Arama sonuçları: *

1. U

Rehber Windows'u Hızlandıran Gelişmiş Optimize Aracı Bat

Bu hazırladığım gelişmiş .bat dosyasıyla Windows’un tüm gereksiz hizmet ve sınırlandırmalarını kaldırarak ultra performansa geçiş yaptım. Neler yapıyor? Windows Defender, UAC, SmartScreen gibi tüm güvenlik sistemlerini kapatır Windows Update hizmetini durdurur ve kayıt defterinden siler...
  2. U

Öneri Erken Seçim Ne Zaman Olur? Anlık Durum ve İhtimaller

Genel Erken Seçim İhtimali:📊 %50 - %55 arasında. Eğer baskılar artarsa, 2025 sonbaharı (Eylül-Kasım) en muhtemel dönem olabilir. Erken Seçim Olma İhtimali: Baskı ve İmza Kampanyası: 25 milyon imza toplanmaya yakın. Kampanyanın devam etmesi, iktidar üzerinde ciddi baskı oluşturuyor. %50 ihtimal...
  3. U

Öneri CHAT GPT EĞER BİR ERKEN SEÇİM OLURSA HANGİ ADAY KAZANIR DİYE SORDUK

1. Erdoğan vs İmamoğlu Erdoğan: %48 İmamoğlu: %52 🗳️✨ Tahmin: İmamoğlu'nun büyük şehirlerde ve genç seçmenler arasında güçlü bir desteği var. 🎉 Ancak Erdoğan'ın kırsal bölgelerdeki sadık tabanı da önemli bir etkiye sahip. 🏙️💪 2. Erdoğan vs Mansur Yavaş Erdoğan: %45 Mansur Yavaş: %55 🌟💼...
  4. U

Öneri BOYKOT YAPMAK YASALMI

Arkadaşlar boykot yapmaya devam edelim boykot ise yarıyor diye bizi susturmaya çalışıyorlar ama başaramıyorlar başaramıyacaklar Şimdi boykot yapmak yasalmı ona bakalım T.C. Anayasası – Madde 34: Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Düzenleme Hakkı > Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız...
  5. U

İKTİDAR TARAFINDAN SAKLANAN EĞİTİM SİSTEMİNDE BÜYÜK SORUNLAR 🚨

Daha öncede eğitim sisteminde sorunlar hakkında konu açmıştım ama bugün konuşacağımız konu farklı Eğitim sisteminin sürekli değiştirilmesi ve kalitesizleştirilmesi, halkı bilinçsiz bırakmak ve sorgulama yetisini zayıflatmak için bir strateji olabilir. AK Parti döneminde eğitim sisteminde...
  6. U

TÜM DÜNYANIN VERİSİ SIZDI!🚨

Yaşanan devasa veri sızıntısı, siber güvenlik dünyasında büyük yankı uyandırdı. Yapılan açıklamalara göre, 1,5 milyar civarında verinin ele geçirildiği dev bir veri tabanı, siber saldırıların hedefi oldu. Bu olay tarihin en büyük veri sızıntısı olarak nitelendiriliyor. Veri sızıntısı hakkında...
  7. U

Windows 11 Sorunlu Güncellemesi Artık Zorunlu Oluyor!🚨

Microsoft'un isteğe bağlı olarak sunduğu 24H2 güncellemesi birçok kişide sorunlara yol açmıştı. Güncelleme artık zorunlu hâle geliyor. Windows 11 kullanıcılarının artık adını bile duymak istemediği 24H2 güncellemesi, Microsoft tarafından kullanıcılara kurulmaya zorlanıyor. Sizin düşünceleriniz...
  8. U

Grand Theft Auto VI NEZAMAN ÇIKCAK HANGİ TARİH TE ÇIKÇAK?

Grand Theft Auto VI'nın (GTA 6) çıkış tarihi resmi olarak 2025 yılı olarak duyurulmuştur. Ancak, kesin bir tarih belirtilmemiştir. Bazı kaynaklar, oyunun 2025'in son çeyreğinde, yani ekim, kasım veya aralık aylarında piyasaya sürülebileceğini öne sürmektedir. Başka bir kaynak ise, çıkış...
  9. U

Çözüldü✓ SİZCE HANGİ İŞLETİM SİSTEMİ DAHA İYİ?

