Arama sonuçları: *

• Users: Furkan53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Çözüldü✓ FSP CMT110A KASA ÖN PANEL NASIL SÖKÜLÜR

Arkadaşlar 120 mm faan takacam içine nasıl sökülür kasa modeli bu
  2. F

9K BÜTÇE İLE 2.EL DDR4 ANAKART BUNDLE SET ÖNERİSİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba DDR3 sistem kullandığım için artık DDR4 sisteme geçmeyi planlıyorum sizlerin yardımı benim için çok önemli anakart bundle set lazım oynadığım oyunlar VALORANT LOL ekran kartım Asus rog strix GTX 1060 Maksimum bütçem 9k 2.el anakart bundle set önerir misiniz
  3. F

Çözüldü✓ 1500 TL BÜTÇE İLE GAMING MOUESE ÖNERİSİ

Arkadaşlar öncelikle merhaba VALORANT ranked kasıyorum ve iyi bir mouese lazım bütçem 1500 TL yardım ederseniz sevinirim
  4. F

LENEVO LEGİON R24E EKRAN GİDİP GELMESİ

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA LENOVO LEGİON R24E MONİTÖRÜNÜ ALDIM KURULUMUNU FELAN YAPTIM ÖLÜ PİXEL TESTİ GHOSTİNG FELAN ONLARDA HİÇBİR SORUN ÇIKMADI AMA OYUN OYNARKEN 1-1.5 SN ekran gidip geliyor sebebi ne olabilir arkadaşlar yardım edecek kişilere teşekkür ederim
  5. F

4300 TL BÜTÇE GAMİNG MONİTÖR ÖNERİSİ

Selamlar önecelikle 4300 tl bütçem var taş çatlasa 4500 tl olur ips panel 165 hz veya 180 hz gaming monitör önerisi yaparmısınız sağolun
  6. F

TÜİK ANKET MESAJI PARA TEHDİTİ

Öncelikle selamlar bugün bana bir mesaj geldi TÜİK ten gelen mesaj şöyle: Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ülkenin ihtiyaç duyduğu alanlarda, veri ve bilgilerin derlenmesini, gerekli istatistiklerin üretilmesini, yayımlanmasını ve dağıtımını yapmaktadır. TÜİK bireylerden, hanelerden...
  7. F

Gtx 1060 VGA Dvi-D görüntü alamama sirunu

Öncelikle merhaba Gtx 1060 kart aldım Ancak Görüntü Alamıyorum sebebi nedir Monitorum VGA + Dvi-D su var VGA dönüştürücü kullandığında görüntü alamadım sorun sizce nerede dvi to HDMI ile de denedim sorun aynı gtx 1060 VGA desteklemiyor diye haber okudum dinuaturuclerle sorun ondan olabilirmi...
  8. F

Ekran kartı aldım görüntü gelmiyor

Merhaba öncelikle yeni ekran kartı aldım sahibinden üzerinden 2. el olarak RX 6500 XT aldım. Kartı taktım güç 6 pin kablosunuda taktım fanlar dönüyor görüntü yok sistemimi bu şekilde ASRock H81 Pro BTC r2.0 anakartı bu anakart PCI 2.0 olduğu için olabilir diye düşünüyorum işelemcim i7 4790.
  9. F

İTEMSATIŞ VERGİ VERME OLAYI

İTEMSATIŞ ÜZERİNDEN 3 BİN TL LİK BİR SATIŞ YAPTIM BUNU BANKA HESABIMA ÇEKMEK İSTİYORUM VERGİDEN MÜKKELLEF MİYİM BU İŞİ YAPAN ARKADAŞALR YADA MUHASEBECİ VARSA BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM İYİ GÜNLER
  10. F

Ekran Kartı Önerisi 2.el veya Sıfır

Selamünaleyküm Öncelikle PC için sizlerden bir öneri almak istiyorum yardımcı olmanizi istiyorum sistemimi aşağıya yazıyorum MSI Gt 730 4Gb DDR 3 4+4=8Gb Ram ASRock Pro BTC 2.0 h81 anakart İ7 4790 Hadron 600 w PSU Benim anakartim PCI express 2.0 olduğu için ve tam verim almam için ekran...
  11. F

Telegram dolandırıcılığı

Arkadaşlar Merhaba bugün saat 4 civarları Yabancı Trendyol Leona Adlı bir kadın mesaj attı benden görev yapmam karşılığında para vereceğini iletti dolandırıcılığı olduğunu biliyorum gırgır şamata olsun diye ne yapmalıyım 100 TL verecek şuan benden iban bilgilerimi istiyor
  12. F

MONİTÖRDE KAYBOLMAYAN MAVİ DİKEY ÇİZGİ

Monitörüm 8 yıllık 75 hz bir mönitör arkadaşalar sorunun monitörde olduğunu düşünüyorum ScreenShot aldıgımda ss te gözükmüyor Dp kablosunu çıkardıgımda yine aynı çizgi var Ama Bu çizgi bazen gidiyor sonra monitör kapandıktan sonra yine geliyor ve gitmiyor şans eseri gidiyor sebebi nedir yardımcı...
  13. F

Çözüldü✓ 2.EL RX 580 Alınır mı?

BÜTÇE 2000 TL
  14. F

MODEM QOS AYARLAMA td864w MODELİ

Selam Öncelikle Benim Modemimin Qos Ayaları Çok Farklı Model numarası:TP LİNK td864w qos ayarları nasıl yapılır bilmiyorum diğer modemimin ise dls ışığı belli bir zaman sonra gidiyor ve hep kopma oluyor o yüzden bu modeme geçtim ve modemle oyuna girince bi anda ping sorunu ortaya çıkıyor ve...
Geri