Arama sonuçları: *

• Users: BerK_txs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BerK_txs

UE5 C++ GEÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA HATA VERİYOR

HERŞEYİ DENEDİM AMA OLMUYOR HATA ŞU:Running C:/Program Files/Epic Games/UE_5.4/Engine/Build/BatchFiles/Build.bat Development Win64 -Project="C:/Users/PC/Documents/Unreal Projects/MyProject2/MyProject2.uproject" -TargetType=Editor -Progress -NoEngineChanges -NoHotReloadFromIDEUsing bundled DotNet...
  2. BerK_txs

C++ öğreniyorum ama videodan öğrendiklerimi yazarken çoğunu unutuyorum

Merhaba, C++ öğrenmeye başladım. Videolardan bir kodu izliyorum, sonra aynı kodu kendim yazıyorum ve kalemle açıklıyorum. Ama sorunum şu: Tekrar bağımsız olarak kod yazarken çoğu şeyi hatırlayamıyorum. Mantığı kavradığımı hissediyorum, ama uygulamaya geçince eksik geliyor ve tekrar videoya...
  3. BerK_txs

50 60 BASAN ELEKTRİKLİ BİSİKLET ÖNERİSİ

İşe başlıycam mesem yapıyorum.Gidiş gelişte otobüs tercih etmediğim için bi elektrikli bisiklet istiyorum 50 60 basan öneri varmı
  4. BerK_txs

H510-M ANAKART İÇİN M2 SSD

NORMALDE KENDİM ARASTIRABİLİRDİM AMA BU ARALAR C++ LA UĞRAŞTIĞIM İÇİN VAKTİM OLMUYOR 500 GB SSD YETERLİ OLMUYOR 1 TB SSD ÖNERİNİZ VARMI?
  5. BerK_txs

Intel core 15 11400f fazla ısınıyor

stok fan kullanıyorum yani kendi fanını 3 4 ay çnce termal macunu yeniledim boştayken böyle blender acıkken 95 falan nasıl düşürürüm
  6. BerK_txs

Steama oyun nasıl yüklenir

Oyun yapmaktayım daha başlardayım bitince nasıl yüklerim kaç tl bilen varmı cevaplarsanız çok sevinirim.
  7. BerK_txs

3070 VS RX 6700 XT ??

Bendeki ekran kartı rx 6700 xt XfX modeli 3 fanlı hali yani.16 yaşındayım babamın zoruyla rx 6700xt aldım ve 5 senedir istiyorum son 3 senedir işte çalışıyorum.Kendimi geçiştirdim bi süre sonra karşıma çıkmaya başladı vidolar forumlar herkes 3070 diyor ve bu beni çok üzüyor.Ya yaşayanlar bilir...
  8. BerK_txs

Steam tools TLOU 2 ne zaman düşer

1.serisini bitirdim 2.si için sabırsızlanıyodum fiyatı görünce hayal kırıklığı yaşadım ama adamlar gerçekten hakediyor o parayı.Neyse konumuza dönelim bende o malum oyun alamayan gençlerdenim saolsun steam tools baba yardımcı oluyor.Ama hala tlou 2 düşmedi kaç gün geçmesine rağmen sizne ne zaman...
  9. BerK_txs

Bilgisayar Performans Sorunları ve Çözüm Önerileri

Rx6700xt İ511400f işlemcim avr normalde işlemcim genellikle hep boşta 50 60 dayken bi an virüs taramasında 95 lere çıktı.Tamam bunda olsa tek sorun neyse ssd kullanımım 95 e çıktı dosyalar klasörüne basıyorum normalde direk açılır şimdi 5 6 sn bekliyorum yardım ederseniz sevinirim.
  10. BerK_txs

20 30 GB HİKAYE OYUNU ÖNERİSİ?

STEAN TOOLS ÜÜZERİNDEN YAPIYORUM ÇOK ALANIM YOK HİKAYESİ SAĞLAM OLSA İYİ OLUR BİDE OYNARKEN SIKILMAK İSTEMİYORUM.
  11. BerK_txs

Bu ceramical sitesi güvenilir mi?

https://www.ceramical.com.tr/ceramical-msrt-calisma-masasi-60x160-cm-vizon-bej-2550?srsltid=AfmBOopPR0BlBD08C3TpbtOijcjdeEbwz9zvW8HtZJtWESmnJ8LQOa6D ona göre alacağım ty ve hepsiburadaya göre ucuz çünkü
  12. BerK_txs

30 40 GB LIK OYUN ÖNERİSİ?

WİTCHER İGİB OLMASIN HANİ HEP BÖYLE AKSİYON OLSUN İSTİYORUM AMA HİKAYESİDE OLSUN İSTİYORUM OYUNU BEĞENİRSEM 50 GB FALANDA OLUR LÜTFEN YARDIM EDİN
  13. BerK_txs

Ekran kartım basit bi oyunda 94 derece görüyor

streamer life simulatör de low da kullanıyorum hem çok ses öıkarıyor hemde ekran artı kullanımı artıyor
  14. BerK_txs

Scyrox v8 alınır mı?

yeni mouse alacağım aklımda mad r scyrox v8 var hangisi alınır
  15. BerK_txs

Atk blazing Sky f1 pro mu vxe mad r mı?

Ramazanın bitiminde alacağım kesin karar vermem gerekiyor acayip kararsız kaldım daha çıkamam fiyatı zaten atk yı zor alacağım :D neyse si zce fiyata değer mi yoksa mad r alıp geçeyimmi
  16. BerK_txs

BU NORTHH BAYAHOU F80 NEDEN BU KADAR UCUZ

https://tr.aliexpress.com/item/1005004475733907.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!TRY!673.73!482.84!!!!!%40!12000040991102738!ppc!!!
  17. BerK_txs

Razer mi mad r mı scyrox mu

Sizce bu 3 lü den hangisi alınır? RAZER: https://www.gaming.gen.tr/urun/506173/razer-viper-v3-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse-rz01-04910100-r3m1/?ref=akakce VXE...
  18. BerK_txs

Msi mag 256 f monitör 165 hz gösteriyor

monitör ayarlarda hz testlerinde 180 hz steamda falan da ama rkasındaki tuşa basınca orada 165 hz yazıyor valoda ayarlarda 180 hz ama hz e sabitle yapınca 165 hz gösteriyor hdmi kullanıyorum
  19. BerK_txs

Çözüldü✓ 180 hz monitör önerisi

bütçe max 4000 tl daha .ıkamam bu fiyat arasında varmı üzmeyecek biişey
  20. BerK_txs

180 hz 4000 tl öneri

daha .ıkamam 1 tl bile öneri varmı
Geri