Merhaba arkadaşlar gelin hangi işletim sistemi daha iyi oldunu gelin tartışalım kullanıcının kullanım amacı göre değişir bu durum.
  10. U

Profesör Dr. Naci Görür Den İSTANBUL 7.5 DEPREM UYARISI🚨⚠️

Bu Kumburgaz fayı kırılırsa kendi başına ilk başta kırılacak faydır. Yedi nokta iki minimum deprem üretir. Adalar fayı yalnız başına kırılırsa en fazla yedi mertebesinde deprem üretir. İkisi birden kırılırsa yedi buçuğa kadar gidebilir. İstanbul’u tehdit eden yedi buçukluğunda bir deprem vardır...
  11. U

Dünyada en çok kullanılan yapay zeka ChatGPT çöktü! 🔴🚨🚨

Dünyanın en çok kullanılan yapay zeka modeli ChatGPT çöktü! ChatGPT sunucularında Türkiye saatiyle 22 gibi bir yavaşlama meydana geldi. Ardından uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılara “Sunucuya erişilemiyor” şeklinde bir uyarı gösterilmeye başladı. OpenAI sorunla ilgili açıklama yapacağını...
  12. U

Öneri Suriyeliler ülkelerine dönerse Türkiye ekonomisi ne olur?

Suriye'de Esad rejiminin devrilmesinin ardından, yaşanan gelişmelerin Türkiye ekonomisine yansımaları da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Deneyimli iktisatçı Mahfi Eğilmez, Suriye'de yaşanan gelişmelerin Türkiye ekonomisine nasıl yansıyacağını tek tek anlattı. Suriye'de ciddi...
  13. U

🔴Halk Erdoğan’ın tekrar aday olmasını istemiyor!🔴

Metropoll Araştırma’nın anketinde katılımcılara, “Erdoğan’ın gelecek seçimlerde yeniden Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için Anayasa’nın değiştirilmesini ister misiniz?” sorusu soruldu. Halkın yüzde 66,3’ü ‘hayır’ cevabını verdi. Recep Tayyip Erdoğan’ın 4. kez Cumhurbaşkanı adayı olması için...
  14. U

Rehber ANDROİD TELEFONU HIZLANDIRMA REHBERİ

1. Gereksiz Dosyaları ve Uygulamaları Temizle Kullanılmayan Uygulamaları Sil: Kullanmadığın uygulamaları kaldırarak depolama alanını boşalt. Önbelleği Temizle: Ayarlar > Depolama > Önbellek bölümünden önbelleği temizle. Depolama Alanını Boşalt: Depolama alanının %80’den fazlası dolduğunda...
  15. U

Öneri TÜRKİYE NİN EKONOMİSİ NEDEN KÖTÜ?

Türkiye ekonomisinin kötü durumda olmasının birçok sebebi var ve bu sebepler birbirleriyle bağlantılı. İşte temel nedenlerden bazıları: 1. Yüksek Enflasyon Türkiye'de enflasyon son yıllarda oldukça yüksek seviyelerde. Bu durum, insanların alım gücünü düşürüyor, yaşam maliyetlerini artırıyor ve...
  16. U

Türk Telekom vs Turknet

Sizce hangisi daha iyi ? gelin tartışalım.
  17. U

COMNET KULLANICILARIN YAŞADIĞI YAVAŞ İNTERNET SORUNU

Comnet kullanıcılarının yaşadığı yavaşlık sorununun bazı bölgelerde altyapı çalışmalarından kaynaklandığına dair raporlar mevcut. Bunun yanı sıra, genel olarak hizmet kalitesi ve teknik sorunlara hızlı müdahale eksikliği de bu durumun yaygınlaşmasına sebep oluyor. Özellikle Türk Telekom...
  18. U

Bakan Uraloğlu yavaş internette suçlusu tek sorumlusu türk telekom

"FİBER AĞ UZUNLUĞUNU ARTIRMAMIZ ŞART" Fiber altyapıdaki eksikliklere değinen Bakan Uraloğlu, ideal fiber ağ uzunluğunun ilk etapta 1,2 milyon kilometre olması gerektiğini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü: “600 bin kilometrelik mevcut ağımızı artırmamız gerekiyor. İlk etapta bu uzunluğu...
  19. U

FİNLANDİYADAKİ EĞİTİM TÜRKİYE YE UYARLANA BİLSEYDİ TÜRKİYE NASIL OLURDU??

Finlandiya eğitim sistemi Türkiye’ye uyarlanabilseydi: 1. Eşitlik: Türkiye’de bölgeler arasındaki eğitim farkı giderilir, kırsal ve şehir okulları arasında kalite eşitlenirdi. 2. Sınav Baskısı: Türkiye’nin sınav merkezli eğitim sistemi kalkar, öğrenciler daha yaratıcı ve özgür bir eğitim...
  20. U

İnceleme WİNDOWS SUN LİNUX DAN İYİ YANLARINI İNCİLEME

Merhaba arkadaşlar linux Windows dan 1000 kat daha iyi olsada Windows sun linux sun iyi yanları da var hemen anlatalım 1.Program ve Oyun Uyumluluğu Yazılım Uyumluluğu: Microsoft Office, Adobe ürünleri gibi popüler yazılımlar Windows'ta daha iyi desteklenir. Oyunlar: Windows, oyun sektörü için...
Geri