Arama sonuçları: *

• Users: alper06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Günlük kullanım için monitör önerisi (10k)

24'' ile 27'' arasında fark ne kadar var, değer mi yani? Yazılım işleri ve dizi/film için arıyorum monitörü. Laptopa hdmi ile bağlayacağım. Önerilerinizi alabilir miyim.
  2. A

RX6600'lü Sistem mi RTX3060'lı Sistem mi Almalı?

Aşağıdaki iki sistem arasında kaldım. 1. Seçeneğim bu: IT-OPEN-V18 https://www.itopya.com/it-open-v18-intel-core-i3-12100f-msi-geforce-rtx-3060-12gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-ge_h28229 ( 18.369₺ ) Bu sistemde artısı vram'in 12gb olması ve nvidia gpu olması. İşlemciyi çok gömmüşler...
  3. A

Yardım VDSL Hız Düşüşü: Komşuların Etkisi ve Çözüm Önerileri?

Merhaba arkadaşlar, 2 yıl önce VDSL altyapı geldi ve şuan modem arayüzünde max hız olarak 87mbps civarı gözüküyor. Sorun şu ki; vdsl ilk geldiği zaman apartmandaki diğer daireler hızlarını yükseltmediği zaman 100-110 mbps civarı bir max hız görebiliyordum arayüzde. Diğer daireler modemlerini...
  4. A

İnternet hızımı kaça sabitletmeliyim?

VDSL Altyapım var. Modem değerleri de aşağıda var. Taahhütüm bitiyor, 100 Mbps'lik paket 75 Mbps'lik paketten daha ucuza geldiği için 100'lük paket alacağım. Altyapım 100 tam desteklemez, yine 75'e mi sabitlettireyim ya da biraz daha yükselttirsem ne kadara yükselttirmemi tavsiye edersiniz? Snr...
Geri