Arama sonuçları: *

• Users: award
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

KTM ADV250 VS D250 VS D400

yaz sonu 170-180k bütçe ile 3 modelden birini ya üstünü tamamlayıp yada olan para ile alacağım. Tip ve sürüş olarak adv250de yanayım, abimde de 890lık modeli olduğu için sürüş tarzı olsun gidonu sürüş hissiyati vs çok hoşuma gidiyor. 3ü arasında neyi neden önerirsiniz,neyi neden önermezsiniz...
  2. A

Devamsızlık 32.5, bırakırlar mı?

11. sınıfım, okulun robotik takımına bu sene şampiyonluk getirdik + aynı dönem içerisinde dedem 3.5 ay yoğun bakımda kaldı üstüne dedemi kaybettim. çoğu devamsızlık zamanımda hastanede olduğumu biliyorlar konuştuğumda takım adına faaliyet yazdırmamı söyledi yazdıramazsan gel hallederiz bir...
  3. A

Kasaya sıvı döküldü, ekran kartı takılınca güç vermiyor.

Arkadaşlar iyi akşamlar, başlıkta yazdığı gibi kasaya dün akşam şekersiz fanta döküldü. Üst meshden 60-70 ml kadar içeri sızdı ve kasa direkt kendini kapattı. Dün söküp alkollü mendille anakartı(B450m S2H) silip kuruttum, ekran kartının (RX6600XT) sadece üst plastik kısmında vardı içeri...
  4. A

awp crakow fiyatı daha fazla düşer mi?

bildiğiniz gibi yeni koleksiyonla beraber gelen bir awp skini, şuan wellworn 41 dolar civarlarında ve almayı düşünüyorum, sizce beklemeli miyim daha fazla düşer mi bu fiyatlarda kalır mı?
  5. A

a1 ehliyet sınavını derssiz geçebilir miyim?

bir kaç yerden fiyat aldım ve aralarında en uygunu tanıdık indirimiyle vs. 5 bin tl kurs ücreti diyorlar, ders vermiyorlar sadece sınav. Piyasadaki dersli kurslara göre yarı fiyatına veriyorlar, derssiz zorlar mı?
  6. A

rx7900xtx için işlemci önerisi

ryzen 9 7900x3d düşündüm uygun olur mu farklı bir öneriniz var mı?
  7. A

Logitech G Pro X Superlight Vs Superlight 2 Vs Ninjutsu Sora V2

arkadaşlar 3 mousedan hangisini tercih etmem gerekiyor, fps tabanlı yüksek eloda oynuyorum. Başka bir öneriniz var mı?
  8. A

Palm grip mouse önerisi

iyi geceler arkadaşlar, aktif olarak rival 600 kullanmaktayım palm grip. bütçe limitim yok palm grip için wireless-wired mouse bakıyorum. ne önerirsiniz?
Geri