Arama sonuçları: *

• Users: coastal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Bu Zamanda s24fe mi s25 mi alınır ?

Telefonla çok uğraşan biri değilim oyunda oynamıyorum telefon üzerinden samsung markalı telefonların ara yüzüne alıştığımdan samsung almak istiyorum. Biliyorum bahsettiğim iki telefon arasında çok fark var fakat bana yetecek ideal çok güçlü olmasına gerek olmayan bir telefon almak istiyorum...
  2. C

Oyun oynarken tarayıcıda takılma sorunu.

Mortal kombat 1 / bt5 / cyberpunk 2077 / forza 5 gibi oyunlarda tarayıcımda takılma sorunu yaşıyorum bu sorun hem normal opera da hem de opera gx te oluyor. Çift monitör kullanıyorum operanın açık olduğu monitöre tıkladığımda video sorunsuz oynatılıyor ancak oyunun açık olduğu monitöre...
  3. C

Motor sesi çıkartmayan 360mm sıvı soğutma önerir misiniz ?

Güncel olarak kullandığım model Cooler master masterliquid 360L core ARGB soğutma performansından memnunum fakat pompası çok ses çıkartıyor. Bu yüzden yeni bir sıvı soğutmaya geçmek istiyorum ayrıca pompa devri daha hızlı olursa iyi olur şuan ki soğutucum 2700-3000 rpm arası devire sahip ve fan...
  4. C

İntel Sokete Geçeceğim Parça Öneriniz Var Mı?

Şuanda Am5 platformundayım intel e geçiş yapmak istiyorum. işlemci olarak i5 14600k/f veya i7 12700k/f olarak düşünüyorum ana kart olarakta aşağıdakilerden birisini almayı düşünüyorum...
  5. C

Yardım Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Bir kaç gün önce asus rog strix xg27acs almıştım çok fazla ölü piksel çıktığı için bugün iade ettim ve FHD monitörüme kaldım. Şuanda görüntüsü çok daha kötü geliyor. asus u 9.8k ya almıştım Samsung Odyssey G65B şuanda amazonda 10.9k sizce alınır mı? Not: xg27acs den oldukça memnundum.
  6. C

Çözüldü✓ 2k 27'' monitör önerisi 8-10k arası

Başlıkta da yazdığım gibi 8 ila 10k arası bütçem var max 10k verebilirim ve 2k 27 inçlik bir monitör almak istiyorum.
  7. C

Rx 6900 xt alınır mı?

14000 tl ye sapphire rx 6900 xt alınır mı? ürün ikinci el. Bu fiyat bandına sıfır ya da ikinci el başka bir ekran kartı alırınır mı? Bütçe (14-18k)
Geri