Arama sonuçları: *

• Users: Ali İsa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Öneri 430TL ye Klavye Everest KB-79 SILENT PRO

Amazon 150tl indirim kodu ile 430 küsüre bu klavye nasıldır? Youtube de 1-2 incelemesi mevcut kaliteli ve ağır olduğunu söylüyorlar. Bu paraya ses tekerlikli ve numpadli klavye başka ne varki ? Yedek klavye olması için ben de almayı düşünmüyor değilim. Bütçesi dar arkadaşlar düşünebilir...
  2. A

RX 5700xt Ryzen 5500 Sistem Kapanma Sorunu

Sistem özelliklerim şu şekilde: Ryzen 5 5500 Rx5700xt Asrock Challenger Asrock B550-hdv Xpg D35G 8x2 RGB 3200mhz Fsp Hydro K 600w Sistemi bugün kurdum. Furmark ve cpu-z stress testlerini aynı anda açtığımda hiçbir sorun yok. Hem işlemci hem ekran kartı tam yükte sorun çıkarmadı gpu en fazla...
  3. A

Aldığım Ryzen 5 1600 8 Core 16 Thread Çıktı!

Kısaca bahsedeyim. 2 hafta önce 2.el bir sistem topladım, özellikler kısaca: R5 1600 Kutu Fatura Stok Soğutucu 550tl Asus Prime A320m k Kutu Fatura 1080tl Apacher Phanter Gold 2x8 ram Kutu Fatura 700tl Zotac Rtx 2060 Kutu 2900tl 480 ssd Hepsiburada dan 430tl Fsp Hydro 500w 80+ Bronz psu 500tl...
  4. A

Yardım Elimdeki elektronik malzemeleri nerde kolay satabilirim ?

Elimde trafo, sigorta, su geçirmez aydınlatma, şerit led vs birsürü malzeme var. Malum sarı siteden de tık yok. Bunları nerede satıp nakde çevirebilirim ? 1674128793 Yukarı
  5. A

Yardım Volkswagen stok var mı? Nasıl öğrenebilirim?

Volkswagen transporter stoğu var mıdır? City van, uzun veya kısa farketmez, 2 adet lazım. Beyaz olmazsa iyi olur. Nasıl öğrenebilirim ?
  6. A

eToken PRO 72k nedir? Ne ile alakalıdır?

Konu kategorisini yanlış seçmiş olabilirim mazur görün. Çekmecemde bu usb yi buldum. Ne işe yarar bu cihaz? Şu coin muhabbeti ile alaklı bir şey olabilir mi? Kripto cüzdan vs. Nasıl kullanabilirim? Bilgisayara taktığımda algılıyor ama açılan bir şey yok.
  7. A

Eski modemimi nasıl acces point olarak kullanabilirim?

Modem Zte marka zxv10 w300 eski bir türk yelekom modemi. Aslında acces point ayarlamayı biliyorum. Ama modemin arayüzünde LAN kısmına giriş yapamıyorum. Tıklıyorum olmuyor. Ip ve dhcp ayarları ise o sekmeden yapılıyor. Nasıl LAN menüsüne girebilirim?
  8. A

Razer Deathadder V2 Mini Orjinal Mi?

Abdullah abinin indiriminden sinerjiden aldım. Kutusu faturası ürünün kendisi gayet başarılı. Grip tape de geldi ama razer garanti sorgulamasına girdiğim zaman mouse altındaki seri numarasını yazınca hata veriyor. Bunun nedeni nedir. Replika olcağını sanmıyorum ama alan arkadaşlarda böyle bir...
  9. A

Yardım High definition audio denetleyicisi Hatası.

High definition audio denetleyicisinde bir sıkıntı var. API’yi tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok hatası veriyor. Dün Fps artırma yönteminde Çalıştır kısmından services.msc de bişeyler yapatım. Ne yaptım hatırlamıyorum ama ondan sonra ses hatası almaya başladım. Ne yapmalıyım?
  10. A

Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok Hatası

High definition audio denetleyicisinde bir sıkıntı var. API’yi tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok hatası veriyor. Dün Fps artırma yönteminde Çalıştır kısmından services.msc de bişeyler yapatım. Ne yaptım hatırlamıyorum ama ondan sonra ses hatası almaya başladım. Ne yapmalıyım?
  11. A

Samsung Gear Vr kullanamıyorum!!

