Arama sonuçları: *

• Users: selahatdin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Fevell XS1 Alınır mı ?

Herkese iyi forumlar kulaklık satışa çıkalı 1 hafta oldu yaklaşık alıp kullanan olduysa deneyimlerini paylaşabilir mi? Fiyatına değer mi? Alınır mı?
  2. S

HP VICTUS 16 İŞLEMCİ SICAKLIĞI

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar, laptop boşta prize takılı iken sıcaklık değerleri 60 70 derecelere kadar çıkıyor cihazi şarjdan çıkardığım anda ise sıcaklık birden 35 45 derece aralığında oluyor. hani düşmesi nromal diyeceksiniz ama sorun şu bu değişim 3 5 saniye içinde oluyor şarja...
  3. S

Maks 20k laptop önerisi

herkese merhaba maksimum 20 bin lira bandında bir laptop önerebilir misiniz oyun oynanmayacak sadece ders için
  4. S

35-40K Gaming Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Bilgisaya mühendisliği okuyacağım hem derslerim için hem de oyun için bir laptop istiyorum. İşlemci amd, ekran kartı 4060 olursa çok iyi olur. Laptopları incelerken çok kafam karıştı cendereden çıkamadım. Şimdiden teşekkürler
  5. S

13. ve 14. nesil intel işlemceler alınır mı

biliyorsunuz ki 13. ve 14 nesil intel işlemcilerde mavi ekran, crash gibi sorunlar vardı hala devam ediyor mu alındıgı vakit ilerleyen zamanlarda sorun çıkartır mı
  6. S

itopya indirimleri gerçek mi?

https://www.itopya.com/lenovo-loq-15ahp9-ryzen-7-8845hs-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-gddr6-8gb-115w-156-fhd-ips-144hz-g-sy_u26206 laptop ararken böyle bir indirimle karşılaştım alınır mı? indirim gerçek mi yani gerçekten kasıt fiyat artırıp düşürme taktiği mi degil mi gibisinden
Geri