Arama sonuçları: *

• Users: asdjk..
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

MB bannerlord medeniyet değiştirme

Oyunun başında kuzaitleri şeçmiştim şuan imparatorluk adına hizmet ediyorum bunu değiştirmenin bir yolu var mı hile felanda olur
  2. A

Mutlu evim güvenilir mi ?

Fiyat ucuz geldi google yorumları felan düşük puanlı telefon alınır mı ?
  3. A

Öneri AC odyssey spolier yedim alınır mı

Oyunda spolier yedim galiba alexios kassandra arasında gerçekleşen bişey alınır mı hala gold paket alıcam almayın derseniz valhalla alıcam
  4. A

Türkçe nasıl çalışılır allah için yardım edin

7.sınıfa gidiyorum sıfat filler felan hiç birisi bende yok sınavlar yaklaşıyor bu sebeple erke çalışmaya başladım nasıl çalışabilirim vede bu gece mi çalışıyım yarın mı acayip ders çalışasım geldi yarın bu istek olmayabilir.
  5. A

MSI PRO MP341CQW 34 inç 100Hz 1ms 2K

https://www.gaming.gen.tr/urun/224490/msi-pro-mp341cqw-34-inc-100hz-1ms-2k-uwqhd-freesync-va-kavisli-beyaz-gaming-monitor/ Hikayeli oyun oynamak ve dizi izlemek için. Büyük ekran istiyorum beyaz sisteme koyucam 1729349612 Alınır mı
  6. A

monitör standı önerisi Beyler acill ona göre alcam

https://www.hepsiburada.com/rampage-glacier-gl27r180q-27-qhd-2k-180hz-1ms-ips-g-sync-freesync-rgb-pivot-beyaz-oyuncu-monitoru-p-HBCV00006NB6V1?magaza=Rampage&utm_source=retarget&utm_medium=rtbhouse&utm_campaign=hb-rtb-perf-eng-eg-68xx-1-7-day-nonbuyers-desktop&utm_content=Bilgisayar+%3E+Cevre+Bir...
  7. A

Laptop Isınması Boşta 60 Derece

Masa üzerinde boşta durarken 60 derece oyunda 90ları görüyo oyun bile oynayamıyorum termal macun yok zerre bilgim yok pislikler dışarıya kadar çıkmış içini açıp kabasını alsam nasıl olur
  8. A

İphone 13 pro max vs s24 fe

Telefon ios olmasını istiyorum androide geçecek kadar fark var mı 1728082320 ilerde satmasınında kolay olması ve değerini çok kaybetmemesi lazım
  9. A

Okuldaki zorbalara ne yapılmalı konu dışı yapınca gözükmüyür oyüzden böyle

Arkadaşlar biz bu kişiyle bayadır yakın arkadaşız son bir senedir benimle uğraşıyor bende çok kafaya takan biri değilim o yüzden bunun şiddetini git gide arttırdı öenceden böyle değildi bir sendir felan farklı bir gurupla takılıyor istesem bende aralarına dahil olabiliyorum sosyal bir insanım...
  10. A

Okuldaki zorbalara ne yapılmalı ?

Arkadaşlar biz bu kişiyle bayadır yakın arkadaşız son bir senedir benimle uğraşıyor bende çok kafaya takan biri değilim o yüzden bunun şiddetini git gide arttırdı öenceden böyle değildi bir sendir felan farklı bir gurupla takılıyor istesem bende aralarına dahil olabiliyorum sosyal bir insanım...
  11. A

İPHONE 11 VS İPHONE 13

İphone 11 tanıdıktan cok temiz sıfırla eş değer bir sekilde gelecek orjinal sarj aleti kılıf felan iphone 11 alırsam 1.5 sene kullanıp 14e yükseltecegim veya ikinci el bir iphone 13 alırsam 4 sene felan kullanacagım sizce hangisi
  12. A

35-40k sistem önerir misiniz

35-40 K bütçem var beyaz bi sistem önerir misiniz ? aşağıya bir sistem koydum alınır mı parçalar uyumlu mu ? hangi parçalar yükseltilebilir yükseltilmiş hali RTX 3070 İ7 12400FK 32GB RAM 1 TB SSD ASUS ROG B550 Anakart Bu şekilde 40000 k oluyor alınır mı ? Farklı öneri var mı ? 1726775701...
  13. A

40 BİN TL PC TOPLAMA acil bu hafta almam lazım

Beyaz hazır veya toplama pc olabilir max 40 k
  14. A

40000 TL BEYAZ SİSTEM ÖNERİSİ BEYLER 1 HAFTA İÇİNDE ALMAM LAZIM ACİL YAN

40000 TL'ye pc toplanacak beyaz olması lazım ikinci el sıfır fark etmez hazır olur toplama olur her türlü okyim
  15. A

Çözüldü✓ İNTEL İ7 12700KF 9000 TL GERÇEK MİDİR ?

İdefixte 9000 TL'ye i7 12.nesil işlemci buldum diger sitelerde 20000 TL'ye satılıyor
  16. A

RAZER PTO TYPE ULTRA Alınır mı?

ALINIR MI FARKLI ÖNERİ VAR MI
  17. A

RTX 3070 YANINA HANGİ İŞLEMCİ ACİLLLL

RTX 3070 32 GB RAM 1 TB SSD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİ DEĞİŞİLMELİ Mİ 1726357136 Anakart ryzene oluyormuş anakarda degişmesi lazım intel için
  18. A

RYZEN 5 5600X - RYZEN 7 5700X - İ7 11800H HANGİSİ ALINMALI

Yeni bir sistem buldum RTX 3070 ryzen 5 5600 x var model yükseltmeye gerek var mı ? Sistem 30 k sadece kasa beyaz. Sitemde sadece ekran kartı 2. elmiş başka bir şeye dokunmaya gerek var mı
  19. A

Mönitör önerisi IPS panel

beyaz monitör önerisi 120 veya 144 olursa iyi olur hikayeli oyun oynuycam ekran kalitesi daha önemli bütçeyi yükseletebilirim
  20. A

Mönitör önerisi IPS PANEL BEYAZ bakın hocam yarın alamam lazım bakın acilll

hikayeli oyun oynuyacağım ıps panel ve renkler önemli 144 hz uygun olabilir beyaz sistemim var beyaz öncelik
Geri