Arama sonuçları: *

• Users: MysterioTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MysterioTR

Öneri Ddr5 2x16 ram önerisi

Merhaba elimdeki sistemde ramler arıza yaptı ve garantiye yolladım onlarda arızalı diyip para iadesi yapmaya başladı ve bende ram arayışına girdim. Önceki ramlerim Lexar Ares RGB 2x16 6400mhz CL32 Dual Kit idi. Sistem özelliklerim: Asus B650MK Ryzen5 7500F Sapphire Pure RX7700XT Uyumlu olması...
  2. MysterioTR

Kasa çalışıyor fakat Monitör çalışmıyor

Yapay zekanın demesi anakartta arıza var ama yine de buraya da danışmak istedim yapay zekanın tespiti şu şekil : Anakart “ölü ama elektrik geliyor” modunda. BIOS ya brick oldu, ya da anakartın sinyal yollarından biri bozuldu. Durumumu şöyle izah edeyim kasa çalışıyor fanlar dönüyor gpu ışığı...
  3. MysterioTR

Öneri F/P Gaming Monitör Önerisi

27 inç 2K Ips panel bir monitör arıyorum. Curved de olsa tadından yenmez ama fiyat performans daha önemli olduğundan flat monitör de olabilir. 10~12k arası bir şey arıyorum. Güncel olarak Asus TUF VG24VQE monitör kullanıyorum ama arkadaşların zoru ile gittiğim internet kafedeki valorantta ajan...
  4. MysterioTR

30-35K arası sistem önerisi

Öncelikle herkese selam, Kasa toplama niyetindeyim, ancak parçaların uyumluluğu, fiyat-performans dengesi gibi konularda pek bilgi sahibi değilim. Programlama öğrencisiyim ve aynı zamanda oyuncuyum. Monitörüm ASUS TUF VG24VQE modeli ve şu an bir laptopa bağlı şekilde kullanıyorum. Ancak laptop...
  5. MysterioTR

Asus VG24VQE model monitör 2024 yılında alınır mı?

Bir süredir monitör almayı düşünüyorum ama karar veremedim bilgisayarım excalibur G770 olduğu için Excalibur'un 200hz olan monitörü ve bunun arkasında kalmıştım fakat bazı yerlerde ghosting canavarı denmiş bunu da güncel kullanan var mı veya 4000- 4500 fiyat bandında önerebileceğiniz monitör var...
Geri