Arama sonuçları: *

1. F

Öneri 800 tl kulak ustu bluetooth kulaklik onerisi

800 tl kulaklik almayi dusunuyorjm 630bt disi
  2. F

dualsense sony gonderimi

dualsensi n11 den aldim ama onlar yapamadiklarini soyledi kolda drift problemi var ne yapmam gerek sony gonderebiliyormuyum
  3. F

donanim arsivi monitor

monitorumun renk ayarlarini yanlislikla sifirladim bana yardim edebilicek varmi bir turlu tutturamadim
  4. F

Yardım monitor ayarina yardim edermisiniz

donanim arsivinin yayinladigi videodan monitoru aldim ama cok kotu goruntusu var ayarlarini bir turlu tutturamadim yardin edebilirmisiniz
  5. F

cod warzone mac bulmama steam

steamdan girince mac bulmuyor ama battlenettden girince buluyor battlenette kol ayari yok steamde var ne yapmam gerej ben steamden oynamak istiyorum
  6. F

Yardım yeni islemci taktim pc acilmiyor

yeni islemci taktim takmadan once biosu guncelledim bana yardim edebilicek varmi sadece biosa girebiliyorum bazen ana ekrana atiyor ordan 5 saniye sonra
  7. F

Yardım yeni islemci taktim pc acilmiyor

yeni islemci taktim takmadan once biosu guncelledim bana yardim edebilicek varmi sadece biosa girebiliyorum bazen ana ekrana atiyor ordan 5 saniye sonra biosa atiyor yada gelismis seceneklere
  8. F

bilgisayarim acilip kapaniyor

merhabalar ben r5 5500 den 5600 e gectin gecmeden oncede biosumu guncelledim yeni islemciyi taktikdan sonra aciliyor geri kapaniyir ekran kartinin fanida cslismiyor sadece islemci taktim birde kule tipi sogutucu hersey duzgun takili ama bir terslik var
  9. F

sorumluluk sinavi ne zaman

merhaba ben bu sene 10. sinifa gecicem ama 2 dersten kaldim sorumluluk sinavina ne zmaan giricegim hocalar sormustum biz size soyleriz demislerdi kimseden ses cikmadi yardimci olurmusunz
  10. F

ekran kartım yuzde 60 ta calısıyor

ekran kartım normalde 99 da calısıyordu bios gunceleemesaı yaptım hersey gıtı eskı ayarlarımı yaptım halah 60 da calısıyor
  11. F

bitfenix 600wat kasaya sogutucu sigarmi

Gametech Hd2.4 Rainbow 4X Bakır Kule Tipi Amd Intel İşlemci Fanı bu sogutucuyu almak istiyorum 5600 e takicam sizce kasaya sigarmi termal macunu acsrsak geri almazlarmis iade
  12. F

rzyen 5 5600 fıfa 24 test bulamadım ekran kartı 6650xt olan

yardımcı olurmusunuz
  13. F

r5 5600 6650xt eafc 24 kasarmı

bende 5500 var fena bı sekılde lag oluyor ara sahneler gırıs cok kasıyor 5600 alayımmı bı performans artısı olurmıuı
  14. F

bu sogutma Ryzen 5 5600'e alınır mı?

https://www.n11.com/urun/strong-m4-12xpro-12cm-rainbow-4-bakir-kule-tipi-islemci-cpu-fan-51726079?magaza=boranet&pid=602899959
  15. F

r5 5500 de oynayamadıgım fıfa 24 5600de oynanırmı

r5500 de eafc 24 acayıp kotu calısıyor 5600 e gecsem sorun cozulurmu ekran kartım asus 6650xt
Geri