Bana hediye geldi. Telefonum Galaxy A20. Jiroskop özelliği var. Ama bir türlü vr uygulamasını kuramadım. Vr kontrolcüsünü de bağlayamadım. Bluetooth ile bağlayınca "Bu cihazı kullanmak için bir uygulama gerekiyor" diyor. Ne yapmalıyım. Bir apk dosyası falan var mı? Yoksa sadece Galaxy s serisi...
  12. A

Rtx 3050'li laptoplar ne zaman çıkar?

Laptop almayı düşünüyorum. Aklımda 7000tl ye Acer 1650 ti r5 4600h laptop var. Sizce 3050 laptoplar bu fiyat aralığında mı olur. Eğer bu fiyatlara rtx 3050 laptoplar gelirse ve ben 1650 ti alirsam kazıklanmıs gibi olucam. Ama diğer yandan dolar yükselirse hiçbirşey alamıyacağım. Acelem yok...
  13. A

Türk Telekom 1360TL cayma bedeli

2020 3.ayda 2 yıllık tahattüt yaptırdık. Bu gün müşteri hizmetlerii aradım Cayma bedeli olarak yaklaşık 1360tl dediler. Alt yapı 5gün önce yenilendi vdsl2 geldi. Türknet e geçmek istiyorum. Bu cayma bedeli doğru mu. Paketim 85tl 12mbps dsl.
  14. A

Altyapım değişti hangi Operatörü önerirsiniz

Benim internetim yıllardır alt yapı olmadığı için 10mbps lik türk telekomdu. Geçen hafta port eklemeleri ile vdsl2 alt yapısı geldi. Türk telekom sitesinden sorgulandığında HİPERNET alt yapısı yazıyor. 100mbps ye kadar destekliyor diyor. Türknetde sorguladığımda 35mbps lik paketi öneriyor...
  15. A

Playsation 1 e oyun önerisi

Dün yatagimin atinda bir ps1 buldum uzun uraşlar sonrasi bir 45 ekran tuplu tv ye bagladim 2 kol var ama memory card yok oyun önerir misiniz 3 tane cd aldim boş ps1 çipliydi en son icinde tekken 2 vardi biraz baktim çizilmiş ama aciliyor. Fifa, medal of honor, crash bendicoot 1 (yanliş yazmis...
  16. A

Gencler matematigi iyi olan yardim edebilir mi baska forumlarda cozen olmadi

Soruyu fotograf olarak attim baska odev forumlarina da attim çozebilen olmadi yapabilen yardim edebilir mi
  17. A

steam hesabı çalındı nasıl labilirim

Steamda biri link attı bende açtım açmaz olaydım sonra steamdan düştüm cs kapandı bot sanırım anında mail ve telefonunuz deiştirildi diye mesaj geldi nasıl geri alıcam. hesaba para atmadım oyun yoktu ama cs de rankım vardı seçkin falan. hesabım çalındı tuşuna basınca benden telefon istiyor şaka gibi
  18. A

900tl monitör öneri. Acer vs dell

900tl civarı monitor almayi dusunuyorum. Oyun çok önemli değil ama 75 hz olması iyi. Ben biraz araştırdım acer sa240yb 890 tl 75 hz ips 1ms 4w ses çıkışı hdim display port var ayrica cross ekleme gibi ozelliklerida var ince freesync. Dell se2419hr 75 hz 4ms ips hdim vga var ama ayak kısmı...
  19. A

Windows 10 kurulum soru

Şuan bilgisayarimi kullaniyorum. Icinde virus var. Win 10 uefi usb si var bende. Direk uzerine boot menuden mi kurucam yoksa su anki windowsu silmem gereklimi yuklerken siliyor muydu hatirliyorum yardim
  20. A

PC acilmiyor yardım

Bilgisayarima kardesim gta 5 hile yuklemeye calismis. Ilk once gta 5 e tiklayinca pc kapaniyordu cs ye tiklayincada kapaniyordu sonra 4-5 kere mavi ekran verdi. Pc yi kapattim. Şimdi pc aciliyor ekran gelmeden kapaniyor. Bazen bios uefi ekrani açıliyor ama bomboş. Sonra tekrar kapaniyor. Acaba...
Geri