Arama sonuçları: *

• Users: depdarq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Güncel OLED önerisi görüşleriniz

25k 27k bandında gorselini eklediğim monitörü düşünmüştüm. Daha sonra yine görsellere eklediğim ASUS ROG OLED monitorü gördüm. Birkaç video incelemesine baktığımda 3. nesil quantum teknoloji vs içerdiği, önceki nesile göre iyilestirmeler olduğu vb. özellikler gördüm. Ben de skalayı 35k bandında...
  2. D

Çözüldü✓ Tercihlerimdeki hangi OLED i almalıyım? Sizlerin OLED önerisini nedir?

İlk başta 240hz OLED monitörlere bakıyordum. 25k 27k bandında gorselini eklediğim monitörü düşünmüştüm. Daha sonra yine görsellere eklediğim Asus rog OLED monitorü gördüm. Birkaç video incelemesine baktığımda 3. Nesil quantum teknoloji vs içerdiği, önceki nesile göre iyilestirmeler olduğu vb...
  3. D

Çözüldü✓ R7 7800x3D dahili GPU BIOS'tan nasıl kapatılır?

R7 7800x3D işlemcili 4070 ekran kartlı sistem aldım. FH4 açılmıyor. Anladığım kadarıyla dahili gpu olduğu için açılmıyor. BIOS üzerinden bunu kapatmanın bir yolunu bulamadım. B650M-K anakart var herhangi bir videoda güncel olarak bu kartta kapanma ayarı yok. Birkaç video izleyerek yaptığım 2-3...
  4. D

Çözüldü✓ Ekran takılması hk. destek rica ediyorum

Rtx4070, 2x16 GB RAM(BIOS'tan 6200MHz'ye çektim), 7800x3DLi sistem aldım. Bilgisayara FH4 indirdim, açılmıyor. Internette arastirdim ve AMD Cleanup Utility indirdim. AMD sürücüleri siliyor ve sonra FH 4e giriş yapılabilir. Ultra ayarlarda 200+ FPS veriyor. Bu arada BIOS sürümünü de güncelledim...
  5. D

Çözüldü✓ Yeni sistemde aldığım hatalar destek rica

4070, 2x16gb ram(biostam 6200mhz ye çektim), 7800x3d li sistem aldım Bilgisayara fh4 indirdim, açılmıyor. Internette arastirdim amd cleanup utility indirdim. Amd sürücüleri siliyor ve fh 4 ü oynamaya başladım. Ultra ayarlarda 200+ fps veriyor. Bu arada bios sürümünü de güncelledim. Cs2 , lol...
  6. D

Çözüldü✓ Bu işlemci kullanımı normal mi?

Yeni sistem topladım rtx4070, 2x16gb ram ve rtx 4070 var. En yüksek grafik ayarlarında bu işlemci kullanımının az olması normal mi?
  7. D

Sistem Alayım mı almayayım mı?

Şu an bir sistemim yok. Kardeşimde sistem vardı diye ekipman dizmistim onun kasasini kullaniyordum. 240hz monitor hyperx c2 hyperx mouse vs ekipmanım tam. Kendime sistem alacağım. 4080s 2x16gb ram(6000mhz 30cl) 1tb ssd sivi soğutmayı. R7 7800x3d 750w psu birsistem var 80k fiyat. Site gaming...
  8. D

4080super ekran kartlı hazır sistem

Görüntüdeki fiyat cooler master sivi sogutma ve 2x16 gb ram güncellemesi sonrasi oluşmuştur. 6 taksit 0 vade farki imkani mevcut. Bu siteden alınır mı? Sistem fiyatı hak ediyor mu? Onerilerinizi rica ederim. Saygilarimla,
Geri