Arama sonuçları: *

• Users: baydoguhan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. baydoguhan

2000 TL mouse önerisi

tercihim kablosuz mouse ama gerekirse kablolu da olur. max bütçem 2k lütfen güzel mouse lar önerin
  2. baydoguhan

Cs 2 de müzik kitleri şansa bağlı mı çıkıyor?

oyunda 5 dolar karşılığı müzik kiti paketi açıyoruz içindeki müziklerin bazıları 1 dolar bazıları 26 dolar. müzik kitleri aynı şansa mı sahipler yoksa kendi aralarında bir nadirliğe mi sahipler?
  3. baydoguhan

Öneri 2000-1000 TL civarı kablosuz gamepad önerisi

Genellikle Mortal Kombat, Tekken gibi dövüş oyunları oynuyorum ama ara ara da FIFA gibi oyunlar da oynarım. Fiyat-performans olarak kablosuz bir gamepad önerisi verebilir misiniz.
  4. baydoguhan

Pc uyku moduna girip hemen uyanıyor

bilgisayarım bu son haftalarda uyku moduna artık girmiyor mesela uyku moduna aldım ya ekran kapanıyor kasa hala çalışıyor 2 dk sonra ekran ger. açılıyor. sesi kapamış. böyle saçma durumdayım. biosu güncelledim, sürücülerim güncel, windows güncel anlamadım gitti, pls yardım edin.
  5. baydoguhan

🔥İndirim World Mobilden Oyun Ve Müzik Harcamalarına 300 TL Cashback (kişiye özel)

world mobil üzerinden kampanyalar kısmında steam yazın direk çıkan kampanyaya katılın 300 tl kadar geri ödeme var yani harcadığın kadar geri alıcaksın. 15 ocak son gün ayrıca kişiye özel olabilir bu kampanya
  6. baydoguhan

🔥İndirim World Mobilden Oyun Ve Müzik Harcamalarına 150 TL Cashback (kişiye özel)

world mobil üzerinden kampanyalar kısmında steam yazın direk çıkan kampanyaya katılın 150 tl kadar geri ödeme var yani harcadığın kadar geri alıcaksın. 14 aralık son gün ayrıca kişiye özel olabilir bu kampanya
  7. baydoguhan

Steam Ücretsiz Profil Paketi

özel tema da veriyor baya iyi profil paketi almayı unutmayın https://store.steampowered.com/points/shop/reward/420873
  8. baydoguhan

Forum da Nick Sorunu

Banlanmış kişilerin kullanıcı isimleri bana kalırsa kullanıma açılmalı örneğin banlanan kişi discord da olduğu gibi user83383883 gibi birşeyle değişmesi lazım. Güzel nickler bazı saçma insanlar yüzünden boşa gidiyor bu çok can sıkıcı bir şey. Ayrıca bu dediğim olursa baya bir nick boşa düşer...
  9. baydoguhan

🔥İndirim Pazarama Plus ile ilk alışverişte Alt Limitsiz 125 TL Kupon

Pazarama Plus ile ilk alışverişlerinizde geçerli anladığım kadarıyla plus aktif değilken yaptığınız alışverişler sayılmıyor plus alınca ilk harcamanızda kupon kullanılabiliyor.
  10. baydoguhan

🔥İndirim Razer Seiren V3 Mini 1674 TL

piyasaya az göz gezdirdim 2500 civarı bir fiyata sahip amazonun prime özel sunduğu fırsat ile 1824 TL ye düşüyor. ilk alışverişe özel kupon var ben daha önce harcama yapmama rağmen bana verilmiş o da 150 tl. kupon ile birlik de 1674 tl oluyor casback veren kartlarla fiyatı az daha...
  11. baydoguhan

🔥İndirim Razer BlackShark V2 X 1850 TL

razer ın en ucuz ve en çok satan kulaklıklarından birisi. donanım arşiv zamanın da incelemesini yapmıştı prime özel fırsatlarla bilrikte 1997 tl düşüyor ilk alışverişe özel 150 tl kupon var onunla birlikte 1850 tl ye düşüyor .p İNCELEMESİ ÜRÜN...
  12. baydoguhan

2000 tl kulaklık önerisi

agalar önceden h2002p kullanıyordum mik bozuldu 6 ayda ondan dolayı kaliteli bir kulaklık lazım 2k max bütçem var önerilerinizi beklerim
  13. baydoguhan

Öneri 1500 tl civarı mikrofonlu oyuncu kulaklık önerisi

havit h2002p kullanıyordum mikrofonu bozuldu yeni bir kulaklık arayışındayım tavsiyelerinizi beklerim
  14. baydoguhan

🔥İndirim 27-28 Eylülde Sinema Biletleri 1500 Salonda 80 TL!

kültür bakanı sağ olsun 27-28 eylülde 1500 salonda sinema biletlerini 80 tl yaptı şimdi den internet üzeri yer ayırtabilirsiniz 80 tl den. demon slayer sarar mı .p
  15. baydoguhan

Temudan Figür alınır mı?

Al sat yapıncağım için uygun fiyatlı figür arıyorum. Temu gibi sitelerden figür alınır mı sizce? Kaliteleri nasıl olur ve daha önce ordan figür falan alan var mı?
  16. baydoguhan

🔥İndirim Instagram ilk defa mavi tik alacaklara İLK AY 17 TL

Yaşı 18 altı olanlara her halde izin vermiyor. Eğer ınstegram sizi doğrulamaz ise paranızı geri veriyor. Bu bayadır olan bir şey bilemeyen kişiler vardır diye paylaşıyorum.
  17. baydoguhan

🔥İndirim Pazarama KİŞİYE ÖZEL alt limitsiz 150 tl kupon!

pazarama hesabınız varsa kuponlar kısmına bir bakın derim alt limitsiz 150 tl kupon vermiş olabilir bana vermişti 120 tl olan demon slayer kolyeyi 0.1 kuruşa aldım :P
  18. baydoguhan

Ev interneti önerisi

Merhabalar ev internetim Türk Telekom aylık 600 TL veriyorum 50 mps hıza. Tahütün bitmesine az kaldı. 600 TL civarı uygun ve iyi bir ev interneti önerebilir misiniz. Ayrıca tahütü yenileme şansım da var 65 TL fark ile 18 ay tekrar 50 mps hızdan devam edebiliyorum.
  19. baydoguhan

Realme 12+ ve Samsung Galaxy A26 5G hangisi alınır?

annem için almayı planlıyorum sizce hangisi iyi veya öneriniz var mı? uzun yıllar kullanılıcağın dan iyi olması şart en az 7 yıl gibi bir süreden bahsediyorum
  20. baydoguhan

Anne için 12k civarı telefon önerisi

merhaba annem için telefon almayı planlıyorum 12k civarı olucak. hafıza ve kamera ön planda ve güncelleme alması şart yani uzun ömürlü güncel bir telefon arıyorum. redmi note 14 256 GB düşündüm önerilerinizi beklerim
Geri