Arama sonuçları: *

• Users: Fuyuka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

15 25k bandı Toplama Pc

bütçe 15 25k arası toplamadan anlamıyorum bana yardım edicek varmı oyun odaklı olmasını istiyorum. Birde beyaz setup olsun diyorumda o zorunlu değil olmasa da olur.
  2. F

Bluetooth kulaklığımı görmüyor

Casper F600 Realme Buds T01 arkadaşlar benim laptobum Bluetooth kulaklığımı görmüyor Bluetooth desteğimi yok ya da kernelOS kurduğum için mi anlamadım yardım ederseniz sevinirim
  3. F

Yardım Sistemimde Battlefield 1 oynayabilirmiyim?

Benim laptobum Battlefield 1 kaldırıır mı arkadaşlar ve oyunu almadım almalı mıyım? Casper F600 Nvidia 940 MX i5-7200U 16 GB RAM 1TB HDD 512 GB SSD başka bir şey gelmedi aklıma varsa söylerim özellikleri teşekkürler şimdiden yorumlarınız için
  4. F

PUBG için telefon önerisi

Pubg için telefon önerisi istiyorum tam bir bütce yok fakat 10 17k arası bulursanız daha iyi olur yenileme hızı 120 144 olsa çok iyi olur. Redmi Note 13 Pro Plus 5G alıcaktım onu mu alıyım yoksa ondan iyisi var mı?
  5. F

Ghost Of Tsushima hatası

arkadaşlar bu hatanın sorunu nedir tam olarak ben anlamadım yardım edermisiniz
  6. F

1000-1300TL arası klavye önerisi

Arkadaşlar dediğim gibi bana klavye önerir misiniz? Beyaz %60 RGB mekanik(brown olursa daha iyi olur) Q klavye stokta olsun yarın alacağımda böyle bir klavye varmı uygun teşekkürler şimdiden mesajlarınız için.
  7. F

Casper F600 M.2 SSD uyumu

Arkadaşlar benim dizüstü bilgisayarım M.2 SATA destekliyormuş şimdi benim anlamadığım konu benim dizüstü bilgisayarın içinde 1 çentik var M.2 SSD takılan yerde ama bana bi link attılar bu uyuyor diye uyuyormu benim dizüstü bilgisayarıma? Fotoğrafta gördüğünüz gibi benim dizüstü bilgisayarım B...
  8. F

Casper F600 için M.2 SSD uyumu

Casper F600 Dizüstü bilgisayarımın markası ve ben M.2 SSD alacağım attığım link benim dizüstü bilgisayarım için uyumlu mu bilemedim eğer uyumlu değilse benim için önerebilir misiniz?...
Geri