Arama sonuçları: *

1. hestiamomos1

Palit GeForce RTX 5070 INFINITY 3 Alınır mı?

Merhabalar 4060 ekran kartımı upgrade etmek istiyorum ilk başlarda 9070 xt almayı düşündüm çünki 5070 den daha iyi olduğunu biliyorum ama sonradan nvidia almamın gerektiğini farkettim kesinlikler amd ya da nvidia fanboyluğum yok ihtiyacıma göre alıyorum ben hem oyun oynarım hem de render alırım...
  2. hestiamomos1

2k oyuncu monitörü önerisi

Selamlar 2K yada 4K monitör almak istiyorum 4060 ekran kartım var 5070 , 9060 xt veya 9070 xt ye yükseltme yapacağım monitör için fazla bi bütçem yok 2k olsun kaliteli olsun hz yüksek olsun pivot özellikli olsun başka bir şey istemiyorum öneri yapabilir misiniz?
  3. hestiamomos1

Donanım Arşivi videolarındaki müzikler

Selamlar Abdullah Abinin videolarındaki arkaplan müzikleri çok güzel ama kısa kısa olduğu için shazam yapamıyorum videolardaki müzikleri nereden bulabilirim internete yazdım araştırdım fakat çıkmıyo
  4. hestiamomos1

XFX SWİFT 9060 XT EKRAN KARTI ALINIR MI?

selamlar vatan bilgisayarda 9060 xt gpu indirim ile 18 bine düşmüş durumda 4060 dan geçiş yapacağım sizce alınır mı bende 3 fan takıntısı var bu 2 fanlı lakin aradaki fiyatı düşününce 2 fanlı mantıksız gelmiyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz [H3...
  5. hestiamomos1

RTX 4060 Ekran Kartını yükseltmek

Selamlar elimde gigabyte windforce rtx 4060 ekran kartı var 7500f cpu ile beraber kullanıyorum yükseltmek istiyorum bütçem aşırı bi miktarda değil aklıma 2 tane seçenek geldi ya sadece 9070 xt alacaktım ya da 9060 xt 16 gb yanına da ryzen 7 7800X3D alacaktım bu 2 seçeneklerden 2. seçenek olan...
  6. hestiamomos1

Bit Fenix sıvı soğutma rezilliği

Nisan ayı başlarında aldığım Bitfenix cube 2 240mm sıvı soğutma aldıktan bir kaç hafta sonra ARGB bozulması sorunu ile garantiye gitti birebir ürün ile değiştirildi lakin ilk üründe de diğer sıfır üründe de ryzen 5 7500f kullanıyorum ve oc yapmamıştım iki üründe de ciddi ısınmalar vardı boşta...
Geri