Arama sonuçları: *

• Users: 1VipeR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1

Sistem Değeri Hakkında Yardım

Dostlarım öncelikle hayırlı akşamlar dilerim işden güçten vakit bulamadığım için ve çocuğum olacağımdan dolayı sistemi satmak istiyorum parça parça değil toplu olarak hepsini satmak istiyorum sizce ne kadar değeri vardır sistem 09.09.2024 tarihinde alındı ve garantileri devam etmektedir vaktim...
  2. 1

Termal macun işlemcinin kenarlarına sıçradı bir şey olur mu?

Saygıdeğer arkadaşlarım işlemci üzerindeki termal macunu temizlerken işaretlemiş olduğum alana termal macun kaçtı bir problem olur mu acaba
  3. 1

DAREU EK75 Alınır mı ?

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi klavye konusunda bilgi sahibi arkadaşlarım 1600 tl ye EK75 alınır mı veya başka klavye tavsiyesinde bulunabilecek var mı bütçe 2k
  4. 1

Sistem Hakkında Özelleştirme ve Tavsiye sistem

Bütçe max: 31 k Merhaba değerli arkadaşlar hayırlı akşam dilerim bir konu hakkında sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var uzun vadede ddr5 bir sisteme ihtiyacım var ve https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 bu sistemi almayı düşünüyorum özelleştirme olarak b650 m-k , 1 tb ssd , fsp psu ve...
  5. 1

Max 28K Sistem Önerisi

Merhaba herkeze hayırlı günler dilerim güncel oyunları rahat bir şekilde oynayabilmek için bu ana kart ssd ve soğutucu özelleştirmesi yaparak bu sistemi almak istiyorum siz değerli arkadaşlarımın fikir ve önerilerini almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim...
Geri