falan oynamayacağım 2. el ya da sıfır önerisi olan var mı teşekkürler
  15. D

Yardım CS 2 OYUNU BAŞLATMIYOR LÜTFEN YARDIM

merhaba oyuna giriyorum ve maçı başlatıyorum şu hatayı alıyorum. çözümü nedir
  16. D

MACBOOK ÖNERİ BÜTÇE 30K

merhaba arkadaşlar, kardeşim üniversiteye başlıyor bu sene laptop lazım okul için ben acer,hp vb. laptoplar seçtiö ama illa macbook istiyor 30k bütçemiz var macbook alacağız macbooklarda hiç anlamıyorum öneriniz varsa eğer bekliyorum. mağazadan gidip almamız lazım mediamarkt, teknosa, vatan...
  17. D

Yardım YENİ MONİTÖR ALDIM PARLAKLIK KONTRANST NE OLMALI

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-27g4x-27-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387835.html merhabalar bu monitörden aldım ama gece parlaklık gözüme aşırı yüksek geliyor hem parlaklık ayarı nasıl yapabilirim hemde hikayeli oyunlarda gerçekçi canlı renk istiyorum kontrast falan...
  18. D

YENİ MONİTÖR ALDIM HANGİ TESTLERİ YAPMALIYIM

yeni monitör aldım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-27g4x-27-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,534387835.html kargoyla gelecek monitör gelince hangi testleri yapmalıyım hiç bilgim yok yardım eder misiniz
  19. D

600W PSU BU SİSTEMİ BESLER Mİ

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-rtx-4060-ti-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html arkadaşlar dün bu sistemi satın aldım kasayı özelleştirdim MSI MAG FORGE M100A D60 AKRİLİK YAN PANEL ARGB FAN 600W 80 PLUS mATX KASA bu kasayı seçtim monitör olarakta bu monitörü alacağım...
Geri